Home » Instagram » Instagram siden sist

Instagram siden sist

 Jeg er tilbake i Oslo etter en supertrivelig langweekend i Risør :-) Et lite bildeinnlegg fra oppholdet kommer, men i mellomtiden får dere titte på disse bildene fra instagramkontoen min fra den siste tida! Jeg heter såklart Mewkid der også, hvis noen av dere instagrambrukere der ute har lyst til å følge meg:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. ÅHH! Du var i Arendal i går, var du ikke? :D
  Jeg tror jeg så deg, men jeg satt på bussen, så det var litt vanskelig å si hei.

  1. Jepps, det var jeg! :-) På mandag, med mamma og pappa. Så morsomt at du så meg fra bussen! :-D

 2. Fina! Herlighet, minipusen er jo bare en eneste lang fluff nå jo :O Fine pusene <3

 3. Så mange søte instagrambilder:D Håper du koste deg masse med pusene og familien. Gleder meg til å sjå deg igjen;)

 4. Hei =) Så FANTASTISK n y d e l i g hjemmeside du har! wow! herlig!! Damkatten anbefalte meg siden din og her har jeg bestemt meg for å titte innom igjen snart..igjen :-D
  Ha en fin dag!
  Mjau fra “oss”

  1. Åi, så koselig! Både at du fikk bloggen min anbefalt OG at den falt i smak! Tusen takk, og velkommen tilbake :-)

 5. Så fine bilder:-) driver å prøver meg på instagram jeg og syns det er en morsom måte å forevige øyeblikkene på; marit1991 heter jeg om du vil ta en titt,:-) syns bildene du tar her på bloggen er så fine og se på, du er virkelig flink med kamera og alt som hører til med redigering:-)

  1. Takk så mye for ros, Marit! Har vært innom instagramprofilen din et par ganger fra før av allerede:-D Koselige bilder! :-)

Kommentarer deaktivert.