Home » Helgekos » Risør » Hvit romjul, hurra!

Hvit romjul, hurra!

Søndag morgen stelte mamma i stand en skikkelig herlig frokost mens jeg lå og latet meg i badekaret med Lush-badebombe og ukeblad. I grunn var det bare å gå rett til bords da jeg var ferdig på badet; for en luksus! På bordet kom herlig grovbrød som mammas sjef har bakt, samt mormors hjemmebakte horn (best i verden!), rykende varme:
IMG_8616
Frokostbordet bestod av alt mulig digg, og jeg mistet helt tellinga på hvor mange skiver og horn jeg åt. Jul<3!:
IMG_8622
Mett og god i magen, kledde jeg på meg og gikk ut i det fri. For gjett hva?! Natt til søndag kom endelig snøen!! Jeg kjenner jeg er bittelitt småbitter for at den ikke kom natt til lille julaften, eller natt til julaften, i stedet, men det hjelper jo ikke noe å sutre over det nå. I stedet gledet jeg meg over alt det hvite, sola som tittet frem og kuldegradene som ga meg roser i kinnene. Skikkelig vintervær, endelig!:
IMG_8634
Snøen var perfekt kram og knirket under skoa. Lyden av naboer som måkte snø og barn som lekte fylte gata:
IMG_8631
På Hasseltoppen måtte jeg ty til hetta på jakka, i tillegg til lua, for der blåste det ganske så kaldt!:
IMG_8633
Snøen lå nesten helt intakt og urørt så tidlig på dagen, med unntak av noen dyrespor her og der:
IMG_8654
Mørke skyer kom og gikk, og været klarte ikke helt å bestemme seg, men utsikten fra Hasseltoppen var allikevel upåklagelig. Det er noe ekstra fint med landskapet like etter et snøfall; hvordan trær og grener dekkes av snø, og alt ser så rent og lyst ut, selv når det skyer til:
IMG_8667 IMG_8687

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Herregud, de hornene så passe nam ut da!!! :) Og så vakker naturen blir med et hvitt lag over seg :) Jeg er enig i at den virkelig burde kommet før julaften, men what can you do!

Kommentarer deaktivert.