Home » Hverdagsblogg » I need your help!

I need your help!

Jeg vil nødig høres ut som en klagete og utakknemlig sytepave, men jeg har ofret bloggen mye fritid, med forholdsvis lite tilbakemeldinger. Jeg leser og setter pris på hver eneste kommentar dere legger igjen, og mange av dere er jo superflinke til å legge igjen spor titt og ofte (jeg kjenner dere igjen i kommentarfeltet, hihi!)! Så ikke misforstå!!! Men, det er stille i kommentarfeltet i forhold til det har vært tidligere, og i forhold til hvor mange av dere som titter innom her hver dag. Eneste grunnen til at jeg har en åpen blogg, er tross alt for å få tilbakemeldinger på det jeg deler med dere her. Lite tilbakemeldinger er veldig demotiverende, og gjør at jeg tenker at jeg ikke blogger like bra som jeg burde for dere! Derfor håper jeg dere kan være så snille å hjelpe meg med ønsker til hva dere vil ha mer, og hva dere vil ha mindre av, her på bloggen! Skal prøve å leve opp til ønskene deres så godt jeg kan, sånn at vi alle kan være gladlakser og trives på mewkid.net :-) På forhånd mange takk!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Jeg har et spørsmål til deg, jeg!

  Jeg lurer på om du får mye dritt på bloggen din? Altså folk som skriver stygge kommentarer til deg? ignorerer du dem, sletter dem, godkjenner dem ikke, svarer dem osv? Hva gjør du med slike kommentarer, om du får noen? :-)

  1. Hei Michelle! Nei, jeg får heldigvis veldigveldig sjeldent ukoselige kommentarer her inne. Gjør jeg det, sletter jeg dem som regel. Da jeg var aktiv på nettsamfunnet Nettby haglet det inn stygge kommentarer hver eneste dag, både i “gjesteboka”, innboksen der og som kommentarer til bildene jeg la ut. Der godkjente jeg alle kommentarene, men da jeg fikk mitt eget sted på internett i form av bloggen, fant jeg ut at jeg ikke ville godkjenne mobbing, hverken av meg eller andre, i kommentarfeltet. Og sånn ble det:-)!

 2. Samme her, er så skuffende når ingen kommenterer på et innlegg man er superfornøyd med:( Jeg liker bloggen din supergodt og synes du varierer fint. Er ikke noe jeg ville forandret på:) Var superkos med en liten date i dag forresten :*

 3. Hei hei :)

  Jeg leser bloggen din hver eneste dag ( gjerne flere ganger daglig også! ), og synes du gjør en fantastisk jobb !
  Jeg er utrolig dårlig til å kommentere, men skal virkelig prøve å bli bedre. :)

  Ønsker deg en herlig kveld :)

 4. personlig er jeg superglad i bilder, spesielt siden dine er så fine! så jeg liker veldig godt innleggene som ligner på det forrige, søndagstur med blomster i håret :) jeg klarer ikke å tenke meg noe jeg vil se mindre av på bloggen din, alt er liksom så flott og fint og ja.

 5. Uff, det er ingenting som er mer demotiverende enn lite kommentarer. Og jeg vet selv at jeg er ikke den beste til å jevnlig kommentere. Skal virkelig prøve å bli flinkere! :-)

  Det jeg liker best å lese om her inne er hverdagslige fine ting, tatoveringer/piercinger, nyinnkjøp du gjør, mat du lager og når du er tøff hos frisøren! Blir så inspirert! :)

 6. Hehe jeg skjønner hvordan du har det, men alikevel er jeg nok en av de som har blitt mindre flink til å kommentere her inne. Titter innom like ofte som før, for du er flink!
  Men jeg har blitt en skikkelig dritt-bloggleser, det er bare det at jeg bare har mobilen min å lese blogger fra, den er så kronglete å kommentere med :/

  Å klikke inn på bloggen din er som å ta et drag med frisk luft, Ina:)

 7. Tja… *tenker hardt* er jo ganske fornøyd fra før av jeg da :P liker bildene dine, bildene av hva du shopper, at du elsker katter (det gjør nemlig jeg også) o.l. Men hva jeg vil se mer av? Den var vanskelig =/ filmer du liker? Bøker? Musikk? Konserter du har vært på/ønsker å dra på? Hvordan man kan være miljøvennlig hjemme/generelt? En typisk arbeidsdag for deg? Dine opplevelser med leserne dine? Hvem du beundrer? Hva du drømmer om? Hva du misliker? Månedens barndomsminne? Topp ti av ett eller annet? Liker godt innleggene om hva du ønsker deg og hvilke sider/butikker man finner dem (begynner nemlig å sikle litt selv ;P) tja, var vel egentlig det jeg hadde å komme med :P

 8. Bloggen din er kjempefin som den er! Jeg er veldig glad i bildene dine, kjør på med masse, masse bilder, ina! :)

 9. Jeg synes du har en pen blogg jeg :) Synes den balanserer fint mellom Lush-relaterte ting og privatliv.

 10. Det der er to veldig vanskelige spørsmål, fordi jeg synes du gjør en perfekt “jobb” med bloggen allerede. Jeg elsker bildene dine, og skjønner nesten ikke hvordan du orker å ofre så mye tid som du gjør på det! Selv sliter jeg med å legge ut to innlegg i måneden, liksom.

  Hvis jeg skal peke ut noe, så synes jeg slike innlegg om hva du har gjort i løpet av dagen til forskjellige tidspunkter er fine og spennende! Ellers.. kanskje et innlegg om hvor du handler når du handler på nett? Jeg vet ikke helt. Synes du har god variasjon allerede!

  1. Åh, takk for at du ser hvor mye arbeid som legges bak! For det er en god del:-) Ønskene dine er notert!

 11. Hva med kundehistorier? Altså kunder som enter er ekstra artige eller ekstra rare? Det er morsomt å lese om og mange kjenner seg sikkert igjen i mye.
  Liker godt det du skriver, så jeg syntes ikke du bør kutte ned på noe. Fine bilder til og tekster som gjør meg i godt humør, det er deilig å lese om mennesker som klarer å være så positive som deg. :)

  1. Kundehistorier hadde vært veldig moro, men dessverre ikke noe jeg har mulighet til å dele. Men, kan si jeg hadde hatt MYE å skrive :-D Takk for tips, uansett!

 12. Hehe, må si jeg plages med det samme som deg gitt – sånn bortsett fra at jeg stort sett aldri har klart å få bloggen min helt på topp. Titter fortsatt innom bloggen din flere ganger daglig – som har blitt en slags rutine. Så jeg beklager for dårlige tilbakemeldinger, jeg skal prøve å være flinkere med å kommentere oftere :-D

 13. Jeg liker bloggen din godt som den er! Skal bli flinkere til å kommentere ;) Liker godt å se outfit-bilder av deg. Ellers liker jeg at du skriver både om hverdagen med kjæresten, venninner, jobbing og da spesielt lush og lushprodukter, pusekatter når du er i Risør og ja, alt. Keep up the good work Ina.

