Home » Reiser » Hyttetur til Kongsberg

Hyttetur til Kongsberg


Bilde fra bloggarkivet, juni 2011

Sommerferien i Risør er over for denne gang, og jeg legger bak meg fine uker med masse varmt vær og sol, kjempemasse bading, familie- og vennehygge og ikke minst drømmebryllupet med verdens beste ektemann! Ferien er derimot ikke helt over for min del, og idag vender jeg snuta mot Kongsberg med Ane og Silje Elisabeth! Vi skal nemlig på hyttetur, til Anes familiehytte! Der har vi vært ved flere anledninger siden vi var små, og jeg gleder meg kjempemasse til å tilbringe et par dager der med jentene mine. Der blir det datafri (jepp, vi snakker utedo osgå!), så bloggen blir stille i en dag eller to, bare så dere er advart, hehe!

Dere som er kjent i Kongsberg, eller kanskje til og med er derfra/bor der: Kom gjerne med tips til kaféer, spisesteder og/eller bruktbutikker (eller andre morsomme butikker for den saks skyld!), som dere tenker vi kunne ha likt å avlegge et besøk eller to! På forhånd mange takk :-)

Ha det superfint så lenge!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ha en super tur ! Grugleder meg til i morgen da familien min skal møte min utkårede ^^ Aldri hatt kjæreste før, så det er noe nytt og spennende for meg ! Livet smiler om dagen :D

    1. Takk for det! Hoho, gratulerer med kjæreste! Det går sikkert veldig bra. Håper dere koser dere!

  2. Lågdalsmuseet er alltid koselig å besøke! Masse fine dyr og blomster å se på. Av kafèer anbefaler jeg å dra på vestsiden(der Kongsberg kirke ligger), der er det et sted som heter Bakeriet som jeg liker godt. Like ved ligger det en brukbutikk rett ved siden av en sushisjappe. Bergverksmuseet er også verdt å stikke innom :)

  3. Kjære Ina! Jeg ønsker å gratulere deg så mye med flott bryllupssermoni og et ønske om et fantastisk ekteskap i framtida. Du er skjønn, og har gjort mine dager fargerike med dine energiske og gledesfylte innlegg. Ingen er som du, og forbli slik!! klem på klem ^^

  4. GRATULERER så mye med bryllupsdagen som var! Åh, du var smellvakker! Lykke til som kone og mann! Dere er et vidunderlig par ;)

Kommentarer deaktivert.