Home » Innkjøp og gaver » Lush » Reiser » Innkjøp fra Englandsturen

Innkjøp fra Englandsturen

Dette er hva jeg kjøpte med meg hjem fra England! Dongerivesten har dere jo allerede sett, og ellers er det en ny sommerkjole og en cardigan. To typer billigte fra Tesco, en kaffi fra Starbucks, en vegetarkokebok og to halskjeder:

Mummisaker fra Mummibutikken, såklart! Brett, kopp (Sausedyret) og nøkkelring. Hurra!:

Logisk nok støtter jeg helst opp norske Lush, så minus Mint Julips leppeskrubben (og Big Blue badebomba jeg badet med på hotellrommet), er alt dette ting vi ikke har i Norge. BBseaweed ansiktsmaske, Charity Pot bodylotion (denne har vi vanligvis i Norge, men vi har ikke hatt den i Oslobutikken på mange måneder), Dear John stiftparfyme, The Smell of Weather Turning stiftparfyme, Ladyboy parfyme og Superworld Unknown parfyme. Pluss to “Lush, Celebrate the eccentric” handlenett:

Den fine boksen med dyr på var full av godis, og bebikaninlampa måtte jeg såklart bare ha!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åhh, masse fint! Husker at jeg hadde den boksen med dyr på når jeg var liten. Brukte den som matboks! hihi. Hvor kjøpte du den? (Jeg fikk den bare)

 2. Så mye fint! Skal til London neste helg og hadde tenkt meg på Mummibutikken. Er det verd besøket? Og hvordan er prisene på fks kopper der? :)

  1. Takk! Jepps, om du liker Mummi og/eller samler på Mummisaker så er det absolutt verdt et besøk! Prisene er ganske like som i Norge, egentlig. En kopp kostet 17 GBP, hvis jeg ikke husker helt feil.

  1. Takk! Superfornøyd er jeg :-) Mummibutikken ligger i Covent Garden, i basaren der. Veldig lett å finne fram til, så fort du kommer deg inn der:> Verdt et besøk!

 3. Du finner bestandig så mye fint!! :–) Cardiganen så veeldig fresh ut. Nu har jeg også begynt med mummikoppsamlinga mi :-D

 4. Jeg hadde også sånn boks når jeg var liten, tror faktisk jeg har den enda, og at vi har te-poser i den, haha :-D Aw, den kaninlampen var supersøt :>

  1. Moro! Vår huser faktisk kaffien fra Starbucks at the moment. Hihi, ja, ikke sant? Sååå søt!

  1. Stemmer nok det, ja :-) Vi i Oslo har ikke hatt den på lenge, for vi solgte dem ut fortere enn Bergen gjorde. Får vel endre teksten i innlegget! God lukt, og ikke minst et fantastisk tiltak!!

 5. Såå mye fint, særlig tingene fra mummibutikken! :D Gleder meg skikkelig til jeg drar til London neste gang nå!

  1. Takktakk:> Boksen fantes også med bondegårdsdyr på. Tror kanskje jeg må få tak i den en gang også?

 6. Vet du, det meste av det du handler faller virkelig i smak hos meg også! Rart med det der ;) Kanskje jeg skulle begynt å samle på mummikoppene jeg også. De er jo bare så herlige :D

 7. Hei du! Superfin blogg, har vært fast leser lenge nå! Den boksen husker jeg kjempegodt fra barndommen, med at jeg lekte masse med den på grunn av de fine dyrene! Husker du hva godterimerket heter så jeg kanskje kan finne den neste gang jeg er ute og reiser?
  :)

  1. Tusen takk for det! Så koselig at du har lest lenghe:-) Bakpå boksen står det “Churchill’s Confectionery. Nature’s friends. These are our friends and we should look after them”. Hihi! :-D

Kommentarer deaktivert.