 14. Du har en fengende blogg! Jeg er som regel dårlig på å kommentere, er kanskje noe med at dette kanskje ikke en “min” type blogg, men jeg følger den på bloglovin uansett! Morsomt å se på bloggen din! Den er så happy og fargerik! Skikkelig gladblogg! :))

 15. Jeg er visst en av de som er innom nesten daglig, men sjelden legger igjen spor etter meg, ups! Men, for å være konstruktiv her: jeg synes du er flink til å balansere innholdet i bloggen din. Om det er noe jeg gjerne vil se mer av, så er det litt mer klær og fjas (hihi), og kanskje iherb-tips om du handler der? Sånne ting i allefall. Og et innlegg om pusekatter er ALDRI feil! Om det er noe jeg personlig kunne sett mindre av, så må det kanskje være lush-innlegg, men der skal jeg igrunn ikke blande meg siden det kanskje har med jobb å gjøre:)

 16. Det er ingenting jeg vil ha mindre av i hvertfall, er veldig glad i bloggen din, selv om jeg ikke kommenterer så mye :) Jeg liker godt bilder av deg og dine dager, klær (outfits/ønskeliste), nye innkjøp, alt som er knyttet til “alternativt” (piercinger, tatovering, hårfarger og frisyrer) +++ Bloggen din er super som den er :)

 17. Blargh. Jeg er fryktelig dårlig på å kommentere (synder i sommersol), men, tenk på dette: Det er jo en grunn til at du får mange treff på bloggen din, selv om vi som leser kanskje ikke er så flinke til å respondere. Ergo; vi (eller iallefall jeg) liker bloggen din veldig, veldig godt:-) Imo er de fineste innleggene de om Oslo-tips og triks, hverdagsinnlegg og matoppskrifter. Såder. Ha en fin kveld!

 18. Ja, det er nok mange “stille” lesere der ute. Merker det også på min egen blogg, men har ikke nevnt noe hittil. Tror egentlig det er slik med mange blogger. Mange som leser, men kanskje ikke fullt så mange som kommenterer.

  For å være ærlig så ville jeg ikke ha forandret på noe her, synes bloggen din er kjempefin med masse varierende innhold. Jeg liker bildene, tipsene, måten du skriver på og holdningene dine. Kanskje ikke den mest konstruktive kommentaren, men sånn er det bare;)<3

  1. Og du havner såvisst ikke inn under kategorien “stille leser”! Setter så stor pris på alle kommentarene du legger igjen her, som får meg til å smile :-)! Takk!

 19. Får dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer fordi jeg både liker og leser innleggene dine :) Liker spesielt godt fargene og positiviteten i innleggene dine og det går heldigvis igjen på alt du poster her :) En av grunnene til at jeg er litt dårlig på å kommentere er fordi jeg ofte ikke vet helt hva jeg skal skrive, blir kanskje fort kjedelig om jeg skriver “hurra så bra!” hver gang?

  1. Er glad for å høre at du liker den, Rebecca! Tja, jeg synes ikke det spiller så mye rolle hva du skriver, så lenge det du skriver kommer fra hjertet!

 20. Jeg syns bloggen din er fantastisk! Blir så glad av alle fargene, og det finnes ikke så mange bra, gjennomførte, fargerike blogger. Jeg liker veldig godt de fargerike antrekkene dine, så flere antrekksinnlegg syns jeg du skal ha flere av. Piercinginnlegg (typ “sjekk ut disse nye pluggene fra det-og-det merket” o.l.), og pinpointreiseinnlegg er også morsomt å lese. Også “her-er-fine-spisesteder/butikker/osv-i-Oslo”-innlegg er satt pris på. Har egentlig ikke noe å pirke på, syns du har variert og spennende innlegg hver gang, tihi.

 21. Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og liker det godt, men føler sjelden behov for å legge igjen noen kommentar. Ikke fordi det ikke er interessant, men fordi jeg ikke trenger. Mange har allerede sagt det jeg tenker før meg.
  Det eneste jeg har å utsette er måten du noen ganger skriver på. Den er så utrolig naiv og barnslig enkelte ganger at jeg noen ganger hopper over teksten og ser på bildene.

  Det er det jeg henger meg opp i. Det du skriver OM, derimot, er stort sett som en C-vitamininnsprøyting i hverdagen.

 22. Jeg har fulgt deg og din blogg siden nettby, men jeg er ikke hver dag innom bloggen din slik jeg var før. Jeg føler det ble mye lush og pinpoint til tider, det er jo en del av deg og ditt liv så forstår jo du skriver om det, men når jeg selv ikke intereserer meg for akkurat den delen av deg, ikke misforstå det er garantert supre jobber og jeg forstår du er glad i de, men i perioder ble det litt for mye for min smak.
  Jeg liker veldig godt bildene du tar, så de fine flotte bildene du legger ut er nydelig å nyte og bare se på, jeg kunne jo selvfølgelig vært flinkere å kommentert.

  Men det jeg lurer på er om du ikke har en annen hobby eller noe som du liker å gjøre som du ikke har nevnt. En interesse, eller meninger om saker og ting.
  Altids morsomt å lese hvordan andre ser verden, krig, fred og politikk og sånt. ;)

  Du har uannsett en suveren blogg, jeg klikker meg fort inn på bloggen din. Liksom “ÅH, herregud jeg har jo ikke sjekket bloggen til mewkid på mange dager, kriiiiiise”

  1. Takk for konstruktiv kommentar, og fine ord! Du er ikke aleine om å synes det ble mye Lush og Pinpoint en periode, Bente! Har, som du forhåpentligvis har lagt merke til siden du skriver “var”, prøvd å kutte ned på det en god del, og la det gå litt tid mellom de innleggene. Men som du sier; det er jo jobbene mine, hvor jeg tilbringer mye tid, så det blir naturlig å få det litt med også. Skal ta til meg det der med hobby! Skal nemlig prøve å få gjort litt mer ut av kreative saker når vi flytter til større plass;-)

 23. Hei hei. Jeg elsker Lush-innleggene dine, de blir det aldri for mange av. Synes også innlegget ditt om favorittplasser var kjempefint, kanskje noe lignende ift shopping?
  Bilder bilder bilder, de er såå fine. Poster om mat er aldri feil det heller.
  Er dårlig på å kommentere, sorry.. Følger bloggen din mer eller mindre daglig, så du fortjener respons. Vil ikke du skal slutte nemlig.
  Klem Irene

 24. Jeg synes det er veldig bra sånn det er nå, egentlig :) Enig med Linda i at det er bra variasjon.
  Men en ting jeg vet jeg hadde satt pris på, var en slags guide til Lush-produkter ut ifra forskjellig type hud, hår osv., men synes de Lush-relaterte innleggene er veldig bra som de er også, altså :)

  1. Det er hyggelig å høre, Ingvild! Ser det er noen her som synes det er litt mye Lushinnlegg, mens andre gjerne vil ha mer av det. Jeg prøver å la det gå litt tid mellom hvert Lushinnlegg, men jeg noterer ned forslaget ditt! Har tenkt litt på en guide til hvilke Lushprodukter man kan ha med seg på festival eller hyttetur i sommer! Det innlegget burde i så fall komme om ikke så lenge ;-)!

 25. Jeg er innom bloggen din flere ganger hver dag, men jeg må innrømme at jeg er veldig dårlig på å legge igjen kommentarer :( Unnskyld!! Jeg setter veldig stor pris på alt du skriver, og jeg har fulgt bloggen din i godt over 1 år nå :) Jeg liker veldig godt alt du skriver om og synes du er flink til å publisere inspirerende og glade innlegg; som jeg vet du også fokuserer på ;) Liker også godt at du har spørsmålsmandager, er morsomt å lære nye ting om deg! Du er en spennende person!

 26. Jeg syns du blogger variert og fint! Er veldig glad i “minne” postene dine og når du blogger fra hverdagen din eller de gangene det skjer noe ekstra spesielt. Bildene dine er fargerrike og fine, syns det er godt at bloggen din er et fristed som fokuserer på det positive i hverdagen. :)

 27. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, oppdaget den da jeg søkte opp noen lush-produkter. Har siden svippet innom flere ganger fordi jeg synes stilen din er så fargerik og fin!

