Home » Bryllup » Stas og moro » Idag gifter vi oss! Frokostkos først..

Idag gifter vi oss! Frokostkos først..

IMG_4430

IMG_4426

Etter en god natts søvn, med mye urolig søvn i morgentimene (på grunn av tusen sommerfugler i magen!), fikk vi fantastisk frokost levert på døra her i suiten vår. Det Lille Hotel hadde virkelig slått på stortromma, og sørget for at vi fikk en knallfin start på denne store dagen! Frokosten hadde til og med hjemmelaget, ferskpresset appelsinjuice, just sayin’. Nå har vi en kaffikopp og pust i bakken (hurra for å bergene god tid på morgenen!), før vi får besøk av sminkehjelp, forlovere og fotograf, og må gjøre oss i stand. Det kribler i magene våre, og Åsmund oppfører seg skikkelig nyforelska, hihi! Tenk, neste innlegg jeg publiserer, er som en gift kvinne, hohoho! Jeg klarer nesten ikke vente!

Ha en strålende lørdag!

IMG_4440

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååååå, masse lykke til!! Merker jeg får helt sommerfugler på deres vegne. Håper dere får en helt perfekt dag<3
  Store klemmer.

  1. Tusen mange takk! Det var masse sommerfugler i magene våre, og en helt super feiring og alt! Klem tilbake i fleng!

 2. Gratulerer så mye med dagen, Ina og Åsmund<3
  Håper dere får en helt nydelig dag idag:)

 3. MASSE MASSE MASSE tillykke på deres store dag! Måtte den bli helt fantastisk og minnerik, ønsker dere alt godt :D

 4. Lykke til og alt det der! Dette er noe jeg ikke forestilte meg når jeg først fant bloggen din. Vært gøy å følge deg i alle år♡

 5. Til lykke med den store dagen Ina! Livet som gift er utruleg fint. Ynskjer dykk begge ei trygg, god og spanande framtid saman. Stor bryllupsklem frå meg. Gler meg til bilete :)

 6. Det så helt nydelig ut! Er så glad på deres vegne! Håper dere nyter dagen til det fulle! :D

 7. Lykke til på den største dagen :) Dere er virkelig ment for hverandre. Jeg blir inderlig glad hver gang jeg leser om den sterke kjerligheten mellom dere.

 8. Åh, masse, masse lykke til, håper dagen deres blir fantastisk! Gleder meg til å lese hvordan det ble! :)

  1. Dagen kunne ikke vært bedre! Tusen takk! Håper du liker bildene jeg har delt, og kommer til å dele framover.

 9. Gratulerer så mye med den store dagen! Jeg håper den og fremtiden blir alt dere ønsker dere og mer <3 Tillykke!

 10. Åh, håper dere har en fantastisk fin dag! :D har fulgt spent med på forberedelsene, kjempefint og koselig! Gleder meg til å se kjolen :-)

 11. åååååh, så spennende!! :D Kjenner jeg blir skikkelig glad og fornøyd på deres vegne, igjen og igjen! Masse tillykke med den store dagen deres! :D Håper at alt blir helt tipp topp, og gleder meg til å se resultatet her på bloggen :D

  1. Tusen, tusen mange, mange takk! Håper du liker bildene jeg har delt, og kommer til å dele framover, fra den store dagen!

 12. Åh flotteste dere. Gratulerer så ufattelig mye med dagen! Jeg har tenkt på dere i hele dag, og håper den har vært like strålende og fantastisk som dere er!!!

 13. Gratulerer så mye med dagen til dere begge :) Håper dere har hatt/har en fin dag/kveld! Du er sikkert helt nydelig i kjolen din, gleder meg til å se :D

  1. Tusen mange takk! Dagen var utmerket, fra ende til annen! Håper kjolen lever opp til forventningene, hihi!

 14. Gratulerer med bryllupsdagen begge to! Håper den blir fyllt av latter, glede og fine øyeblikk :-)

 15. Hei kjære Ina!

  Gratulerer med den store dagen! Det gleder meg å se at dere endelig gifter dere <3 har fulgt med på bloggen din i mange år nå og jeg har hatt mye glede av det. Håper dagen var fylt med kjærlighet, latter og gledestårer. Dere er utrolig fine sammen. Ønsker dere alt godt i fremtiden!

  Takk for at du deler så mye.

  1. Awww, tusen mange takk for denne flotte kommentaren!! Dagen var helt fenomenal, rett og slett!! Tusen, tusen takk! Klem!

 16. Gratulerer med den store dagen i går! :D Håper den ble akkurat sånn som dere ønsket. Spent på å se bilder av dere :)

Kommentarer deaktivert.