Home » Tanker » Innmari koselig e-post

Innmari koselig e-post

Dere som har fulgt bloggen i lengre tid, vet at dette på ingen måte er en helseblogg / fitnessblogg / slankeblogg eller noe som helst i den duren. Allikevel har det kommet et par innlegg med fokus på dette med livsstilsendring her inne igjennom årenes løp, nettopp fordi jeg selv har vært igjennom en. Til nye lesere kan jeg kort fortalt si at jeg gikk ned nærmere 30 kilo fra omkring februar 2009, ved å endre livsstilen totalt, og i de syv årene siden har jeg blitt værende på trivselsvekta (innlegget om livsstilsendringen finner dere her). I 2008, da jeg var 17 år, så jeg for eksempel sånn her ut:
fleskbeten
Kort fortalt er det historien bak. Så, i årene som har gått har jeg fått en del e-post fra dere lesere som går på dette med å legge om livsstilen, hvor dere søker råd, tips og inspirasjon. Jeg har aldri vært noen ekspert og har ikke annet enn personlig erfaring å ta av, men har allikevel prøvd å svare så godt jeg kan, med fokus på å legge om livsstilen framfor å gå på en kur, spise nok, spise sunt, spise variert, bevege seg nok, framfor sulting og sykelige grep.

Igår tikket det inn en e-post i denne kategorien, som gjorde meg på gråten av glede og stolthet, og som virkelig lyste opp dagen min! Jeg har fått tillatelse til å dele den med dere:

tina

!!!!! Er det rart jeg smiler bredt?? Tina skriver at hun har fulgt mine tips, og gjort endringene på en sunn og fornuftig måte, og det er ikke til å tro hva hun har fått til! Jeg blir helt varm i kroppen av å tenke på at jeg har kunnet inspirere Tina til å gjøre disse endringene i livet, og at hun idag har både bedre helse og selvtillit. For en ære å få være med på en slik ferd! Det er tilbakemeldinger som dette som gjør meg motivert til å fortsette å by på meg selv her på bloggen, dele hemmeligheter og å være åpen. Tusen takk for e-postene dine Tina, og lykke til videre på ferden!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Hei! Leste innlegget ditt om livsstilsendringen, og må bare si at det virker som du har et kjempefint syn på dette og har fått det til på en sunn og god måte. Jeg studerer ernæring og synes jeg ser og hører om alt for mange som har et anstreng forhold til mat og trening. I virkeligheten handler det jo om balanse, og om å finne noe man selv kan trives med. Befriende å lese dine innlegg om hvordan du har gjort det uten supermat, crossfit eller slankepiller og shakes :-)

    1. Så veldig hyggelig å høre!! Ja, det handler jo egentlig om å legge om livsstilen, og jeg tror mange glemmer bort det, og er opphengt i kurer og diverse. Da er det lett å skli tilbake i gamle mønstre! Takk for fine ord :-)!

  2. Ingenting er bedre enn tilbakemeldinger om at det man skriver om inspirerer andre :D

Kommentarer deaktivert.