Home » Helgekos » Innkjøp og gaver » I jakten på stettfatet

I jakten på stettfatet

Mellom husarbeidet og bakinga på lørdag, smatt Åsmund og jeg en liten tur ut for å gjøre noen ærend. Da vi kom til kirka, var det tydeligvis akkurat noen som hadde giftet seg, for der var det pyntede mennesker og store, hvite ballonger utenfor. Så koselig!:
IMG_8379

En annen koselig ting vi kom over på vår vei, var denne gamle bilen! Er den ikke søt?!:
IMG_8382

Små, morsomme detaljer er det også flust med på Kampen, som for eksempel dette skiltet, hihi:
IMG_8383

Vi var innom bruktbutikken Kos & Kanari som et av ærendene vi skulle, og der var det som vanlig mye fint:
IMG_8386 IMG_8388

Åsmund fant disse små glassene til seg selv i bruktbutikken, til de få gangene i løpet av et år at han vil ha noe sterkt og alkoholholdig i glasset, og kanskje til når vi har gjester? Søte var de uansett!:
IMG_8395

Jeg derimot fant det jeg var på jakt etter, nemlig et stettfat! Synes liksom jeg trengte det til kakefesten, og alle møblerte hjem har vel et stettfat eller flere? Det fikk bli innviet til sjokoladekjeks på søndagen, og klarte så absolutt den oppgaven med glans!:
IMG_8399

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Kampen er SÅ fint! Som å bo på bygda, men i byen. Og alle bør ha stettglass og stettfat :D Her brukes stettglass også som is-skåler (fordi vi ikke har dessertskåler). Jeg har en rar fascinasjon for å ikke bruke “riktig” fat/glass osv. til riktig mat. For eksempel spiser jeg yoghurt ut av kopper og glass, og kan gjerne drikke rødvin av melkeglass. Aner ikke hvorfor, men det bare appellerer til meg. Så selv om det ikke drikkes mye alkohol av glassene kan de antakelig bli brukt masse :D Tenk å lage gele eller sjokolademousse i dem!! Såååå fint og classy. Hoho!

    1. Ja, helt enig!! Hoho, vi har også vinglass, men de brukes ikke til vin, for å si det sånn! Skjønner godt hva du mener, og vi er nok flere som har det sånn, hoho!

  2. Kampen er så koselig! Gleder meg til mange flere bilder derifra. Dessuten; kjempefine bruktfunn. Lite som sier “fest” så godt som et stettefat, etter min mening ;)

Kommentarer deaktivert.