Home » Innkjøp og gaver » Interiør » Innkjøp fra novembertur i Risør

Innkjøp fra novembertur i Risør

Halloi! Jeg er tilbake i Oslo etter en nyyydelig helg i Risør, og har massevis av bilder som skal redigeres og deles med dere, så bare vent! Men først er det tid for Pinpoint-jobb. I mellomtida kan dere ta en titt på innkjøpene jeg gjorde i Risørbyen!:
Untitled-1
Øverst: Yankee Candle i to forskjellige dufter og størrelser. Det lille dufter av søt kakedeig (naaam!!), og har fått plass rett foran bloggplassen min, her på datarommet. Det store lukter friskt og godt, og står på kjøkkenbordet
Midten: Honningkrukke og juletrepynt i glass, formet som kongler, kjøpt på bruktbutikk. Så himla søte! Og en pakke med servietter med kjempefint vintermotiv på
Nederst: To kakebokser, til julekaker! Disse kjøpte jeg også brukt, og ble så glad da jeg fant dem, for jeg har vært på jakt etter lignende i en god stund nå

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Den honningkrukka! Så søt! Og de kakeboksene ga meg nesten julestemning, noe jeg ikke har hatt på mange år.

    1. Ikke sant! Svigermor har bier, så vi er så heldige å ha “hjemmelaget” honning til å putte i den! Ååå, julestemning, så koselig!

  2. Åå, den honningkrukken er nesten helt lik den bestemor hadde alle ekstraknappene sine i! Forferdelig glad i den! :) Hva lukter forresten “Bundle up” som? Litt vanskelig å gjette seg fram til og jeg vurderer sterkt å kjøpe noen duftlys i julegave. :)

    1. Åå, så koselig! Jeg ble så glad da jeg fant den! Bundle Up lukter frisk tøymykner, egentlig. Veldig god!

  3. Serviettene var kjempefine! Nå må jeg finne ut hvor de selger Ambiente-servietter.

Kommentarer deaktivert.