Home » Innkjøp og gaver » Innkjøp: Stripekjoler og halskjede

Innkjøp: Stripekjoler og halskjede

Jeg tipper jeg ikke er aleine om å noen ganger slite veldig med hvilken farge jeg skal velge på klesplagget jeg står med i handa i butikken? Det skjedde i alle fall da jeg var innom Gudrun Sjödén-butikken i Akersgata her forleden, for å sjekke ut den nye mai-kolleksjonen (som forøvrig er helt nydelig!). Da sto jeg med to stripekjoler i økologisk bomull, som rakk til rett over knærne, i hendene. Å velge én av dem ble rett og slett for vanskelig, så jeg endte like godt opp med megge to, hoho! Knallfine, spør du meg!:
IMG_6919

Et annet innkjøp jeg gjorde denne uka, var et smykkeinnkjøp! Jeg skaffet meg nemlig et halskjede med bokstavanheng (supertrendy!), med bokstaven Å på, hihi. Jeg liker at Å’en kan minne om en A, for på den måten blir det både Å for Åsmund og A for Ane det står på anhenget, på en måte. Smykket kjøpte jeg på Gullfunn:
IMG_6922

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så bra med kjoler i økologisk bomull, da :D Jeg kjøpte en gul polkadot kjole på So Cherry (kjenner du til den? Hvis ikke, sjekk den ut!) da vi var i Stavanger for noen uker siden. Gleder meg så til å bruke den på 17. mai imorgen :)

    1. Veldig! Det høres ut som en finfin kjole! Jeg kjenner ikke til den butikken (har aldri vært i Stavanger, men det står på lista!). God 17. mai!

Kommentarer deaktivert.