Home » Helgekos » Innholdsrik fredag med fine folk

Innholdsrik fredag med fine folk

IMG_3559
Det har vært en lang og innholdsrik fredag for min del! Først var jeg en tur hos Bill på Adam og Eva i Grensen for å klippe håret (superfornøyd!), og deretter møtte jeg et kjærestepar i Botanisk Hage, for å knipse bilder av dem. Iiih! Kjempehyggelig, og jeg gleder meg virkelig til å gå i gang med redigeringen av bildene!

Deretter fant jeg meg en bysykkel, og syklet til Birkelunden. Åh, så moro å sykle i Oslo! For første gang, tenk!:
IMG_3567
Så spaserte litt jeg i sola, under nydelige trær, til Liebling, hvor jeg kjøpte meg en forfriskende limonade:
IMG_3581
Derfra trasket jeg videre til Alexander Kiellans Plass, hvor vi bodde de tre første årene i Oslo. Fortsatt fint der!:
IMG_3620
Derfra tok jeg bussen til St.Hanshaugen, hvor jeg møtte fineste Maren og Ine, og sammen gikk vi til Loving Hut!:
IMG_3623 IMG_3626
Dit kom Synne-fina også, og det ble riktig så god stemning rundt bordet:
IMG_3639
Loving Hut serverer kun vegansk mat, og dermed ble det vanskelig å velge noe fra menyen… Fordi den var så bra, og vi kunne spise absolutt ALT fra den, hoho! Ikke sånn som det oftest er altså, at vi som ikke spiser kjøtt kun har to-tre ting å velge i. Vi kom allikevel fram til noe, og Ine og jeg delte dumplings til forrett:
IMG_3657
Maren gikk for falafel til hovedrett, og Synne en rett med litt diverse godsaker. Se så fint!:
IMG_3662
Ine og jeg spiste den samme retten, med soyakjøtt, sitrongress, rotgrønnsaker og risnudler. SÅ GODT!:
IMG_3685
Vi pratet og koste oss veldig, både med samvær og mat. Etterpå knipset vi noen knisebilder, hihi:
IMG_3698

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Haha, jeg er bare det største glisetrynet… Ikke rart, riktignok, når man er i så godt selskap og spiser så god mat!
    Hjertelig takk for i går!

  2. Ser så koselig ut :) du er så sabla flink med kameraet, elsker virkelig de bildene du tar av natur, trær og fargerike blomster! Håper jeg får meg en tur til Oslo snart, Loving Hut frister veldig ;)

    1. Tusen mange takk skal du ha!! Utrolig koselig å høre! Kan absolutt anbefale Loving Hut, altså!

Kommentarer deaktivert.