Home » Innkjøp og gaver » Hurra, ny datamaskin!

Hurra, ny datamaskin!

Igår slo jeg til  på noe som har stått på ønskelista mi i lengre tid, nemlig en ny bærbar datamaskin!:
ASUs

Den jeg har fra før av er stor og tung, og får rett og slett ikke plass i mine elskede Fjällräven-ryggsekker. Det er veldig upraktisk på reise f.eks, og har gjort at jeg ofte lar dataen bli igjen hjemme. Men denne! Denne dere, den er lett som en fjær (en liten overdrivelse, men ja. Den er lett!), og forholdsvis liten, og får dermed utmerket godt plass i ryggsekken. Hurra! Dessuten er den veldig fin å se på, og ikke minst har den en knallgod skjerm, sammenlignet med den jeg har hatt til nå. Skjerm er jo ganske viktig når en driver med foto! Den er bestilt og betalt hos Expert, og jeg mottar den antakeligvis på mandag. Om jeg gleder meg? Oh yeah!

For dere som kanskje er interessert i å vite sånt som dette:

 • Skjerm: 13.3″ QHD+ IPS MATT. 3200 x 1800
 • Prosessor: INTEL CORE M3-6Y30
 • Minne: 8GB DDR3
 • Lagring: 256GB SSD
 • Grafikk: Intel HD Graphics 515
 • Windows 10 Home 64-bit
 • Batteri: ca. 8 timer
Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åh, har den “tidligere” versjonen av denne pc-en og den funker kjempebra! Forhåpentligvis blir du også fornyd, for det er en super pc. :-D

 2. Fjellräven har noen veldig fine sekker med separat rom til pc også. Litt bedre å ha på ryggen (bredere stropper), men like fine å se på.

  1. Ja, jeg har sett på de, men jeg synes ikke de er så fine (Iiihh, unnskyld!), så det har liksom ikke blitt noe av. Men, takk allikevel for tipset :-)!

 3. Så gøy! Ny teknologi, og ikke minst en heeelt ny PC er alltid litt ekstra gøy! Det er jo som du sier litt viktig – spesielt når du driver så mye med foto. Selv har jeg en mac pro via jobben, selv om jeg har hatt den et par år nå snart – så er fortsatt kjæresten like fascinert over hvor klare bildene blir på skjermen her, haha!

  Uansett, håper du blir fornøyd! :D

 4. Det må sies at jeg nok er litt påvirket av å være student – og ofte bærer på både bøker og pc. De skulle hatt Kånken i enda flere farger (jeg kom heldigvis over en frost green/peach pink). Da hadde det vært perfekt!

  1. Det skjønner jeg godt; da er det viktig med dog sekk! Hoho, jeg synes de allerede finnes i himla mange fine farger. Kunne lett hatt en av (nesten) alle, hoho!

 5. Yey, det er gøy å unne seg noe nytt! Og så fint at den var mer praktisk og at du får den ned i sekken! Og så var den jo himla fin. Hvite pc’er faktisk skikkelig fine.

 6. Åhhh, den så jo nesten helt lik ut som en Mac (som er min favoritt gjennom mange år)! <3 Min Mac har begynt å hoste litt, og kjæresten min er sååå anti at jeg skal fortsette med Apple, så kanskje jeg må vurdere en Asus som ser ganske lik ut ved neste kjøp da ;) Grattis med ny duppeditt! :D

  1. Jeg vet! Jeg liker jo Apple-design veldig godt, men ikke det som er inni så da passa jo dette utmerket!! Hehe, ja, det får du vurdere!

Kommentarer deaktivert.