Home » Innkjøp og gaver » Instagram » Innflytningsgave og litt Instagrambilder

Innflytningsgave og litt Instagrambilder

Her om dagen fikk Åsmund og jeg en litt forsinka innflytningsgave av Linda :-) Gaven var et gavekort på Designtorget, og siden det ligger en Designtorget-butikk på Byporten, rett ved Lush, spratt jeg innom der og brukte det opp før jobb på fredag. Tingene jeg plukka ut var noe både Åsmund og jeg hadde tittet på tidligere, nemlig:

Stor sommerfuglvase og en bolle med fugler på. Kortet fikk vi av Linda, og rosene kjøpte vi inn idag :-) Takk!!

Og her er litt mobilbilder fra Instagramkontoen (heter Mewkid der også)  min de siste ukene:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åw, så fine bilder! :) Jeg var innom Lush i dag og fikk kjøpt meg en ny bit med Godmother, Avobath og en ny fining; Føl deg sikker! Gleder meg til å teste den ut ordentlig i morgen, lørdagskvelden/natten forblir sminkefri og avslappet :) Fortsatt god helg Ina :D

  1. Takk, Emilie:> Grattis med fine innkjøp! Avobath er en av favorittene. Nydelig er den! God helg videre til deg også :-D

 2. Hei Ina :)

  Så fine roser du har kjøpt, jeg kunne ikke ungå å gi deg e lite rose-tips fra en blomsterdekoratørstudent: det er lurt å snitte stilkene på skrå med en skarp kniv (gjerne tapetkniv om du har slikt), det gjør det lettere for rosene å trekke opp vann :) jo lengre snitt jo bedre, gjerne 2-3cm om du får det til :) hvis du plukker av alle bladene som kommer under vannflaten og kanskje har i en liten dråpe klorin (eller eddik om du har), vil du hindre bakterieutvikling og kanskje ha glede av rosene lenger :)

  Håper du har en fin helg!

  1. Hei du! Takk for tips :-) (høres ut som en morsom utdanning du driver med forresten!) Rosene er allerede snittet på skrå, selv om det kanskje ikke kommer så godt med på bildet. Jeg reiser bort til uka, og vil ikke få glede av rosene mer enn nå i helga, samt mandag og tirsdag, så det er ikke nødvendig å få dem til å vare så veldig lenge. Men, til neste gang skal jeg huske på det! Har hørt det tidligere, når du nevner det, men det har såklart gått i glemmeboka. Takk for påminnelse! Takk, det har jeg. Og det håper jeg du også har hatt :-)

  1. Aaaa, lurt! Det skal jeg sannelig gjøre! Takk :-) Flott at du trives ; det jo riktig så bra ut :-D

 3. Ååå, favorittboken min! Og, veldig finfinfin skål! :-)
  Fin gave fra Linda, og supre instagrambilder!

 4. Åh, det er fint å kunne oppdatere seg på det som har skjedd her inne siden sist! Parfyme, Mummisamling, kosesøndag, Instagram-collage… Det ser ut som at du har hatt en god uke, og det er kjekt. Vi sees i morgen, hoho!

 5. Hei
  I går farga jeg håret med rød henna, men mamma fikk ikke med alt håret. Så i hodebunnen er fargen nesten hvit, kan jeg farge hele håret på nytt eller blir det fort veldig mørk rød farge? hjelper det med sitron for å få ei lysere farge? :) Eller har du noen andre tips?
  Synes din farge ble veldig fin :)

  Solveig

  1. Hei! Jo lysere du vil ha fargen, jo mer syre (i form av feks sitronsaft) blander du i, og sørg også for at fargen blir så rennende som den kan uten at du får problemer med å påføre den. Det er ikke noe problem å farge håret med henna igjen idag, men jeg vil tro at det håret som allerede er farget vil bli littegrann rødere på farge. Lykke til, og takk for det :-)!

 6. Så nydelig den vasen var! og skåla også! og i det hele tatt alle innleggene den siste tiden, selv jeg er på den stille fronten, så er jeg alltid innom og sjekker ut de fargeglade innleggene dine. Og grattis med ny hårfarge -den kledde du kjempegodt :)

  1. Er veldig fornøyd (og enig!)! Den er superfin. Finnes i en mindre variant også :-) Setter veldig stor pris på å høre det, Anne Heidi! Det er så koselig :-D

Kommentarer deaktivert.