Home » Hverdagsblogg » I was so concentrated on keeping things together

I was so concentrated on keeping things together

Søndag trettende november har vært ny te fra blomsterkopp, tykke og varmende votter på kalde høstfingre, roser i kinnene og rød nesetipp. Hånd i hånd med Åsmund, gate opp og gate ned, over broer og langs elva. Marked på Birkelunden, årets siste høstløv, årets siste skogsopp. Kokosbolle og kakao. Stearinlys, tykk hettegenser, Kaizers og myke kyss fra et skjeggete fjes :-) Deres?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Koselig :)
  Sto opp klokken 7 og dro så i stallen for å mate alle hestene og slippe ut alle skolehestene. Så dro jeg hjem og sov litt mer, og tilbake til stallen igjen for å ri. Men hesten jeg skulle ri hadde dessverre skadet seg litt, så ble en kort tur. Deretter hentet jeg inn hestene og middagsforet gjengen og ryddet før jeg dro hjem. Så ble det slappe av litt før det ble tilbake igjen klokken 7 for å kveldsfore :)

  Så nesten en hel dag i stallen!

 2. Gult og blått er så fint sammen! :) Og den gule kjolen din er nydelig ^^
  Min søndag har jeg ligget syk på sofaen og prøvd og gjort litt matte :)

 3. Har vært oppgave stress på skolen med tanke på at jeg har eksamen i neste uke. Pluss jobb på 7-eleven, som er enda mer stress og dårlig betalt. Ellers også kyss fra ett skjeggete fjes, som er toppen av dagen !

 4. Ååå, fint!

  Min søndag har vært: sove lenge og spise frokost sammen, besøke mor og far og spise komle (lagd på vegansk vis til meg), spille inn en egenskrevet låt i hjemmestudioet og spise veganske chocolate chipped cookies fra iherb i stua som er full av tente lys..

 5. Så herlig dag!
  Min lørdag var ganske lik som din søndag! Vandret gatelangs i Oslo i mange timer. var innom Lush og handlet litt i går, elsker elsker elsker alle juleproduktene dere har fått inn! Luktet fantastisk og merry x-mas massasjebar ble med meg hjem sammen med three gold rings og Ocean Salt. <3
  I dag har jeg sett filmer og sovet. Og ellers bare ligget og drømt om gårdagens opplevelser.
  ha en fin søndagskveld!

 6. Min søndag/helg: -ligget syk under dyna foran tven med min kjære og tatt vare på hverandre selv om kreftene ikke ordentlig var der C:

 7. hånd i hånd på loppemarked med min kjære♥
  poser, eske og koffert med saker og ting hjem igjen. rosa, brun og hvit is + film til kvelden! :>

 8. så fine bilder, blir alltid glad av å se på de, spesielt bilder av deg med dine fargerike og vakre klær! søndagen din hørtes kjempekoselig ut. jeg har vært sammen med to av mine beste venninner og pappa fikk en soya-sjokoladepudding som han syntes var veldig god :)

 9. Jeg er så glad for at jeg har blogger som dine å komme innom for tiden, det er så fint med avbruddene i sorgen min. Og selv om jeg savner kjæresten min så sinnsykt (han døde to uker siden..) så klarer jeg å få frem et smil av at du har fått kyss gjennom skjegget og alle fargebildene… Takk for bloggen din.

 10. For en fin søndag! Kjæresten og jeg har hatt koselig formiddagsbesøk av kjærestesøster med familie, jobba litt med hver våre ting, trent, spist middag og hatt besøk av to fine jenter for å se Mulan, drikke te og spise pomelo. Veldig koselig dag! :)

 11. Min søndag ble også fin, til tross for at jeg ble dårlig av noe utgått øl jeg fant det for godt å drikke på lørdag. (Note to self: Sjekk om det er juleøl fra kommende jul eller, som i dette tilfellet, forrige jul.) Jeg tok det altså med ro i går, og hørte på Kaizers og lekte med min nye datamaskin, og avsluttet kvelden med Disneyfilm og to gode venner. Kos! Veldig fine bilder, forresten!

Kommentarer deaktivert.