Home » Risør » Ikke mye slår en tur i skjæra!

Ikke mye slår en tur i skjæra!

IMG_3862

IMG_3557

Ah, sommerferien er godt i gang, og igår skinte sola hele dagen! Pappa har sommerferie, mens mamma har noen dager igjen på jobb før hun også får fri. Godt vær på denne årstida må utnyttes til det fulle, så pappa og jeg bestemte oss for å tilbringe noen timer i Risørskjærgården igår. Det var ingen dum idé!  Vi pakket med nistemat, bøker, blader og kryssord, samt solmadrass og solseng. Kos!:
IMG_3702

Vi tilbrakte første timene utaskjærs på glattslipte svaberg, med en mild sommerbris som rufset oss i håret, og lyden av brusende bølger:
IMG_3769

Men, da nistematen var spist, og den milde brisen ble langt mindre mild, reiste vi til en mer skjermet plass. Her var det tilbake til en mild bris, steikende sol, og båter som tøffet og suste forbi:
IMG_3850

Jeg leste ukeblader, småsov litt, og leste høyt fra denne boka for oss:
IMG_3843

Dessuten gikk jeg på oppdagelsesferd, og vi bada hele tre ganger! Vannet hadde en nydelig temperatur også, og der vi badet var det herlig å svømme rundt, dukke under og flyte på ryggen. Risørsommer, du er fantastisk!
IMG_3763

IMG_3675

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, det så utrolig deilig ut! Jeg har foreløbig bare badet i basseng i år, men neste gang det blir fint vær må jeg virkelig ta meg en svømmetur i havet :)

  1. Det må ha vært over 20 varmegrader i sjøen, og da er det absolutt ikke feil å hive seg uti! Du får legge på svøm ved neste anledning, hoho!

 2. Hei Ina!
  Spørsmål fra kjæresten min til Åsmund. Han er programmer, var det ikke sånn?:) hvilken utdannelse/skole trenger man for å bli det?

  God sommer og lykke til med bryllupet!

  1. Hei! Joda, det er han. Åsmund gikk 3 år spillprogrammering på NITH i Oslo :) Det er sikkert flere måter å gjøre det på også! tusen takk for det! God sommer!

 3. Riktig god sommer til deg :D Det ser virkelig idyllisk ut i Risør, så må ta meg turen dit en gang som sagt før ;) Den boken er kjempefin ^^

  1. Tusen takk det samme! Ja, det er riktig så fint her, hoho! Koser meg langsomt med boka. Nå er det bare ett kapittel igjen!

  1. Tusen takk!! Jeg ble veldig fornøyd med det bildet selv, og det er kjempestas å få anerkjennelse for det!

Kommentarer deaktivert.