Home » Innkjøp og gaver » Lush » Innkjøp 150216

Innkjøp 150216

Merker det er en stund mellom hver gang jeg viser fram innkjøp her på bloggen! Det var noe dere i alle fall pleide å like godt at jeg delte tidligere, og spørsmålet mitt til dere er da om dere fortsatt liker det? Skal jeg bli flinkere på å dele innkjøpsinnlegg som disse? :-)

Uansett! Dette fikk bli med meg hjem igår, etter en liten sjåppingrunde før jobb:
IMG_2168
Påfyll av favorittbodylotionen Sympathy for the Skin fra Lush, og påfyll av Eyebrow fix-gelé fra H&M (er ca avhengig av den, hoho!). En neglelakk med den perfekte pastellmintfargen fra H&M, samt noen fingerringer (neglelakk og ringer får dere se nærmere på siden), og en sort (!!!) strømpebukse til å bruke når det blir litt mildere vær. De to sistnevnte også fra H&M.

P.s: Både Lush og H&Ms eget merke er dyrevennlig kosmetikk i følge denne lista på dyrevern.no

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Synst det er både interessant og inspirerande med innkjøpsinnlegg (spesielt sidan du har ein tendens til å kjøpe så mykje fint!). Så ja takk til meir. :)

  2. Ja! Fortsätt med shoppinginläggen! Har du sett dom nya muminmuggarna förresten? Jag tycker att förfadern (den svarta) är så fin!

    1. Takk for tilbakemelding! Ja, det har jeg! Trooor ikke de har kommet for salg i Norge enda, men jeg holder så smått utkikk!

    1. Så bra! Takk for tilbakemeldinga! Vel, jeg har strengt tatt ikke prøvd noen andre, så jeg er nok ikke sånn sett den rette til å svare. Men, jeg har brukt den fast i et og et halvt år, så jeg liker den godt, hehe!

  3. Innkjøpsinnlegg er gøy :D Del gjerne innkjøp oftere om du har noe å dele (: Hvordan er neglelakken fra H&M forresten sånn i pris, holdbarhet og farge? (:

    1. Så fint! Takk for tilbakemelding! Jeg synes den er veldig god, men jeg har jo som regel ikke på neglelakk lengre enn en helg (kan ikke ha på jobb). Pris husker har jeg ikke lagt merke til, men tror det er rundt 40,-? Fargene er veldig fine!

Kommentarer deaktivert.