Home » Helgekos » Hverdagslykke » Mitt Oslo » Hverdagslykke (/helgelykke): Lunsj ute

Hverdagslykke (/helgelykke): Lunsj ute

Noe jeg synes er ekstra stas, er å spise lunsj ute på en fridag. Med fine folk, eller som igår; aleine. Da spaserte jeg nemlig til veganske Funky Fresh Foods på DogA etter frisørtimen, for å spise og jobbe med bloggen. Jeg bestilte meg ca alt som fristet der og da, og det ble både vanilje&banan-shake, brus og ginger-lemon shot!:
IMG_3432

Lunsjen ble en sandwich med facon (lissombacon laget av tofu, mmm!), laget av min gode venn Linda. Ute sluddet det, men jeg satt tørt og godt under tak, kikket på Akerselva, endene og mennesker som skyndte seg forbi under paraplyer og hetter. Koste meg med hver eneste bit, tok meg god tid og bare nøt. Sånt er luksus, spør du meg!:
IMG_3437

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ah helt enig! Lunsj/brunsj ute er luksus :) så veldig godt ut! Er så pyse selv på å sitte alene og spise, synes til og med kafé kan bli litt ubehagelig. Kanskje noe å utfordre seg selv litt mer på:)
    blir gøy å se håret :)

    1. Skikkelig luksus! Det var kjempegodt. Funky Fresh Foods skuffer aldri på matfronten altså. Nam! Ja, det burde du! Det er egentlig veldig hyggelig og avslappende, men det kan nok være en vanesak, og litt skummelt. Det får være årets mål, vel! :-D

    1. Nei, det er veldig greie priser der. Jeg betalte nok litt ekstra for salaten og det jeg hadde til, men det er ikke ille i det hele tatt. Wraps’ene der er også veldig gode :-)

Kommentarer deaktivert.