Home » Interiør » Ønskelister » Interiørplaner: Lyseblå vegg, og blomstertapet

Interiørplaner: Lyseblå vegg, og blomstertapet

I vår nye leilighet på Kampen er alt på stell, og det er absolutt ikke noe som trengs å gjøres, med tanke på oppussing eller oppgraderinger. Men! Vi har allikevel bestemt oss for å male litt på kjøkkenet. Kortveggen med vinduet i, skal nemlig bli lyseblå! Det er en så utrolig fin, rolig, harmonisk og god farge å ha på et kjøkken, synes jeg. Lister, vinduskarmer, radiator, og rør på den veggen skal forbli hvitmalte, så det kommer til å se ut noe ala det her:
kjokken lyseblaa

Bortsett fra den lyseblå veggen, har vi fantasert om en helt fantastisk tapet til en av kortveggene i stua! Den ene veggen der er nemlig allerede tapetsert i en lys og delikat tapet, som absolutt funker veldig bra, men vi kunne tenke oss å gjøre veggen, og stua sånn sett, noen hakk sprekere, og har dermed sett oss ut denne her, fra PiP Studios!:
FLOWER GARLAND WALLPAPER
Er ikke den fantastisk, så vet ikke jeg! Tapetprosjektet blir nok ikke det aller første vi gjør, i motsetning til den lyseblå veggen, men jeg håper vi får realisert blomsterveggen før høsten kommer, i alle fall. Tror dere det blir bra? :-)

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ja! Blir superfint :D
    Åh, jeg vil også ha lyseblå vegg, eller en vegg med blå prikker, eller et blått mummihus, eller.. (*drømmer seg bort*)

Kommentarer deaktivert.