Home » Hverdagsblogg » If you want it, put your black shoes next to mine

If you want it, put your black shoes next to mine

Kvart på elleve i morges dekket jeg et frokostbord, tente stearinlys og laget eggerøre:

Og et par minutter over elleve kom fineste Maria inn døra, og solskinnet inn gjennom vinduene:

Vi spiste laaang frokost med rista brød, godt pålegg og te mens vi pratet om kriminalitet, krig og fred og sånt:

Over en smoothie gjort på frosne bær og eplejuice koste vi oss skikkelig, før Maria måtte pile til Lushjobbing:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Å, så koselig! Sånn frokost skulle jeg gjerne spist hver dag :D Det ser så koselig ut hos deg :)

  2. Hei! Så koselig dere har det. Du inspirerer meg virkelig :) Jeg bare lurte på noe om pinpoint jeg :) Tenkt meg til Oslo på lørdag, men ligger det langt unna karl johan? Også lurer jeg på om det er aldersgrense på å KJØPE smykker? Jeg har ikke tenkt å ta piercing, men kjøpe ett smykke :) Håper på svar, takk på forhånd! Ha en fin dag videre :)

    1. Pinpoint ligger like ved Karl Johan. Ta en titt på google maps først, så ser du hvor det er :-) Veldig sentralt. Ingen aldersgrense på smykkekjøp, såklart. Litt av smykkeutvalget vårt finner du i nettbutikken: http://www.pinpoint-smykker.no/ Der finner du også priser. Håper dette var til hjelp! Ha en flott kveld :-)

Kommentarer deaktivert.