Home » Hverdagsblogg » Insektshotell

Insektshotell

Hihi, ja, dere leste riktig i overskriften! Igår kjøpte Åsmund og jeg et lite insektshotell på Plantasjen (de finnes i to størrelser. Vi har det minste!)! Det er et lite hus som rett og slett er til små og litt større insekter av diverse slag. Dekorativt er det også!:
IMG_2740

Stadig mer skog, kratt og buskas, som er naturlig bosted for insekter, blir saget ned, særlig i storbyer som Oslo. Da er det fint at vi med terrasse kan tilby dem et hjem hos oss! Jeg har allerede oppdaget et yrende liv med småkryp i den voksende jungelen vi har dyrket fram i terrassekassa vår, og jeg håper noen av dem vil flytte inn i det lille huset også. Se, så koselig!:
IMG_2742

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååh, så koselig den er. Må kjøpe meg en sånn selv, så genialt. Visste ikke at man fikk kjøpt slikt :-D

 2. Åh, så koselig! Får oppdatere oss om det kommer noen beboere på hotellet :-) Hos oss er det innsekter overalt, siden så mange i nabolaget legger sin stolthet i blomsterbedene :-)

  1. Hihi, ja, jeg skal holde dere oppdatert! Tenker det må stå der en liten stund først, så de blir trygge på det. Ahh, så koselig! Da er det sikkert mye fint å se på rundt der dere bor!

  1. Hihi, ikke sant! Har hatt lyst på det siden jeg så på dem tidlig i vår. Så hyggelig for småkryp!

 3. Så utrolig kjekt! Her på bygda er det så masse skog, men det huset var jo så søtt at det er nesten så jeg skulle ha kjøpt et likevel! :D

 4. jeg gav et sånt til pappaen min i julegave og fikk faktisk en melding i går at “en bie har flyttet inn!” (med et bilde hvor jeg ikke klarer å finne en bie, men men ;))

  synes de er veldig fine og håper det sjekker noen inn der snart!

  1. Haha, så utrolig søtt! Og så typisk at han ikke fikk med noe på bildet. Hoho! Det håper jeg også. Er spent på å sjekke framover!

 5. Aldri vært noen fan av insekter. Bare marihøner og sommerfugler jeg tåler. Men dette insekthuset var super søtt!

  1. Vi trenger nok uansett insektene for å overleve på jorda, så vi må ta godt vare på dem allikevel. Sommerfugler er så søte! Og ja, huset også, hoho!

  1. Jepp! Har noen bodd i det enda? Jeg tenker som deg: skaffer det store siden, hvis det lille slår an!

Kommentarer deaktivert.