 28. Dette er en utrolig fargerik og vakker blogg! Svært estetisk! Men jeg er også veldig glad i tekst, refleksjoner og tanker. Noen ganger savner jeg mer av det, selv om bildene alltid er fantastiske. Jeg er nok dårligst til å kommentere på slike innlegg også, jeg vet ikke riktig hva jeg skal si. “Fine bilder!”, “Så koselig det så ut!” og lignende virker litt … tomt, selv om jeg vet at slike kommentarer også kan gjøre en blogger glad.

  Jeg synes innleggene der du skriver om Lush-produkter og deler oppskrifter er veldig nyttige og lærerike. Mitt Oslo del I var også midt i blinken – gleder meg til de kommende delene! : )

  Dette med å gi en skikkelig tilbakemelding synes jeg er vanskelig. Håper ikke du misforstår, selvfølgelig er det kjekt med hverdagsinnlegg med bilder av f.eks. antrekk og restuarantbesøk, men jeg liker aller best de innleggene man kan ta lærdom av. Jeg har ikke fulgt bloggen så lenge, så du har kanskje skrevet om det før, men jeg lurer f.eks. på hvordan det er å bli kjøttfri. Hva slags utfordringer man kan støte på i overgangen, om det er vanskelig å handle inn ingredienser til vegetarretter og slikt.

  1. Hei Gitte! Takk for konstruktiv og fin tilbakemelding! Bloggen min er nok (dessverre for din smak) mest en fotoblogg med lite tekst. Skriver en sjelden gang i blant lengre tekster om mer personlige ting (som f.eks det å være avholds, hvordan det er å ha en storesøster med en funksjonshemming og lignende), men har valgt å ikke gjøre det for ofte. Nettopp fordi jeg er redd for å bli for privat her på bloggen, og dele for mye av mine meninger og mitt privatliv. Håper du kan sette pris på bloggen min allikevel! De mer private innleggene kommer innimellom, det er bare ikke så ofte.

 29. Jeg er nok litt dårlig til å kommentere, så jeg må bli flinkere til det.

  Ellers synes jeg bloggen din er bra og variert. Du kunne jo tatt noen flere bilder fra PinPoint eller noe sånt da. Ellers er jeg ikke ufornøyd med noe altså! :)

 30. Hei! Synes bloggen din er veldig koselig, og liker å se alle de flotte bildene du tar.
  Blir litt misunnelig på deg som er ung og nyter livet på en helt annen måte enn man kan som gift tobarnsmor på 35… ;-) Tenker at “Nå skulle jeg vært 23 igjen!” når jeg leser noen av innleggene dine. :-P
  Jeg pleier ikke å kommentere på blogger jeg er inne og leser, vet ikke om det bare føles litt rart ut siden jeg ikke kjenner personen….? Men nå måtte jeg bare skrive og si: Bloggen din er veldig kjekk å lese! :-)) Jeg har lært om Lush-produktene (som må testes når jeg skal til Oslo neste gang), og synes det er spennende å se fra tatto/piercing-messer du har vært på, og se bilder av alle de kule pluggene! Har selv strekte ører og mer tatoveringer enn gjennomsnittet, og har vært på iallefall èn tattoo-messe. ;-) Lykke til med bloggingen! Jeg leser jeg! :-)

 31. Jeg liker bloggen din slik den er, jeg. Er innom den flere ganger daglig for å sjekke om det har kommet ut noe nytt. Dessverre kan jeg ærlig innrømme at jeg er ikke den flinkeste på å gi tilbakemeldinger, selv om jeg synes det du skriver og bilder du legger ut er flott!

 32. Hei, Ina!
  Jeg hadde likt å sett flere videoblogger og syns alt annet du blogger om så er ingenting jeg vil se mindre av!

 33. Koser meg egentlig mest med bildene dine. Veldig deilig med masse friske fine FARGER. Får meg i godt humør, og gir meg energi! Liker kombinasjonen byliv – bilder fra café (matbilder – frister) og naturbilder – Risør og botanisk hage. Fin variasjon over temaer. “Enkelt” men veldig hyggelig.

 34. Må si meg enig i det du skriver. Det er demotiverende når man ser at det er folk innom, og så gir de ikke et lite pip fra seg… Men jeg må også si at jeg er nok en av dem jeg også som bare titter. Og jeg vet at det er en god del sånne der ute også. Jeg har dem på bloggen min også. Kommentarfeltet mitt har dødt helt ut etter at jeg sluttet å blogge via blogg.no. Og noen ganger så tenker jeg at det er like greit, for jeg var dritt lei all dritten derfra. Nå fylles kommentarfeltene med spam fra diverse selskap som vil selge meg søppel-piller, og innimellom der dukker det opp en hyggelig kommentar for noen som leser bloggen :) Og det er bestandig et lite lyspunkt i det å være en “ukjent blogger”.

  Men for all det! Du trenger virkelig ikke å leve opp til våre ønsker, det er ikke derfor jeg leser bloggen din. Jeg leser for du er du, og det elsker jeg ;) Så forsett med det :D

 35. Heia, Ina! :) Jeg liker veldig godt at du legger ut så mange bilder, men blir alltid litt ekstra interessert i klærne og antrekkene dine, og nye innkjøp av søte småting :) Stå på! :)

 36. Jeg synes bloggen din er fantastisk-rett og slett. Jeg sitter igjen med en godfølelse når jeg leser innleggene dine, og det klarer ikke mange å gjøre! Keep up the good work.. ^___^!!

 37. du postet flere outfits før! jeg bruker bloglovin’ og merker at jeg oftere tar en nærmere titt om det er et outfitinnlegg. dessuten, du kler deg jo så spennende! for meg er det mer enn halve gleden med bloggen din :)

  1. Det har du rett i! Har dabbet veldig av med antrekksbildeinnlegg, for de blir jo så lite kommentert! Har da tolket det dit henn at de ikke blir satt så stor pris på. Koselig å høre at du liker dem i alle fall :-D!

 38. Jeg er forferdelig dårlig til å kommetere, men jeg er innom her opptil flere ganger daglig, syntes du har en så flott og inspirerende blogg. Den er helt perfekt for min del i alle fall. :)

 39. åh, jeg synes du har en finfin blogg, Ina!:D
  hm, kan prøve å komme på noen forslag:
  -siden du er så fargerik hele tiden, kunne du kanskje hatt noen svart/hvit innlegg nå og da, bare for å variere litt^^ da mener jeg bildene selvfølgelig:)
  -du sier du leser mye i ukeblader, kanskje du kunne skrevet om noe du likte spesielt godt, fant interessant eller ikke likte noe særlig.
  -du kan skrive noen lister med spesielle temaer: målene dine, drømmereiser, bilder av nydelige hus du ville likt å bo i etc.
  -hadde vært morsomt om leserne sier et tema/ting/dyr også må du prøve å tolke det eller ta bilde av det eller tegne det:)
  -du kunne tatt bilde av noe, litt uklart eller bare silhuetten av en ting også kan leserne gjette hva det er, trenger ikke å være noe premie, bare for morro skyld:)

  håper du fikk litt inspirasjon:)

 40. Jeg er nok en av dem som ikke kommenterer like ofte som jeg burde, men er veldig glad i bloggen din! Liker den som den er jeg, med små innblikk i livet deres i Tigerstaden.

 41. Hei! Jeg liker bloggen din kjempegodt som den er! Med akkurat passe mye av alt! Leser den forøvrig hver dag, og er skikkelig dårlig på å kommentere, men jeg skal bli flinkere :)

 42. Jeg syns bloggen din er superbra, men pleier aldri å kommentere! Skal prøve å bli bedre! Men det du skal vite er at hver gang jeg har vært innpå bloggen din så tenker jeg at du har helt UTROLIG nydelige bilder, er veldig inspirerende :) Og så liker jeg hvordan du deler en del av livet ditt med oss, men ikke for mye! Du er flink :)

  1. Takk for at jeg får inspirere deg! :-D Og jeg setter pris på at du skriver at jeg deler mye, men ikke for mye. Nøyaktig det jeg prøver på, så takk:-)!!

