Home » DIY » Innkjøp og gaver » I gråpapir med sløyfe på

I gråpapir med sløyfe på

IMG_7375

Da var julegavene for i år pakket inn! Noen er allerede avlevert også, faktisk! I år ble det pakket i klassisk og resirkulerbart gråpapir med røde sløyfebånd, og i fjor var det gjenbruk i form av avispapir (se innlegg her). Det er så koselig å pakke inn julepresanger, og jeg gleder meg veldig til å overrekke dem alle sammen også, hihi! Hva pakker dere inn julegavene i år med?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Oj! Så flinke dere er da – her i huset har vi kun én gave i boks! :o Heldigvis blir det en del hjemmelaget, som jeg såvidt begynte på i går. Men gavene, de blir nok pakket inn i gråpapir med bånd her i huset også :-)

  2. Så fint med raud sløyfe som kan sparast på og brukast på nytt! I år (som i fjor og året før der igjen) har eg brukt gråpapir, og denne gongen har eg pynta med washitape og heimelaga merkelappar, og pakketau i raudt og kvitt som eg fekk i adventskalendaren i fjor. Enkelt men fint, og betre for miljøet! :)

  3. I år bruger jeg stofrester! Så er der ingen risiko for, at papiret går i stykker under transporten. Samtidig bliver det også dejligt farverige og forskellige gaver. :)

  4. Hei! Dette har egentlig ikke så mye med innlegget å gjøre. Jeg har derimot noen spørsmål angående septum piercingen din som jeg håper at du kan svare meg på:) 1. Hvordan opplevde du det å ta den piercingen? Smerte er jo noe individuelt, men lurer litt på hva folk generelt har ment? 2. Når kan man bytte smykke? 3. Er det vanskelig å bytte smykke? Hadde blitt kjempeglad for svar, da dette er noe jeg har vurdert å gjøre i godt over 2 år!

    1. Hei! Den pierces i det myke vevet mellom bruskene i septum, og oppleves som svært lite smertefull og ta, om du får den utført av en erfaren og proff piercer. Selv synes jeg det er den minst smertefulle jeg har tatt. De gror vanligvis på rundt syv uker, og det kan være litt vanskelig å bytte smykke der selv. Go for it!

Kommentarer deaktivert.