Home » Tanker » Høstmelankolien er her igjen

Høstmelankolien er her igjen

img_1214
Illustrasjonsbilde fra i fjor høst

Å kalle det en tradisjon er vel kanskje liiitt drøyt, men jo, dere som har hengt med her i noen år, har nok fått med dere at overgangen sommer/høst for meg alltid er litt tøff. Det er liksom noe ved at sommeren er på hell som får meg til å føle meg så innamri tom, melankolsk, umotivert og uinspirert. Jeg synker liksom inn i meg selv, oppsøker trist musikk, filmer og tekster, for å gråte litt, bruker mye tid for meg selv, spaserer mye, bare for å la tankene fare. Som vanlig går det utover blogginga, noe jeg vet dere har merket de siste ukene, rett og slett fordi jeg i år ikke engang har orket å late som. Å poste noe her bare for å poste noe har ikke vært et tema i år i det hele tatt, og jeg synes egentlig det er ganske fint. At jeg kan være såpass ærlig og åpen, både med meg selv og med dere. Er dere ikke enige?

Når det er sagt, kan jeg som vanlig ikke sette noe tidspunkt på når denne perioden er overstått. Det må nesten bare gå sin vante gang, i det tempoet som trengs. Blogging i rykk og napp, som det har vært den siste tida her inne, blir nok vedvarende litt framover, og jeg håper dere synes det er greit. Ellers håper jeg at dere er i bedre humør, enten dere er tilbake på skolebenken, på jobb, eller fyller dagene med noe annet moro!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Ta den tiden du trenger og ta vare på deg selv. Vet godt hvordan du har det, dessverre. Blogg når du selv føler for det, vi lesere er her uansett :-)

  1. Tusen takk, Lena! Ja, vi er nok mange som har det sånn fra tid til annen, dessverre. Håper du har fine høstdager! Klem til deg!

 2. Høres ut som at du faller inn i en typisk høstdepresjon, ja. Kjenner godt til det selv! Alle andre blir så glade over høsten, jeg blir bare så sliten -_-
  Men, en god nyhet som jeg ville dele med deg siden du har skrevet en del om flytting: i desember flytter samboeren og jeg til vårt første, kjøpte leilighet! *hive litt glede på*
  Håper du føler deg bedre snart! Drikk kakao!

  1. Hehe, ja, jeg vil nok ikke kalle det depresjon, men jeg blir ganske så nedstemt. Når høsten er her for fullt, blir det nok veldig bra, men sånn som det er nå, i overgangsfasen.. Da er det mest mehh! Åi, så spennende og gøy med flytting!! Gratulerer så mye med kjøp, og lykke til med prosessen! Tenk, første jul i eget hjem, hoho! Sender deg gode tanker og klemmer!

 3. Heisann! Ikke tenk på det – blogging skal være noe som gir deg energi, ikke som tar det. Ta vare på deg selv og dine, og kan definitivt anbefale Blue is the warmest colour hvis du trenger en fin og trist grinefilm!

 4. Du må ihvertfall ikke ha dårlig samvittighet for litt lite blogging i det siste. Jeg blir alltid så glad av blogginnleggene dine, om de så kommer tre ganger i måneden eller tre ganger om dagen.

  Jeg gleder meg faktisk over høsten. Eller, jeg har lært å glede meg over alle årstidene, selv om det selvfølgelig er vanskelig at det blir mørkere på morgenen. Det er jo himla fint og gå tur i den deilige, kalde høstluften og puste gjennom store, varme skjerf. Og selvfølgelig å hoppe i sølepytter, det er nesten det beste!

  Høstklem <3

  1. Tusen takk for så fine ord, AM! Det er veldig, veldig hyggelig å høre! Åh, jeg vet, jeg elsker høsten, sånn egentlig! Alle årstidene, hver på sin måte, er nydelige. Det er bare noe merkelig som skjer inni meg i denne overgangen sommer/høst, som er litt ugrei. Kos deg maksimalt med alt høsten har å by på! Stor høstklem tilbake til deg!

 5. Håper virkelig at du føler det bedre og mer inspirert igjen! Skulle så gjerne gitt deg litt av mine følelser, for for meg er høsten noe jeg gleder meg til hele året. Den gjør meg av en eller annen grunn så utrolig inspirert, avslappet og lykkelig, og jeg lengter etter den halve sommeren. Du får ta vare på deg selv, oppsøk det som gir deg trøst og hygge, og for all del ikke stress med bloggingen, din helse mentalt såvel som fysisk er viktigere enn noe annet. Høstklem <3

  1. Aww, så hyggelig sagt av deg!! Jeg er glad for at du føler det motsatt på denne tida av året; det er herlig!! Jeg er egentlig veldig OK med å ha det sånn her nå, for jeg har innsett at det er sånn jeg har det på denne tida av året, i en overgang. Det gjør meg roligere rundt det hele, og at jeg klarer akseptere situasjonen mye bedre enn tidligere. Det er jo ikke noe stas, men jeg kjenner jeg ikke stresser med å skulle “bli bra” igjen med det samme, jeg vet j at det går over snart. Men! Tusen mange takk for så fine ord allikevel! Jeg håper du får masse utløp for inspirasjonen din! Klem tilbake!

 6. Jeg vet hva du mener. Pleier å kalle høsten for “et evig inngnidningsprosjekt (ja, jeg vet at det ikke er et ord!!) på at sommeren er over”. Jeg prøver hvert år å like det litt, men det funker bare sånn halvveis. Så, ta den tiden du trenger, du <3

 7. bare blogg når du føler for det! det er din blogg, du gjør som det passer for deg. og det viktigste er å ta vare på seg selv. håper dagene blir så gode som de kan bli, at du har fine folk rundt deg og at du har plass og tid til å gjøre gode ting for deg selv. <3

Kommentarer deaktivert.