Home » Hverdagslykke » Hverdagslykke: Hverdagsfrokost

Hverdagslykke: Hverdagsfrokost

Det er mye som går inn under hverdagslykke nå om dagen, etter endelig å ha kommet på plass etter månedsvis i flyttekaos. Men, det jeg spesielt vil trekke fram idage, er hverdagsfrokostene!:
IMG_7948
Det siste året (pluss) har vi nemlig spist frokost foran hver vår dataskjerm, stort sett (jepp, stusselig!), men nå er den tid forbi. Vi har tatt i bruk kjøkkenet til det fulle, og hver morgen står vi tidlig opp, og jeg tasser i rosa morgenkåpe og reinsdyr-tøfler i tøy inn på kjøkkenet, og setter over vannet til kaffien. Så rydder vi pålegg ut på bordet, rister/tiner brød, dekker på. Tenner stearinlys, hører på P2 i bakgrunnen og koser oss med en skikkelig frokoststund. Det er virkelig hverdagslykke, spør du meg! Og for en fin start det gir dagen<3!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Enig, det har alt å si! Jeg har tenkt å bli flink til å dekke bordet før vi legger oss (ikke med pålegg og sånt, så klart, men med kopper, fat osv.), for av og til blir det litt hektisk her om morgenen :) Er så fint å ha en stund sammen før man drar hver sin vei for dagen. Gleder meg til å se deg i morgen!

    1. Så lurt! Det kunne jo være et tips for de som er ekstra trøtte om morgenene også, det! Tror jeg bør ta det i bruk når mørketida kommer, for da blir det sikkert ikke like lett å stå opp..! Hoho, jeg gleder meg VELDIG til å se deg!!

  2. Å, dette står høyt oppe på min liste over hverdagsgleder også! Jeg er jo et skikkelig frokostmenneske, og Jonasflotte og jeg spiser frokost sammen hver dag, og det har vi gjort helt siden vi flyttet sammen. Selv om han ofte må tidlig opp for å gå på jobb eller skole, mens jeg kan sove lenge som frilanser, synes jeg faktisk det er verdt det å stå opp klokka sju for å kunne starte dagen sammen! Akkurat nå hører vi på BBC4 i stedet for P2, da, haha.
    Det blir så fint i den nye leiligheten, forresten! Nå har jeg hatt tid til å oppdatere meg litt på innleggene dine fra de ulike rommene, og det ser jo helt supert ut! Gleder meg max til å komme på besøøøk.
    <3!

    1. Iiik, helt enig! Det er kjempekoselig, selv om en ikke egentlig må stå opp tidlig. Åh, tusen takk, vi gleder oss veldig til å få deg på besøk også!!!!

Kommentarer deaktivert.