Home » Hverdagsblogg » Hverdagssmil på en snøfylt torsdag

Hverdagssmil på en snøfylt torsdag

DSCF1404

DSCF1364

I morges beregnet jeg god tid, og gikk av bussen i Gamlebyen på vei til jobb. Der kjøpte jeg meg en kopp indisk kaffi som jeg tok med meg, og trasket bortover til Pinpoint med nydelig musikk på øret. Store, myke snøfnugg føk tett i tett i morgenlufta, og la seg som et nydelig teppe over Oslobyen. Sånn snø som det er fantastisk å vandre rundt i; det føles nesten som å være i en eventyrverden! Jeg måtte til og med sette meg ned på en benk, bare for å nyte snøen mot fjeset og titte på folk som myldret hit og dit. Kjenne at jeg var både varm og glad inni meg, for noe så enkelt som en god kopp kaffi og snøvær på en helt vanlig torsdag.

DSCF1337

DSCF1335

DSCF1381

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Åh, takk! Så hyggelig sagt av deg:-) Ja, det må de absolutt! Er nok av kjipe snødager også, hvor en kan bruke tida på innekos i stedet!

Kommentarer deaktivert.