Home » Mitt Oslo » Stas og moro » Høstferie med finfin gjest

Høstferie med finfin gjest

Høstferien er over, besøket har reist hjem til USA igjen, og ute laver snøen ned. Her kommer et bildedryss fra høstferien min med Zachary!:
img_0316 z-1z-2
untitled-3

Zachary ankom Oslo en onsdags kveld (26/10), og forlot Norge fredag morgen uka etter, og i løpet av oppholdet hans var vi sammen sånn ca hele døgnet. Utrolig, utrolig koselig! Noe av det vi fant på var blant annet:

Konserter! Vi så Kampfar og Vreid (norsk black metal) og Mø (sykt bra!)
Museer! Vi besøkte Astrup Fearnley, Nasjonalmuseet, Folkemuseet, Vikingskipmuseet, Holmenkollenmuseet, Zoologisk museum, Akershus festning, Fram- og Kon Tiki-museet. Tror ikke jeg har glemt noe da? Hoho!
Vi besøkte Holmenkollen og gikk opp i hopptårnet, trasket i Vigelandsparken, langs Akerselva og på Grünerløkka, så på slottet, gikk på Mathallen, besøkte gamle kirker og gravlunder, besøkte Grand Hotel, tittet i spennende butikker, gikk på kino og på spøkelsesvandring på Halloween
Drakk haugevis av kakaokopper! 
Spiste innmari mye godt (jeg tok ham med til alle favorittene mine, hihi!)
Hadde tacokveld/dataspillkveld sammen med Åsmund, hjemme hos oss
Så filmer og koste oss hjemme hos ham (hurra for AirBnb-leilighet!)
Tok en båttur i Oslofjorden i herlig høstvær
– Hadde utrolig mange fine samtaler og lo så mye at tårene trillet ved mer en et tilfelle!

Alt i alt en utrolig herlig høstferie fylt til randen med kos og så mange morsomme turistattraksjoner! Å ta farvel fredag morgen var helt forferdelig, men heldigvis finnes det internett (hurra for videochat og teksting!), og *knis* i januar reiser jeg for å besøke ham i Denver (Colorado, USA). Gjett om jeg gleder meg?!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så utrolig hyggelig den uka virket!! Du har virkelig vist det beste Oslo kan by på, tror jeg.

  2. Så hyggelig! Dere klarte å gå igjennom mer av Oslo på en uke, enn jeg klarte på 2,5år hehe :-)

  3. Så ut som en knall uke! Jeg har bodd i Oslo siden januar 2000, og har ikke engang vært i Holmenkollen!!!!! Haha!!!!!!! :D

    1. Gjett om det var!! Herlighet, da må du ta deg turen dit! Sier jeg, som heller ikke hadde vært der før (siden jeg flytta hit i august 2009), haha! Det var veldig, veldig fint der oppe, og kan virkelig anbefales!

  4. Så glad for oppdateringer igjen, ser ut som du hadde en kjempefin høstferie :-) Men hvordan er det med sjalusi når du får en ny venn som du tilbringer så mye tid med og tydelig trives så godt med, og som du skal besøke i januar? (Med mindre han er homofil for da er det jo ikke noe problem uansett, hehe!). Spør av ren nysgjerrighet og undring fordi jeg ikke vet hvordan jeg hadde reagert selv om det hadde vært kjæresten min, om du skjønner.

  5. Spennende! Er det for nysgjerrig å spørre om dere alltid har hatt det sånn, og om Åsmund også har kjæreste? :)

  6. Syns du er tøff Ina som seier det høgt. Må vera godt å få sagt det og sikkert :) følelsen av å vera nyforelska er jo ein av dei beste i verda :)

  7. Oi! Dette høres veldig spennende ut! Koselig ikke minst ^-^ Lurer på hvordan du/den andre partneren reagerer (leser at dere er ærlige, stoler på hverandre, ingen sjalusi) hvis det kommer fra den andre at den har tilbrakt en het natt med en annen person? :-) Bøyer meg for deg som står frem med det, tøft gjort! Kunne du ha tenkt deg å skrive et helt innlegg om dette i fremtiden?

Kommentarer deaktivert.