Home » Innkjøp og gaver » Innkjøp og en liten gave

Innkjøp og en liten gave

Her er noen nye skatter fra den siste tida:
IMG_6309
Halskjede i keramikk med forgyllende detaljer, designet av Anette Krogstad. Tenner er noe jeg synes er ganske ekkelt og freaky, så hva passer vel da bedre enn å bære dem rundt halsen for å overvinne den frykten? Utrolig kult er smykket uansett! Notatbok med søte fugler på fra Tanum, som skal få bli en adressebok. Popcorn Leppeskrubb fra Lush, med salt og sukker, og smak av karamellisert popcorn. Juleprodukt som vi bare har nå! Og, de fire Mummikoppene i miniatyr fikk jeg faktisk i presang på fredag, av bloggleser/Lushkunde Benedicte! Tusen takk! Pyntekopper, til å pynte f.eks juletreet med. Så fine!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Fine innkjøp! Tennene var spesielle, men fine!
  Har de mummikopp miniatyrene i fra fjoråret, som jeg har hengt på miniatyr-juletreet som jeg har satt på stuebordet :) (ønsker meg de i fra i år i julegave, hoho)

  1. Takktakk! Å, de er sikkert veldig fine (fjorårets julekopp er jo supersøt!). Høres ut som et bra ønske, hoho!

 2. Glad du likte dem :) Som sagt, det ropte etter å bli dine :D
  Popkornskrubb <3 Digger "gebisset" ;) men tenner ER ekle!
  Takk for en superb blogg, med de nydeligste bilder :) Elsker fargeredigeringen du gjør på dem!

  Klem fra meg :)

  1. Hihi, likte de kjempegodt! Igjen, tusen takk:-)))! Og tusen takk for ros (her også!) <3! Juleklem tilbake!

 3. Jeg har også noen slike mini-Mummi-dekorasjoner fra forrige jul – de er kjempesøte! Anhenget er kjempetøft!

 4. Slitan! :)
  Skikkelig freaky’e tenner… Er leppeskubb noe å anbefale? Har snik tittet på de forskjellige flere ganger og fikk med meg at den Popcorn typen kom inn forrige uke (nye forsyninger, høhø) Har aldri vært borti leppeskubb før men har hatt lyst å prøve bubblegum leppeskubben, men det har blitt værende med tanken.

  1. Jeg synes de er gode :-) Bubblegum er for søt for min smak. Favoritten er Mint Julips, fordi den har peppermynteolje i seg, som er med på å få igang blodsirkulasjonen ytterligere. Man kjenner den skikkelig på leppene etterpå! Bubblegum er allikevel den mest populære ;-) De er også superdrøye i bruk! Jeg bruker det så og si hver dag, og den jeg kjøpte tidlig i sommer er fortsatt mer enn halvfull!

Kommentarer deaktivert.