Home » Innkjøp og gaver » Sponsor, Giveaway » Innkjøp fra Villvinmarkedet, del II

Innkjøp fra Villvinmarkedet, del II

Noen dager før Villvinmarkedet var Åsmund og jeg innom Galleri Villvin for å titte litt. Det er en av mine absolutte butikkfavoritter i Risør by, og den må besøkes minst én gang ved hvert opphold! Da vi var der og snuste på alt det fine, og ladet opp til markedet, fikk jeg øye på kjolen med stor k! Hilde het den, en knallgul drøm i ull. Etter å ha prøvd den på og forelsket meg skikkelig i den, var jeg “solgt”. Da det i tillegg viste seg at kjolen var laget av HOT NOK som skulle på Villvinmarkedet kun få dager etterpå var saken i boks.

På markedet fikk jeg prate med designeren bak kjoledrømmen, Thea Glimsdal Temte:

Thea hadde også på seg “Hilde” i knallgult!

Og kjøpe kjolen til odel og eie. Maks fornøyd!! HOT NOK har forresten straks seksårsjubileum, og holder til på Solberg Spinderi ved Drammen. HOT NOK er inspirert av 200 år gamle folkedrakter, hvor mye av hensikten med plagget var å gi kroppen god bevegelsesfrihet, takket være gode snitt og dets funksjonelle form. Kvalitet står i høysetet, så i tillegg til å føre dame-, herre- og barneklær i knallfine farger og med spennende snitt, er de altså også veldig holdbare. Stort pluss for det!

Og sist, men ikke minst, sånn her ser altså kjolen ut på meg:

Du kan se mer av HOT NOKs kreasjoner og hente mer informasjon her: hjemmeside – facebook

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den er superbehagelig å ha på, og langt ifra for varm å bruke denne stort sett kalde sommeren.

 1. Det er noe jeg lurer på,heter du mewkid til etternavn? hva heter du til etternavn?
  synes du det er greit at leserne dine sender deg fanbrev? :)
  Og den kjolen var kjempe fin du kledde den utrolig godt. <3

  1. Post er veldig koselig! Hva etternavnet mitt er hat jeg ikke lyst til å dele på Internett, men hvis du har lyst til å sende meg post, kan du bruke adressa som står i menyen på venstre side her. Det er adressa til min jobb:-)

 2. De kjolene er nydelige! Prøvde for et par år siden men hadde ikke nok penger ;) Tror den jeg prøvde kosta rundt 3000 men fy så nydelig den var, også i gul :)

 3. Knall kjole på knall jente:)
  Var òg innom Villvin-marknaden og fekk eit særs godt inntrykk både av byen din og marknaden! Litt artig å sjå marknaden gjennom dine auge, for du har lagt merke til heilt andre ting enn meg. Vart nesten så eg angra på at eg ikkje tok ein ekstra runde!

  1. Takk:-D Åå, så koselig! Var du i Risør bare på ferie? Jeg var innom markedet alle dagene, og fredag var jeg der fire timer i strekk:P SÅ. Kanskje ikke rart jeg har fått med meg “alt” derfra, hehe! Fantastisk å høre at du likte deg så godt!!

  1. Nope, null niks kløing. Ull generelt klør ikke på meg, så jeg er kanskje ikke den beste til å svare? Men nei, den klør ikke og er superdigg å ha på!

 4. For en nydelig kjole, med et nydelig snitt! Knalltøff i gul var den også – helt deg! :-)

Kommentarer deaktivert.