Home » Innkjøp og gaver » Innkjøp: Prikkeparaply og papirsugerør

Innkjøp: Prikkeparaply og papirsugerør

IMG_8848

Det er ikke mye jeg sjåpper for tida, men her om dagen gikk jeg til innkjøp av flere papirsugerør, og en ny paraply! Kanskje ikke så innmari spennende, men absolutt nyttig, og se så fine farger, da! Sugerørene er rosa med hvite hjerter på, og lyseblå med gullstriper, og paraplyen turkis med gule prikker; skikkelig ina’ete! Alt fra Tiger/TGR.

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Da må jeg på tgr og kjøpe meg paraply, gitt. Turkis og prikker! Whats not to love?:-p

  2. Åhhhh, fantastiske sugerør!! Bare så synd at papirsugerør er forferdelige å drikke av (synes jeg, ihvertfall) :p

  3. Fin paraply og fine sugerør!
    En liten digresjon, men; du inspirerer meg veldig til å bruke mer farger i hjemmet, spesielt innleggene fra leiligheten deres har vært en stor inspirasjonskilde. Jeg har lenge syntes det har vært best og greiest med hvite møbler og mer anonyme farger (eller hva man skal kalle det), men det siste året har jeg blitt så lei. Derfor var det så forfriskende å se hvor fargerikt dere har det hjemme hos dere! Man blir så glad av alle fargene ^^ så takk for at du deler og fortsetter å være så fargerik!

    1. Takk!
      Ååå, så koselig å høre at jeg har kunnet inspirere litt på interiørfronten! Det er stas at du har likt det jeg har delt fra hjemmet vårt, til nå. Hurra! Hvitt og stilrent er vel og bra det, men det kan vel fort bli litt ensformig, ja. Farger gjør noe med humøret, og en trenger ikke gå helt fargebananas for å merke en positiv effekt:-)! Lykke til med innredningen!

Kommentarer deaktivert.