Home » Interiør » Stas og moro » Innflyttningsmiddag

Innflyttningsmiddag

Hele søndagsettermiddagen gikk med til å lage mat, bake, vaske, rydde og ordne i stand. Klokka atten hadde vi nemlig invitert jentetrekløveret fra Pinpoint, Christiane, Mari og Ingunn, på innvielsemiddag! Jeg pyntet spisebordet sommerlig og festfint:

Duk fra H&M Home, glass og tallerkener fra IKEA og servietter fra Kremmerhuset

I tillegg til å pynte bord, hadde jeg pynta meg sjøl!:

Gjestene ankom, og det vanket blomsterbukett i form av liljer, potteplante i form av liljer, kort og en boks med origamitraner oppi på oss!:

Middagen vi serverte var søtpotet- og linsegryte med kokosmelk (oppskrift her), og til dessert var det blåbærmuffins (med blåbær inni også!), med te og kaffi til. Det falt tydelig i smak! Vi skravlet, lo og koste oss med både samvær og mat i timevis. Utrolig koselig og vellykket kveld!:

Christiane lærte oss å brette origamitraner, og jeg er helt hekta, hihi!:

Ps! Glem forresten ikke Giveawayen min! Har forlenget deltakelsefristen til 10.august. Klikk på bildet under:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. For et fint bord du hadde dekket, og for noen fristelser dere serverte! En veldig hyggelig måte å innvie den nye leiligheten på, virker det som!

  2. Gratulerer med den flotte nye leiligheten! ;-) Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser de fargeglade bildene, hihi :-)
    Jeg skulle stillt dette sprøsmålet på spørsmålsmandagen igår, men, hva slags kameraveske bruker du?

    1. Tusen takk for det!! Hmm, kameraveska mi er en jeg kjøpte med når jeg skaffet min første speilrefleks i 2006. Den får akkurat plass til kameraet med objektiv på, og det er det. Husker ikke hva merket heter i farta!

  3. Så koselig dere har det hos dere! De muffinsene så i tillegg kjempegode ut. Å lese bloggen din er alltid en glede. Takk for at du er en så super person (og blogger)!

  4. Fin blogg!! Hvor er papiret til disse origamitranene kjøpt? Og finnes det oppskrift på nett? :)

Kommentarer deaktivert.