Home » DIY » Interiør » Ønskelister » Interiørinspo: Grønt hjem

Interiørinspo: Grønt hjem

ikea plants
Alle foto: IKEA

Hurra, nå får vi vinduskarm på både kjøkkenet, badet, soverommet OG i stua!
Til nå har vi kun hatt vinduskarm på kontoret, og det har for min del vært et savn å ikke ha det i de andre rommene. Jeg som er så glad i planter av alle slag, drømmer naturligvis om et frodig hjem, og i vinduskarmer trives de fleste planter ekstra godt. I kjøkkenvinduet ser jeg for meg å ha urter og å gro avokadoplante,  på badet skal sukkulenter og orkidéer bo, og på soverommet og i stua diverse grønne planter.

Bildene ovenfor er til inspirasjon for hvordan jeg kunne tenke meg det, og nedenfor er et knippe planter fra ønskelista:

ikea 3plants
Alle foto: Plantasjen

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Sjekk ut den nye “drivhus”serien til IKEA. Den heter Väkser. :) Kan sikkert være noe for dere! Igjen, hilsen fra ho som jobber på IKEA.

Kommentarer deaktivert.