 43. Jeg blir alltid ekstra glad for å lese om mat og reiser og fargerike ting og fine dager du har tilbragt i pene omgivelser. Om dette høres ullent ut, så er det nok fordi at veldig mange av innleggene dine faller inn under én eller flere av disse kategoriene, og at jeg liker bloggen din så godt på generelt grunnlag! Du fortjener masser av gode tilbakemeldinger, det er sikkert.

  1. Og jeg blir så glad av alle de fine kommentarene du legger igjen, og bloggen din, Synne! Takk for at jeg har blitt litt kjent med deg :-)!

 44. Hei Ina!
  Jeg oppdaget bloggen din for litt over et halvt år siden. Siden da har jeg vært innom og sett nesten hver dag og flere ganger om dag. Bloggen din får meg til å smile og gjør meg GLAD! <3 Alle de fargerike flotte bildene du tar er en fryd for øyet. Jeg liker stort sett alt du blogger om. Bloggen din er variert og jeg kommer garantert til å følge deg videre.
  Line

 45. Må berre beklage at eg er dårleg på å kommentere, men du skal vite at eg likar alle innlegga dine veldig godt! Føler ikkje at det er noko som manglar, eller at det er for mykje av noko. Eg syns du skal stå på i same retninga!

 46. Er følger på bloggen din, og leser dermed alle innleggene dine:) Liker så godt de fargerike bildene dine:)

 47. hei, ina! jeg er ei jente på 18 år som bor i Trondheim (bare sånn i tilfelle du kanskje er litt nyskjerrig på hvem leserne dine faktisk er) Jeg leser bloggen din absloutt HVER eneste dag, du skriver så godt å tar så mange flotte inspirerende bilder! jeg har fulgt deg så lenge at jeg faktisk ikke husker når jeg begynte å lese bloggen din. du virker som ei utrolig positiv og glad jente som er god tvers gjennom! jeg tror faktisk jeg bare har kommentert på bloggen din en 3-4 ganger på den tiden jeg har fulgt deg, å det er godt over et år…. du skal vite det at du har utrolig mange lesere der ute som setter ufattelig stor pris på bloggingen din, du er en stor inspirasjonskilde for meg og resten av bloggleserne dine. har jeg problemer med å finne inspirasjon til skoleoppgaver (går media og kommunikasjon så har ofte fotoprosjekt) titter jeg alltid innom bloggen din, og vips er ikke kreativiteten noe problem lengere. personlig elsker jeg disse “min dag i bilder” innleggene dine! jeg synes du skal fortsette med bloggingen akkurat som du gjør, du er så flink! stå på videre :) ps. jeg SKAL bli flinkere til å kommentere å gi deg tilbakemeldinger!

 48. ingenting å klage på! elsker bloggen din:) er bare dårlig å kommentere, beklager!

 49. Jeg synes du gjør en veldig god jobb med bloggen din, Ina! Det er alltid hyggelig å titte innom her.

  Det kan jo være sommeren som gjør at kommentarene er færre, jeg synes jeg har merka at det er litt sånn. Folk bruker kanskje mindre tid inne foran dataen, bare? :)

 50. Heihei! :D
  Jeg er veldig glad i hverdagsinnleggene, jeg! De hvor du legger ut bilder av dagen din, klærne dine og innkjøpene dine! Bloggen er super akurat som den er :)

 51. Jeg liker bloggen din akkurat som den er, jeg. Det er jo en grunn til at jeg leser den! :-) Jeg er nok en av dem som ikke er så flink med tilbakemeldinger, så hvis jeg blir flinkere med det så får du i alle fall noe MER av noe på bloggen, haha!
  Jeg blir superinspirert av alle innleggene dine! Ja, ALLE. Du tar så utrolig fine bilder, og jeg er glad du ikke har så mange, lange tekster, men forteller i bilder. Et bilde sier mer enn tusen ord.. ;-) Stå på, du gjør en super blogg-jobb!

 52. Åh, jeg forstår hva du mener! :) Men så vil jeg også si at jeg syns bloggen din er helt topp! :) Er innom og leser når du skriver noe nytt, men er ikke alltid jeg kommenterer, egentlig mest fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive :) Jeg liker veldig godt bildene du poster på bloggen, det gjør det lille ekstra for meg. Og så liker jeg veldig godt fargene. :) Fortsett med det gode arbeidet med bloggen!

 53. Jeg synes du er har en tøff klesstil og liker godt når du poster outfit-bilder. Interiøret i leiligheten deres er også veldig kult, og jeg ser gjerne mer av det.

 54. Inasøte!
  Jeg elsker bloggen din, og er nok dessverre en av de som er innom hver dag men som sjelden eller aldri kommenterer.. Selv nå sitter jeg og lurer på hva i all verden jeg skal skrive!

  Personlig elsker jeg alle bildene du legger ut og at bloggen generelt er så utrolig fargerik. Jeg er enig i at det var en periode med veldig mye Lush, men det har du jo kuttet en del ned på. Nå er jeg faktisk ganske glad i de innleggene, fordi de er veldig informative og detaljrike.
  Jeg gleder meg veldig til å se bilder av den nye leiligheten, og håper på masse flere outfitbilder! Og hva skjedde med videobloggingen din? Kan du ikke legge ut en ny sminkevideo? Du har forandret deg ganske mye siden sist, eller tar jeg helt feil?? :)

  1. Takk, så trivelig! Glad du legger merke til at jeg har kuttet ned på Lushblogginga! Flere etterlyser antrekksbilder her, så skal se om jeg blir flinkere til å fikse det framover. Var bare så lite kommentarer på de siste gangene, så jeg regnet automatisk med at de ikke ble satt så stor pris på. Videoblogger er jeg egentlig veldig gira på, men jeg sliter med å finne på noe som ikke blir så “kleint”, og å finne programmer å redigere dem i. Tips taes imot med takk! :-D

 55. Jeg er helt betatt av bloggen din, så mye at jeg aldri vet hva jeg skal kommentere. Bildene dine og alle frgene gjør meg skikkelig glad! :)

 56. Jeg er innom ofte, men kommenterer sjelden. Jeg er enig i det en over her skrev om språket ditt noen ganger, det virker som det blir litt flåsete(?). Men dette er kanskje fordi du ikke vil bli for privat? Men bortsett fra det er det mye bra her. Opplevelser, mat og den nye Oslo guiden er supert. Jeg er ikke så glad i de lange lushinnleggene dine.

  1. Hehe, en side av min personlighet er veldig fjåsete og tøysete, så det er nok derfor ;-) Og ja, fordi jeg ikke vil gi “for mye” av meg selv også. En salig blanding, rett og slett! Skipp over Lushinnlegga (håper du har lagt merke til at de kommer sjeldnere nå!), og kos deg med det du liker! Takk for innspill!

