Home » Instagram » Instagrambilder fra oktober

Instagrambilder fra oktober

Fra bunnen av: Kaffi og kake på kafé med storesøster RC som fylte 27 år, mye regn og grått vær ispedd fine høstfarger. God fridagslunsj, sjokoladekjeks til lørdagsfrokost med Åsmund og nyinnkjøpte blomster til sommerfuglvasen i stua. Hjemmebakt eplekake, gull i form av høstløv og puffermer. Siljeovernattingsbesøk, lørdagskos med Ane på overnattingsbesøk med søndagsfrokost dagen derpå.

Translation:
October pictures from my Instagram account Mewkid.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, en oktober full av høstkos, rett og slett!

  Dette minner meg om at jeg må følge deg på instagram (har nylig fått meg min egen konto – Undulin). :-) Hurra!

 2. Hei Mewkid! Synes bloggen din er kjempe fin. Alle fargene gjør meg så glad. Jeg lurte på hva slags styrketrening du gjør hjemme?
  Jeg kommer fra en familie som hadde en drastisk endring da min far fikk diabetes. Hjemme er det treningsapparater, yogaballer, programmer og en rottweiler som gjør det veldig lett å ta seg en skogstur. Nå har jeg flyttet for meg selv og er student i en ukjent by. Jeg merker at jeg klarer å beholde kostholdet, men har blitt vesentlig mye dårligere på å trene. Så søker litt inspirasjon der jeg kan.

  1. Hei Malin, og takk for det! Jeg gjør øvelser jeg lærte på styrketreningen jeg gikk på tidligere. Typ, knebøy, situps, planken osv. Egentlig veldig enkelt, men også ganske så effektivt :> Vet ikke om dette var til så mye hjelp, da :-/

 3. Så utrolig søte bilder! Er nesten sånn at jeg får lyst til å starte en egen Instagram-bruker. Men tror faktisk jeg blir nødt til å kjøpe en ny mobil først, siden jeg har en eldgammel Sony med knapper! XP
  Men det er fascinerende å se at selv bilder tatt med mobil-kamera som ikke nødvendigvis er av veldig gode kvaliteter, blir kjempefine! Du finner så fine motiver, og så setter du de så fint sammen! :3

Kommentarer deaktivert.