Home » Hverdagsblogg » I underkant av en uke igjen til Bloppis’en!

I underkant av en uke igjen til Bloppis’en!

Nå er det rett i underkant av en uke igjen til Synne og jeg arrangerer Bloppis på Mesh her i Oslo (bloppis er altså blogg-loppis. Et loppemarked hvor bloggere selger sine saker og ting, med andre ord!). Jeg er så spent! Her er noen av tingene jeg kommer til å ha med meg dit:
Bloppis-mewkid-Mesh
Jeg har samlet sammen flere bunker med tøy i alle regnbuens farger som skal selges, og straks skal jeg finne fram sko og vesker i tillegg. Det blir så bra! Dessuten har jeg hele Lush-garderoben min med meg også, for jeg bruker jo ikke svarte klær til vanlig. Dermed er det masse basisplagg i sort som skal selges billigbillig også, så det burde absolutt være noe for enhver smak på bloppisen vår. Hurra!

Synne og jeg skal ha et møte i morgen kveld hvor vi planlegger alt i detalj, og så vil informasjon om nøyaktig tidspunkt osv komme rett etter det. Jeg ser uansett for meg å selge plaggene mine for mellom 20,- og 100,-, så det blir mulig å gjøre mange kupp på Bloppisen vår. Jeg håper mange av dere vil ta turen, for det er både hyggelig å hilse på dere, og å vite at plaggene får fine hjem. Hold av mandag 31. august, så kommer som sagt mer info straaaaks!
IMG_9275

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
      1. Jeg kommer jeg ! Jeg har vært gira siden sekundet jeg fikk med meg dette ! Så lenge det ikke kræsjer med de to timene jeg må være på skolen, hehe

Kommentarer deaktivert.