 57. Jeg leser svært sjeldent blogger, men ble likevel kjempeglad da jeg snublet over din Fargesprakende, glade, delikate og positive blogg. Faktisk så fornøyd at jeg er blitt tilhenger på facebook :) Fortsett i godt spor om du kjenner at det gir deg nok i forhold til arbeisinnsats, eller tenk på om du kan forenkle det på noen måte…. Det er hvertfall helt sikkert at bloggen din gleder og inspirerer meg og mange andre! Så skal jeg huske på en kommentar når jeg titter innom…. Spesielt glad i lekre bilder m interiør og dagens antrekk :D

 58. Er skikkelig dårlig til å kommentere blogger, det vet jeg, men jeg skal prøve å skjerpe meg! Siden jeg har “fulgt” deg så lenge (3år..), og er innom siden din flere ganger om dagen, så burde jeg ha vært mer lydhør, beklager.
  Jeg har lyst å se mer innkjøp, og mer av “Ditt Oslo”. Og kansje få se hva slags nettbutikker og internettsider du liker ekstra godt?
  Vil også si at jeg er veldig inspirert av deg når jeg er ute på shopping; det har blitt et par ekstra fargerike klesplagg istedet for de sorte plaggene jeg garantert hadde tatt. Har også bare “måtte” kjøpe enkelte ting du har lagt ut, fordi de er så kule (pepperkakehustinnboksen fra lush, sopper, lush saker for å nevne noe)
  Takk for en utrolig fin blogg, kommer nok til å følge deg til du ikke gidder mer! :)

 59. Hei og hopp. Jeg leser bloggen din, men er ikke av den kommenterende typen, dessverre. Men jeg er her og jeg trives og du gjør en knalljobb :) hovedsaklig er jeg her for bildene, så så lenge du tar fine bilder av fargerike ting og legger dem ut, så er jeg en happy camper. Kommer nok ikke til å starte å kommentere mer, men tenkte bare jeg skulle si det. Den som tier samtykker, som det så pent heter, eller i dette tilfellet, liker bloggen og har lite å klage på. Ha en fortsatt god dag, og takk for fin blogg!

 60. Jeg liker egentlig bloggen din som den er. Ser noen har kommentert at de ikke liker Lush innleggene. Der er jeg motsatt for jeg er en av de Lush “frelste” ^^
  Keep up the good work!

 61. Bloggen din er kjempefin, og du skriver så fint og variert. Liker spesielt godt å lese om Lush-produktene dine, hverdagslige ting, innkjøp, besøk på vakre steder, mat-tips, hvordan du innreder leiligheten deres, og jeg liker veldig godt alle de fine, fargerike bildene dine=) Bare fortsett som før egentlig, for i mine øyne så er bloggen din helt perfekt slik som den er =)

 62. Jeg synes bloggen din er kjempefin, Ina :) Både bildene dine og tekstene du skriver er både flotte og varierende! Du trenger ikke å endre på noe egentlig. Jeg tror bare mange er litt late på kommentarer, så det har nok ikke noe med at du skriver noe uinteressant :)
  PS: Jeg liker veldig godt mattips og oppskrifter, hihi!

 63. Hei! Jeg er en av de som leser bloggen din hver dag, men jeg kommenterer sjelden. Jeg har ikke blogg selv og har aldri helt skjønt meg på det, så jeg gjør det bare når jeg lurer på noe. Men jeg er virkelig glad i bloggen din, og syns den er veldig fin slik den er. Selv om jeg ikke er tidenes Lush-fan så har jeg ikke noe problem med Lush-innleggene, de er informative og kjekke. Liker outfits også, også liker jeg svært godt postene om steder å spise og drikke kaffe og slikt. Skriv gjerne hva maten på bildene dine faktisk er i de nye Mitt Oslo (?)-postene! :) Ellers hadde det vært fint med et innlegg om te. Har lagt merke til at du drikker mye te. Kanskje du kan skrive litt mer utfyllende om dette, og om hvordan forskjellige Pukka-teer er for eksempel? Du har jo en venninne som bor i te-butikk også, så det bør være lett å hente informasjon.

  Gleder meg også til interiørposter når dere flytter!

 64. Heisann Ina! Eg har vore fast lesar på bloggen din eit par år no, men har aldri før kommentert (sorry!). Bloggen din er heilt super, og eg blir så glad av det du skriv! Ein meir unik blogg skal ein leite lenge etter. Ein ting eg likar ekstra godt med bloggen din er alle outfit-bileta dine. Du har så nytenkande og inspirerande klesstil! Så, gjerne meir av det. :) Elles er det og hyggeleg med oppskrifter i ny og ne, og rett og slett bileter generelt. :) Og sidan eg sjølv bur i Oslo er det alltid kjekt å oppdage nye kafear og butikkar gjennom deg. Så takk for det! :D

  1. Takk for din aller første kommentar! :-D Veldig koselig tilbakemelding, og også å høre at du liker antrekksbildene!

 65. Jeg synes bloggen er superduperfantastisk som den er, og noe av det morsomte er at det er mye variasjon i hva du legger ut, enten det er antrekk, Lush-relatert eller noe helt annet. Men jeg hadde ikke sagt neitakk til noen interiørinnlegg i ny og ne – når jeg ser de bildene du har lagt ut fra leiligheten blir jeg veldig sånn “åååå, så fint vil jeg også ha det”, “åå så fine ting” osv. Meeen dette kommer kanskje når dere flytter? :D Hmm. Ellers kanskje noe om musikk, en bokanmeldelse (hvis du liker å lese bøker da ofcourse, og har tid og lyst til det), og flere finfine oppskrifter – gjerne også på f.eks. alkoholfrie drinker, hvisomatte du har noen slike oppskrifter å dele (også nå på sommeren er det superfristende med noe fancy i glasset uten at det må være alkohol i det).

  Ooog kanskje en liten Risør-guide? :D Det ser så veldig fint ut der på bildene dine, såå jeg kunne kanskje tenke meg å ta en tur dit i sommer (det ser ut som et sommerparadis), meeen da er det jo supert med en liten miniguide..? ;D

  Ellers er jo pusebilder en sikker schläger for undertegnede, men det vet du kanskje? ;D

 66. heia Ina :)
  jeg er nok en av de som har lest bloggen din i alle år, men som er ELENDIG til å legge igjen kommentar. jeg leser alltid innleggene dine, beundrer bildene dine og blir alltid så utrolig inspirert av å titte innom bloggen din! (gjerne flere ganger om dagen!) hihi. men jeg legger sjeldent igjen kommentrarer rett og slett fordi jeg tenker “nå skal jeg være flink å skrive et super langt og filosofisk svarinnlegg til det du skrev” men så bestemmer jeg meg som oftest at jeg skal tenke over hva jeg skal skrive så det ikke blir for dumt. og sånn går jo dagene og så finner jeg på et genialt svar også oppdager jeg at du har skrevet mange nye innlegg :3 men jeg lover at jeg skal skjerpe meg og bli flink til å bare skrive ned det første som slår meg fordi jeg syntes virkelig at en så fantastisk fin og inspirerende personlighet (og det faktum at du lar oss ta del i livet ditt igjennom bloggen) fortjener virkelig kredz!

  stå på søte Inamor,du lyser virkelig opp dagen til så utrolig mange. og inspirerer folk til å leve mere fornuftig og tenke på miljøet!!

  kyss og klem

  Lille meg <3

  1. Nåh, tusen takk “femidott”! Jeg kjenner igjen navnet ditt fra kommentarfeltet i alle fall, så SÅ elendig er du ikke på å kommentere! Setter stor pris på denne kommentaren!

 67. Du er kjempeflink, tar flotte bilder – og ekstra godt liker jeg matinleggene når du legger ut oppskrifter. Dessuten har vi alle noe å lære om hudpleie, så Lush-innleggene er aldeles ikke dumme. Har jeg en dårlig dag stikker jeg innom bloggen din, for jeg vet øyeblikkelig at humøret vil stige med alle fargene du omgir deg med :-) Keep up the good work! Jeg lurer på om du leser bøker, eller kun ukeblader? Og så digger jeg de koppene du samler på! Dessverre er heller ikke jeg så skrekkelig flink til å kommentere… beklager. Skal prøve å bli flinkere :-)

 68. Som jeg har sagt maange ganger før; elsker bloggen din. Den gir så mye!
  Det jeg liker aller best ved bloggen din er antrekkbilder, lushinnleggene, innkjøpene dine og bilder av leiligheten :-)
  Det jeg synes kan bli litt kjedelig i lengden på bloggen din er alle blomsterbildene. Blomster er fine altså, men det kan kanskje bli litt i overkant av og til.

