Home » Stas og moro » Innflyttingsfest på Carl Berner

Innflyttingsfest på Carl Berner

Fredag reiste jeg hjemmefra klokka åtte på morgenen, og jobbet på Lush hele dagen. Åsmund møtte meg der etter jobb, og sammen tok vi 17-trikken til Carl Berner, og pilte bort til leiligheten Ane har flyttet inn i. Ane arrangerte innflyttingsfest, nemlig! Vi ankom et par timer før gjestene, og Ane disket opp med en enkel middag til oss. Se så koselig hun har fått det, i sin aller første leilighet, etter flere år i kollektiv!:
IMG_8135

IMG_8126

Bordene hadde hun dekket med papirduker, og satt fram tusjer så vi kunne dekorere dem. Hoho!:
IMG_8144

Jeg tjuvstartet med en liten harepus:
IMG_8138

Mens Åsmund lekte stylist, og fikset Anes hår. Er det noe den fyren ikke kan?! Haha!:
IMG_8159

Kake hørte også med, og Ane hadde bakt FANTASTISK gulrotkake og nydelige brownies:
IMG_8167

Gjestene kom, og hadde med blomster, gaver og drikke, samt godt humør i bøttevis:
IMG_8173

Det ble trangt, varmt og klamt med alle oss i den lille leiligheten, men det gjorde ikke noe når det var så hyggelig! Timene fløy avsted, med sang, latter, skrik og skrål, samt gode samtaler og tegning på dukene, såklart:
IMG_8178

Ane var fornøyd med kvelden da Åsmund og jeg takket for oss utpå kvelden, for å rekke bussen hjem:
IMG_8187

Nå er vi derimot på farta ut i solfylte Oslo, for å besøke Vegetarfestivalen! Ha en strålende lørdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. ÅÅÅÅÅhhh, ELSKER at Åsmund fikset håret til Ane!!!!! Hahah! <3 <3 <3 Så fin hun er! :D Så bra dere hadde en bra kveld! :D

 2. Så koselig det så ut, da! Genial kjæreste du har, som hjelper til med hår og greier :)

 3. Så fint hun hadde det! Fant meg også en slik globus idag faktisk, superfornøyd! Og jeg DIGGER at Åsmund fikset håret hennes. Ble superbra :-D Må få kjæresten min til å bli flink til å fikse hår også, haha!

  1. Jaaa, ikke sant! Kjempekoselig historie om globusen. Den kjøpte nemlig hennes foreldre da de ble sammen, og bygde huset hun vokste opp i! Kjempekos med historien bak. Grattis med godt kjøp! De er de fineste! Haha, ja, skikkelig flink gutt. Du får trene ham opp!

 4. Så fint hun hadde det :D Gratulerer til Ane ! Jeg visste verken at du kunne tegne så fint eller at Åsmund kunne ordne hår ;D Bra dere hadde det koselig ! ^^

  1. Veldig koselig! Gleder meg til å se åssen det “utvikler seg” der, når hun får kommet enda mer på plass framover. Haha, nei, det har vært våre skjulte talenter!! Takk!

  1. Han drikker faktisk, men uhyre skjeldent, og lite. Typ et glass konjakk et par ganger i året. Han kan med andre ord ikke kalles avholds, men han kan ikke akkurat kalles hard på flaska heller, haha!

  1. Helt enig! Er så glad for at hun endelig har noe helt eget. Kjempestas fest, og det var så hyggelig å få hilst på flere av hennes venner, som jeg ikke før hadde møtt!

Kommentarer deaktivert.