Home » Foto » Høstportrett III, september 2012
  1. Jeg elsker disse bildene! Fargene, håret, og ikke minst sminken! Du får virkelig frem de fine trekkene dine, Ina!
    Ser for meg at du hadde kledd litt sølvglitterliner, motsatt side av der du har lagt den blå eyelineren (på undersiden av øyet, altså.) Det hadde vært dødsfint!

    1. Så koselig å høre at du liker dem! Føler jeg tidvis er litt sløv på å legge ut bilder av meg selv, i motsetning til mange andre bloggere:P! Tusen takk for ros<3

    1. Takk! Smykket kjøpte jeg i Colchester/England i sommer da jeg var der. Synes å huske at det var på Top Shop? Er ikke heeelt sikker, for mange av de andre butikkene som er veldig like Top Shop (evt. Top Shop er lik dem) hadde makent smykke.

  2. Du er fantastisk med farger! Jeg er imponert over din dristige sammensetning av farger i hår, sminke, klær og tilbehør – som framstår som fullstendig harmonisk….. Skulle gitt mye for å ha det talentet…

  3. <3 <3 <3 synes du er verdens fineste lillesøster, for nemlig for tenk! Stor søsseklem! <3

Kommentarer deaktivert.