  Mer lushinnlegg!! :—D

 69. synes du burde skrive mer om hun kule venninna di hannah, for hun har jeg blitt litt avtstandsbetatt av. neida. joda. neida.

  du er flink, ina mjaubeibi. veldig.

 70. Helløw ! Jeg er inne på loggen din hver dag så å si, den er så fargerik og søt at den kan gjøre en hvilken som helst dag enda litt bedre :) men jeg må si jeg ikke helt vet hva jeg skal skrive til deg så da blir det desverre til at man ikke skriver no:/ ment jeg setter stor pris på en sånn fargeklatt som deg. Jeg er jo egentlig ikke noe bloggleser men din måå jeg bare følge med på:-) jeg liker veldig godt når du skriver om mat, kanskje du kunne skrevet mer om det:) og litt tips til hvordan man kan gjøre livsstil endringer litt lettere kanskje. Noen hverdags tips:-D

  1. Takk for hyggelig kommentar, og positivt innspill! Lurer du på noe konkret, kan du alltids sende meg en mail!

 71. Ikke noe jeg kommer på, noen tips her og der bare:) synes feks det er vanskelig og handle inn til sunne måltider, kalde gode lunsjer kanskje . Vet liksom ikke helt:-)

 72. I really like your blog, for inspiration on photos, food, style and for knowing better your beautiful country. You’re like a sunny window.

  1. Thank you so much, Irene! I was wondering: Is it hard to translate my blog? Been thinking about writing a short brief of the text in English in each blog post. What do you think? :-)

   1. I think that it would be great!!!! I’ve studied your lenguage for a while but i need a help for translating everything. But as i like your blog a lot I keep on visiting and learning new words!!!
    Thank you!

 73. Hei :) Jeg kommenterer ikke så ofte, men jeg er innom bloggen din nesten hver dag (og jeg piercet meg på pinpoint her forleden, jeg så deg og ble litt starstruck. Er glad jeg valgte pinpoint!)
  Bloggen din er fantastisk fin og jeg elsker bildene dine! Men det var en periode hvor man så veldig lite av deg på bildene, og det syns jeg var trist. Det lyser opp dagen min å se ansiktet ditt og klærne du har på, for du er så fargerik og utstråler så fin energi på bildene dine. Så fortsett sånn som du har gjort i de siste innleggene, der var det masse flotte bilder av deg! :) (Ikke misforstå, alle bildene dine er fantastisk fine, det bare er så fint å se deg i blant også)

  1. Sant! Kjenner deg igjen utifra bildene av deg på bloggen. Flott at du er fornøyd! Og hihi, så trivelig at du liker bilder av meg!

 74. Hei! Er innom bloggen din daglig, men er en stille leser!:/
  Jeg liker alt du legger ut egentlig! Men et forslag jeg har er at du kan vise en år-til-år bildeserie av deg og kjæresten din, fra da dere ble sammen til nå! Ettersom dere har vært sammen så lenge og sikkert forandret dere en del! Det hadde vært gøy å se:)
  Stå på!!

  1. Bildeserie av meg og Åsmund gjennom årene er en veldig god idé, og jeg kunne veldig gjerne tenke meg å gjøre noe sånt! Men, for en del år siden krasjet dataen, og jeg hadde ikke backup av bildene mine (jepp, jeg har smertelig lært av mine feil!), og da forsvant også dessverre masse av bildene av meg og han sammen også. Men, jeg kan nok prøve å skrape sammen det jeg faktisk har, og få til noe en gang!

 75. Jeg skjønner veldig godt at det er demotiverende med lite tilbakemelding når du legger så mye innsats i denne finfine bloggen din! Er ikke så flink til å kommentere, men skal prøve å skjerpe meg ;-) Føler at vi som leser bloggen din og får mye positiv inspirasjon ut av den burde gi deg noe tilbake! Selv elsker jeg både lush og pinpointinnlegg, og også antrekksbilder, ting du gjør i hverdagen og andre opplevelser, anbefalinger og interiør og klesinnlegg! Er veldig glad i å lese om personlige meninger om saker og ting som engasjerer, men skjønner veldig godt at det kan bli litt privat. Synes bloggen er veldig enkel og behagelig uten for mye tekst, og med masse fine bilder ( er mest glad i bilder av folk, og ikke så mye nærbilder av blomster, men siden du er så flink fotograf går det helt fint <3 ). Bloggen din er så positiv og inspirerende ( får lyst til å blogge selv, men får jo helt prestasjonsangst når jeg ser hvor gjennomført og grundig jobb du gjør med din! Hihi! ) sååeja, ilu mewkiddåttnett! ;-********

  1. Rrrrrrrrranveig, du er så søt og god<3 Tusen mange takk!!!!! (takk for at jeg har fått blitt litt kjent med deg óg!)

 76. Hei!
  Ser at det er flere av leserne dine -inkludert meg selv, som har en jobb å gjøre. Du gjør en helt fantastisk jobb i å dele fine øyeblikk fra livet ditt og det er det mange av oss som setter stor pris, men som glemmer å fortelle deg hvor mye du faktisk påvirker livene våre. Jeg elsker bloggen din pga sin enkelhet -Den har fantastiske bilder, nydelige farger og hverdagsglade innlegg som iallefall minner meg på at selv om kanskje livet er litt grått inniblant, så er det bare å fokusere på de små tingene for å se hvor fantastisk livet faktisk er; Som en god kopp te, fargerike blomster, gode venner og ikke minst en god kjæreste :) Så igjen tusen takk for at du deler livet med oss :)

  Jeg sitter ofte å leser bloggen din på tlf mens jeg gjør ting (travel småbarnsmor og da blir øyeblikkene foran laptopen få) -som for eksempel når jeg legger Smurfen eller sitter på bussen osv -og ofte så tenker jeg “Liker!”, men søren, det var ikke noen knapp for det ;) Men det er allikevel ingen unnskyldning for å ikke kommentere hvor godt jeg liker innleggene dine.

  Jeg liker variasjonen din i bloggen, og liker veldig godt oppskriftsinnleggene (laksewoken var nydelig :D ) og antrekksinnleggene også -har oppdaget veldig mange fine nettbutikker etter at jeg snublet over bloggen din :) Jeg synes også du er veldig flink til å ta bilder, og lurte på om du kanskje hadde lyst å dele litt mer om teknikken din? Kamerainnstillinger, photoshop-justeringer osv? Jeg har også blitt hektet på Lush etter innleggene dine, og har nå et helt lite Lush-spa på badet ;)

  Uansett, keep up the good work Ina, det er mange som setter stor stor pris på det, det er bare vi som er for sløve til å fortelle deg det :)

  1. Leste kommentaren din på mobilen på jobb (hoho, kjenner meg igjen!), og den fikk meg til å smile bredt! Vet ikke helt hva annet jeg kan si enn; tusen takk for at du gjorde dagen min flere hakk lysere, for de fine ordene og for at du leser!! :-D

