Home » Risør » I keep them in a glass jar, so I know where they are

I keep them in a glass jar, so I know where they are

Å ta helt ferie i forrige uke var utrolig herlig, og hjalp i massevis på humøret. Påskeuka i Risør bød på solskinn og plussgrader hver eneste dag, og jeg fikk gjort mye av noe av det jeg liker aller best å gjøre på Risørbesøk: Å gå tur! I naturen finner jeg alltid ro til å senke skuldrene og å puste ut, og nå var intet unntak. Bare se så mye fint våren (om enn den er kaldere i år enn den burde, spør du meg!) har å by på, da!:
IMG_2726

IMG_2721

IMG_2777

IMG_2787

IMG_3021

IMG_3019

IMG_3038

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Hei ina! Så fine bilder :-)
  Eg sendte deg ein epost for ei stund tilbake ang. bildelinkane dine, korleis er det med dei, kjem det nye for april? :-)
  Eg veit du har hatt ein tung periode i det siste og har full forståelse for det <3
  Stå på!

  1. Hei Valgjerd!
   Takk for det!
   Ja, det kommer “påmeldingsinnlegg” i morgen, så du får bare maile meg da, om du vil:-)
   Takk!<3

 2. Jeg var en tur i Risør i påska jeg og, gikk tur i Urheia. Alt for vinterlig for påske etter min mening, men kjempefint likevel :)

 3. Våren er kaldere enn vanlig her i Paris også, men nå skal visst varmen komme tilbake for fullt i slutten av uka. Blir bra!
  Så søte blomster, og så fint lys, og kattebildet er nyyydelig!

 4. Nesten så jeg kjenner den friske lufta gjennom skjermen, hehe.

  Av og til funderer jeg på titlene på innleggene dine, noen virker som sangtekster eller slikt, er de det? La spesielt merke til denne tittelen i dag. Fin.

  1. Takk!
   Ja, jeg bruker i blant sangtitler, eller utdrag fra sanger, som titler på innleggene. Denne er hentet fra Morten Abels Tulipz, som jeg har fått dilla på å spille mens jeg er på Lushjobben:-)

Kommentarer deaktivert.