Home » Catlady » Helgekos » Risør » I’m back! Risørhelg, del I

I’m back! Risørhelg, del I

Hei! November er her, og jeg føler meg klar til å komme tilbake til bloggverdenen, sånn skikkelig! Det har vært godt med litt bloggfri, og Risørbesøket var bare heeelt supert. Jeg var i hus hos mamma, pappa og pusene lørdag kveld rundt halv ni, og søndag våknet jeg opp med en skikkelig lørdagsfølelse i kroppen. Det er veldig uvant å komme hjem dit på en lørdag, i stedet for en torsdag eller fredag, og selv idag sitter jeg med en sterk mandagsfølelse. Hah! Uansett. Søndag ble en finfin dag, og jeg tilbrakte mesteparten av den utendørs:
IMG_4371
Rundt huset svinset Dexter etter mamma og meg, og var sånn ca søtest i verden, med all den fløffi pelsen sin:
IMG_4255 IMG_4259
Pusekos og puselek ble det også, naturligvis!:
IMG_4281
Så spaserte jeg til sentrum, for jeg skulle nemlig møte mormor og gå tur med henne!:
IMG_4405
Vi gikk til Urheia, hvor det var en fantastisk herlig stillhet og ro blant alle trærne. Våte høstblader og mose ga en nydelig høstduft, og det var så innmari godt å strekke på beina i skog og mark!:
IMG_4408 IMG_4421 IMG_4417
Vi tok turen til Risørflekken, og videre ned Urbakken og ned til sentrum, som lå like stille og rolig som Urheia. Det er noe av det jeg elsker med Risør; at det er så stille og rolig! Hvilepuls hele tida, senkede skuldre.. Det passer meg så mye bedre enn det hektiske storbylivet, på sikt!:
IMG_4443
Hjemme hos mormor og bestefar ventet kaffikos, og da jeg ikke lenge tterpå takket for meg, og gikk hjemover til mamma, pappa og pusene, ventet nydelig middag og en avslappende ettermiddag og kveld sammen med dem. Perfekt!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Kommentarer deaktivert.