 77. Oops, glemte å skrive mer enn at jeg leser hver dag og at jeg skal kommentere mer!
  Kan vel først si at jeg oppdaget bloggen din for over et år siden, og grunnen til at jeg tittet innom husker jeg ikke – men jeg syntes jeg kjente deg igjen da jeg så et bilde av deg. Riktignok hadde jeg rett i at jeg kjente deg igjen; jeg stalket deg jo på nettby da det eksisterte, hihi!:-D
  Jeg er veldig glad i innleggene hvor du legger ut nye innkjøp i form av kjoler og piercingsmykker. Du kjøper alltid så mye fint, og alt kler deg jo så godt – selv om det er knalle farger! Bildene dine også er veldig inspirerende å se på, siden det er så skarpe og fine farger. Du skriver veldig bra, også på en måte som jeg ikke har sett noen andre gjøre – alt er så glad og lystig liksom :-D Ellers har jeg ikke noe på hva det kunne blitt mindre av, tror nok bare vi lesere må ta oss selv i nakkeskinnet og komme med tilbakemeldinger litt oftere :>

 78. Jeg blir veldig glad når du kommer med matoppskrifter og tips til steder, butikker, spisesteder, og andre ting. Også er jo bildene dine helt fantastiske! XD

 79. Yoyo, jeg titter innom ca hver dag og setter stor pris på bloggen din :)
  Jeg vil se mer katter, bare fordi katter liksom. Men ellers så har jeg ikke så mye å tilføye, håper du trives med å blogge og forsetter i lang tid fremover!

  Cheers
  Julie

  1. Hver gang jeg møter en katt, deler jeg det med dere her! Eeeeeelsker jo puser :-D Ser dem dessverre bare alt for sjeldent :-( Men, i sommer blir det masse puser, jippi! Takk så mye for ros!

 80. Jeg liker veldig godt antrekksbildene dine! Du har en fantastisk figur og alltid spennde klær å vise frem! :) Matinnleggene interesserer meg ikke veldig, men de er det nok mange andre som setter pris på. Men, siden du spurte.. ;)

 81. Beklager at jeg ikke legger igjen noen ord. Burde gjort det oftere, ettersom jeg er innom flere ganger daglig. Jeg vil gjerne se litt mer av hva du har på deg. Føler at jeg tør mer selv med tanke på farger når jeg ser alt det “gærne” du har på deg, misforstå meg rett for jeg rett og slett elsker at du ikke er en sau, og det er jo fakta at man blir glad av farger ;)

  Og så lurer jeg på om du kanskje har fler bilder å dele? Bilder du er stolt av og som man kan drømme seg litt bort i.

  Også gleder jeg meg til å se den nye leiligheten :D Er så glad på deres vegne! Og tror kanskje du gleder deg litt til å kunne innrede? :)

  Skal bli flinkere til å legge igjen en kommentar eller fem, det fortjener du så absolutt.

  1. Synes du er flink til å kommentere jeg, Marianne! Tusen takk for ros og innspill!! Hehe, du gjettet riktig i at jeg gleder meg til å innrede i den nye leiligheten. Klør i fingrene!!

 82. Hei Ina! Leser alle innleggene dine, men jeg kommenterer aldri på blogger, for jeg synes ofte at det blir for mye synsing og mening om en person man ikke kjenner. Du er deg og sånn er det bare, man kan jo liksom ikke diskutere det hvis du skjønner? Men bloggen din er bare fin, fargefull, glad og koselig, som jeg leser og blir glad av å lese. Er selv avholds og synes det er HELT supert at du står offentlig fram med hvor GØY man kan ha det uten alkohol, jeg liker at du har inntatt den holdningen til det. Ikke fy-fy, men gøy-gøy! Du er super Ina, ingen innlegg hos deg er feil, alle er jo en del av deg, de er ærlige og troverdige så man kjenner at du bidrar med en del av deg selv og ingen mennesker kan være feil. Så innleggene dine blir nok lite kommentert bare fordi de er bra, inegnting å utsette, du er fortsatt den du er, det som har blitt skrytt av tidligere, men det er selvfølgelig ingen unnskylding. Du er ikke glemt, men det kan jo ikke du vite når vi ikke sier det selvfølgelig. Men jeg kan si det sånn at så lenge jeg ikke klager i fremtiden, så betyr det at jeg fremdeles synes bloggen din er like bra som alltid! Hvis det gjorde ting litt klarere? :)

  1. Denne kommentaren varmet veldig å lese, Christine! Supert at du også er avholds, og av samme holdning som meg når deg gjelder det! Tusen takk:-D

 83. Pssst: tror også det kan ha noe med at sommerferien står for tur, at sommeren kom tidlig i våres og så plutselig dro igjen, en viss rettsak som opptar mye av folks energi og spenningsfelt. Bloggen din blir en fin oase av farger og trygghet som folk søker seg til, men kanskje er litt for distre til å besvare sine kjære bloggere av litt spesielle omstendigheter for tiden? :) Kanskje? :)

 84. Jeg tror ikke leserne dine er misfornøyde bare fordi det i perioder er stille i kommentarfeltet, men jeg forstår godt at det ikke er spesielt motiverende når ingen kommenterer noe. Jeg har vært fast leser i mange år, og har oppdatert bloggen din omtrent daglig. Og det er jeg nok ikke alene om!

  Helt ærlig gidder jeg sjeldent å kommentere på hverdagslige blogginnlegg. Ikke fordi de er kjedelige, men… hva skal man liksom kommentere? De fleste bloggere avslutter innlegg med “liker du også kakao?” eller “hva har du gjort i helgen?” og sånt, og det synes jeg liksom blir for teit å svare på når man ikke kjenner vedkommende engang. Jeg er liksom bare en anonym person som liker å lese bloggen din, hvis du skjønner.

  Jeg har ikke en eneste negativ kommentar til bloggen din. Du er kjempeflink til det du driver med, men jeg må jo påpeke at bloggen din ikke hadde vært det samme uten alle de flotte bildene du tar. Gjerne mer pusekatter, Lush, matoppskrifter og… ja, det du ellers blogger om. :)

 85. Mer bilder av diverse. Mer mat-bilder og skriverier om restauranter, cafeer, bilder av Oslo:-) Elsker det! Mindre Lush.. :-) Du har en super blogg!!

 86. Hei!

  Nå ser jeg at det er kommet ganske bra med kommentarer på akkurat dette innlegget, men jeg tenkte jeg skulle si min mening likevel!
  Jeg har fulgt bloggen din i et par år nå, og liker den veldig godt (obviously..)! Jeg bruker bloggen din på en måte ved å ha noe fint for øynene å hvile på! Med andre ord, så ser jeg mest på bildene, og leser ikke såååå ofte det du skriver (selv om jeg gjør det fra tid til annen også – misforstå meg rett!). Det kommer nok litt av at jeg leser så masse i forbindelse med skolen fra før, at jeg ikke orker å lese noe særlig når jeg vender hjem fra lesesalen ;) Så ville bare si at jeg synes du har en perfekt kombo mellom bilder og tekst, og fortsett slik som du gjør! Heia, heia! :-D

 87. Bor i Oslo selv, men er dårlig på å komme meg ut. Så jeg elsker å lese om cafeer du har vært på, og middager du har spist ute. DEt gjør at jeg får lyst til å prøve dem. Gleder meg til det kommer mer om ditt oslo :D

 88. Dette er den einaste bloggen eg er fast lesar av. Tykkjer den er perfekt som den er! Vakre bilete, tips til kafear og restaurantar, Lush, klede, morosame innkjøp m.m. Men det har vore litt lite Lush-innlegg dei siste månadene, etter at du fekk høyre at det var det folk likte minst med bloggen. Ikkje høyr på dei! Er det nokon som ikkje er interessert i Lush så kan dei vel berre la vere å lese om akkurat det… Eg vil vite om nye produkt, kva som er dine favorittar for årstida, kva du likar og ikkje likar :) Eg gler meg til hausten, for då skal eg bu i Brisbane, og eg har så klart googla for å finne ut om det er ein Lush-butikk der, og det er det <3

