Home » Analogfotografering » Hverdagsblogg » Høstforkjølelsen på plass

Høstforkjølelsen på plass

F1000002
Analogfoto//Pentax ME, 05102015

Høstforkjølelsen har omsider flyttet inn i meg også, og gjør at kroppen kjennes blytung, nesa er tett + rennende, og halsen sår og vondt. Hodet verker, leddene verker, musklene verker. Øynene er tørre og lett røde, og stadig vekk kommer noen kraftige nys eller hostekuler. Det var vel bare et tidsspørsmål; annenhver kunde jeg har pratet med i de siste ukene, har vært på et eller annet stadie i en forkjølelse, og det er så absolutt den tida av året! Planen ut uka blir å ta det langsomt på jobb, med mye varm te og noen smertestillende på lur. Prøve å få nok søvn om natta (det er alltid problematisk å få sove om natta i en sånn tilstand, synes jeg!), og ta det hele skikkelig piano. Jeg må nemlig være frisk som en fisk i slutten av neste uke, for da bærer det avsted til London med Ane, iiik!

Rekk opp handa dere som også er forkjøla akkurat nå?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. God bedring, Ina<3 Shouter out til deg på bloggen i dag – som et uplanlagt plaster på forkjølelsessåret. Hoho! Jeg er verdensmester i halsbetennelse og anbefaler å spise masse halsdrops selv om de ikke virker. Da får man i det minste spise litt godteri som "medisin". Hihi.

    1. Tuusen takk! Og åå, takk for så fine ord på bloggen din! Og at jeg fikk være med på lista di, iiih! TUSEN TAKK!! <3<3

  2. Jeg har hatt noen forkjølelsesrunder selv i høst, og kjæresten har dessuten fått kyssesyken(!). Typisk høstgreier :(

  3. GOD bedring! Hold deg varm, drikk masse te fra mummikopp, gurgle litt saltvann, les en god bok?
    Originale og revolusjonerende råd, jeg vet ;)

  4. God bedring! Forkjølelsen har ikke nådd meg enda *bank i bordet*. Hadde to heftige forkjølelser (evt. influensa) i vår/sommer så jeg synes egentlig det holder :P

    1. Takk! Ja, da synes jeg det høres ut som du har fått din(e) omgang(er) for i år! Jeg har ikke vært sjuk siden november/desember i fjor, så for meg var det nok “på tide”!

Kommentarer deaktivert.