 89. Hm, jeg er nok kanskje ikke så flink på kommenteringen… full skjerpings :) For å være ærlig syns jeg bloggingen din er ganske ultimat som den er! Du tar flotte bilder som du redigerer enda flottere, du skriver variert om din hverdag og du tipser oss lesere om både mat og produkter. Eneste jeg kan komme på som tips videre er kanskje… flere bilder av deg selv? :)

 90. Hei Ina! Jeg har blitt så glad i bloggen din og gleder meg til hvert innlegg. Jeg har fått så mye inspirasjon og en mer fargerik hverdag etter å ha “funnet deg” :) Lover å bli flinkere til å kommentere hos deg og kommer samtidig med et lite tips; hva med å svare på bloggen hos den som legger igjen kommentaren istedet for her på bloggen din (noen gjør faktisk begge deler, men det kan jo bli litt mye arbeid). Jeg har ikke alltid anledning til å gå tilbake til dem jeg har kommentert hos iløpet av en dag, for å se hva de evt har svart meg, og blir kjempeglad når de istedet tar turen innom meg og svarer. Ønsker deg en fantastisk dag, og gleder meg til maaaange flere fargerike innlegg her på bloggen din! Klem fra Anette :)

  1. Hei Anette! Det er veldig hyggelig å høre :-D takk!! Når det gjelder tipset er jeg veldig enig med deg. Samtidig føler jeg sjøl at om jeg går inn på deres blogg for å svare, burde jeg også kommentere noe fra innlegget jeg poster svaret i. Det kan tidvis kreve en del ekstra tid, tid som ofte ikke er tilstede. Men, jeg skal prøve å bli flinkere til å svare på deres blogg også, samt her i kommentarfeltet. Så takk for at du minnet meg på det! Ha en flott helg! :-D

 91. Jeg er en ivrig leser av din fargerike blogg, men ikke særlig flink med å kommentere. Bloggen din er så fargesprakende og inspirerende! Blir glad av å lese dine blogginnlegg.
  Jeg liker godt at du legger med mye bilder i innleggende dine, det gjør det mer spennende å lese. Særlig anntrekksbilder liker jeg godt! og når du forteller om de herlige pusene, hihi.. Jeg synes du bør fortsette slik du gjør, bloggen din er allerede fantastisk! =)

 92. HEI! Jeg er overhodet ikke misfornøyd med bloggingen din, jeg kommenterer aldri på blogger, rett og slett fordi jeg aldri tenker over det. Men siden du spør, så vil jeg gjerne se mer av matoppskrifter, alt matrelatert egentlig, innkjøp, Oslo-tips kanskje:) Det jeg vil se mindre av er nok pinpoint og lush. Det er ikke de innleggene jeg bruker mest tid på, men jeg skjønner at du blogger om det, og jeg vet det er mange som er interessert i det. Stå på videre, ditt fantastiske menneske! Ha en strålende dag videre:):):)

 93. Man kan bli litt frustrert, å det er jo lov det. Jeg blir det jeg også hihi. Når man blogger og ikke får kommentarer. Prøver å legge igjen kommentarer her og der når jeg sitter på pc. Men jeg leser ofte blogger på mobilen min, før jeg setter meg på pc`en og får kommentert :).

  Uten om dette, liker jeg bloggen din slik den er. Synes ikke du trenger å endre noe, for du blogger jo som den du er :). Det å synes noe skal endres, blir jo som å ville endre deg. Å det vil jeg ikke :). Derfor er iallfall jeg, fornøyd med deg og din blogg!:).

 94. Jeg har vært litt sløv i det siste til å kommentere her og der, men det jeg vil se mer til er klær, innkjøp og fine bilder av natur og dyr osv. Men jeg liker uansett det du skriver om og bilder du legger ut her, så jeg vet ikke hva jeg vil se mindre til :)

 95. Veldig fin blogg du har. Kan bli litt mye lush og pinpoint til tider. Men jeg liker lush produktguidene dine.
  Ellers kanskje mer oppskrifter eller litt mer substans.
  Titter innom fra tid til annen, for bloggen din er fin:)

 96. EIn ser at du legg mykje arbeid bak innlegga dine, og det vert satt pris på! Eg brukar å lese bloggen din ein gong i blant, litt som ein pose laurdagsgodt. Likar oppskriftar og antrekksbilete. Sjølv har eg kjøpestopp og ellers liten interesse for piercing og Lush (allergi, hurra), så der kommenterer eg ikkje, men sett pris på bileta, hehe. Når eg ein dag flyttar inn i min eigen heim kjem eg nok til å sjå til denne bloggen for inspirasjon!

 97. Jeg er en av de som leser ofte, men kommenterer sjelden! Jeg liker bloggen din fordi den er anderledes! Ikke så veldig rosa, men utrolig fargesprakende! Jeg liker godt oppskriftene dine, og at du skriver om hverdagen din! :)

 98. Heia!
  Personlig er jeg lite intressert i piercing, så de innleggende fanger ikke meg. Jeg er heller ikke så miljøvennlig og økologisk av meg, så det kan jeg kanskje synes bli litt kjedelig. Ellers digger jeg bloggen din. Den er fargesprakende og fin, og jeg blir glad av alle fargene. Jeg synes det er helt greit med blomsterbilder og pusekattbilder ( <3 )
  Men gjerne mer om film, bøker musikk osv.
  Jeg kunne kanskje tenkt meg et innlegg om hvor det er små og sære butikker i oslo, hvor man kan finne små og søte ting :D

  :D

 99. Syntes bloggen din er kjempefin! og veldig inspirerende! Mere tattoo å piercing kanskje? Vet ikke om du har lov til å blogge om jobben din? Men kanskje anbefalinger av smykker osv? :D Det ville ihvertfall jeg satt veldig pris på !

  1. Takk for det! Om du sikter til Pinpointjobben har jeg saktens lov til å blogge om den, men det er ikke så mye å skrive om rundt den. Jeg er tross alt kun resepsjonist, smykkefotograf og jobber med sterilisering og desinfisering av kontaminert utstyr. Jeg piercer ikke (Pinpoint er kun et piercing og scarificationstudio, ikke tatovering). Anbefaler såklart smykkene våre, http://pinpoint-smykker.no :-) Kommer nok til å fortsette med å legge ut bilder her en gang i blant også, så følg med!:>

 100. Hadde ikke mislikt om det hadde komt flere mat-innlegg her! :-) Alt du spiser ser så utrolig godt ut, og det er alltid veldig masse bra veggie alternativer. Det liker jeg :-D

 101. Jeg synes bloggen din er fantastisk, og det er faktisk den første bloggen jeg begynte å lese! Jeg pleier ikke å kommentere så mange blogger, men kan jo prøve å bli bedre hos deg fordi alt her inne er som et eventyr.
  Jeg elsker bildene dine, og har lenge prøvd å få frem fargene i naturen like godt som du gjør – uten hell, dessverre.. Jeg liker også veldig godt når du poster innlegg av ting du ønsker deg, både klær og interiør. Lushinnlegg liker jeg også, for da får jeg ofte noen tips til nye og spennende ting jeg kan prøve! Jeg liker veldig godt innleggene der du forteller om dagene dine (med bilder), og spesielt når du er på kafé! En liten kafé-/restaurantguide med favorittstedene dine hadde vært morsomt, for jeg finner ALDRI like koselige kafeer som de du er på! Og gjerne litt mat og sånt…….. namnam!
  Og jeg gleder meg veldig til du skal flytte, sånn at du kan legge ut mange søte bilder av ditt nye hjem, hihi! :-)

Kommentarer deaktivert.