Home » Stas og moro » Høstens farge er på plass!

Høstens farge er på plass!

September er godt i gang, høsten er her og jeg har klødd i fingrene etter forandring på utseendefronten! Resultatet? Nyfarget hår!

Fargen jeg brukte er en av hennafargene vi selger på Lush, nemlig Caca Rouge. For å få fargen så oransjerød som mulig tok jeg kun én terning med hennafarge fra blokka, tilsatte kokende vann og saften av en halv sitron, og rørte det sammen til en tyntflytende farge. Påførte den i håret, surret hodet i plastfolie (jepp, man ser veldig smart ut da, altså!), og lot den virke i tre timer. Resultatet ble nøyaktig som jeg hadde håpet! Hurra!

100% naturlig, dyrevennlig, og vegansk hårfarge, som fukter håret og gir masse glans. Kan det bli feil, da? ;-) Uansett: Jeg er megafornøyd!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Så kult! Hm, jeg har også lurt en stund på om jeg skal gå over til henna igjen. Hvor lang tid var det det måtte gå fra kjemisk farget hår til man kunne bruke henna? Og ja, man ser kjempesmart ut med hodet surret inn i plast! :-D :-*

  1. Takk Ingis! Vel, hennafargen legger seg som et lag på hårstråene, og trekker ikke inn i håret sånn som kjemisk hårfarge gjør. Du burde derfor godt kunne bruke henna igjen nå:-) Men, skal du gå fra henna til kjemisk (i alle fall hvis du skal bleke det!) pleier vi å anbefale å vente ca 4 måneder.

  1. Takktakk! Det er Ruby Woo fra MAC (fikk den i gave av Åsmund da MAC fortsatt var dyrevennlige) med Ultrabalm fra Lush på toppen:>

 2. Den hårfargen kledde du kjempegodt! Og det ble en superfin kontrast til de turkise klærne dine, OG den fremhevet øyenfargen din vanvittig :D

 3. Åj, det skulle jeg likt å prøve :) Du ble kjempefin! Tror forresten håret mitt et litt for langt, muligens :( Hvor mye er en blokk ca nok til? :)

  1. Takk! Kan ikke bli for langt for å farges, vel? :> En blokk har seks terninger og er nok til langt og tykt hår, absolutt :-)

 4. Wow, det var utrolig fint!! Men nå er jeg veldig glad i all slags rødt hår generelt, da, hehe. : D

  Men hvilken farge vil den gi om man bruker mer en en blokk, da? Vil man kunne få sånn mørkerød farge om man har blondt hår fra før av? På Lush sine engelske nettsider står det at den fargen gir “vibrant red”, og googler jeg vibrant red får jeg opp den hårfargen jeg har hatt lyst på en stund… Men er litt usikker på det egentlige resultatet, og vil jo ikke bare hoppe i det uten å vite hva jeg gjør (:

  1. Tuen takk :-D Ja, nå har jeg ikke hatt permanent rødfarge i håret på seks år, så nå var det på tide igjen! Jeg brukte bare en terning (det er seks terninger i en blokk). Hadde jeg brukt to, og latt fargen sitte i lengre, droppet sitronsaften jeg tilsatte og hatt oppi f.eks litt rødvin i stede, hadde nok fargen blitt mye mer “vibrant red” :-) Det er vel egentlig bare å prøve seg litt fram. Du kan alltids farge det på nytt med mer hennarødfarge samme dag, om du ikke får det resultatet du er ute etter.

 5. Så utrolig fin du ble! :) Passer veldig fint til fargespekteret som høsten bringer også!
  Håper dere koser dere i leiligheten, og fortsatt synes den er like fin ^^

 6. Stilig! :D Jeg sverger kun til Caca Rouge nå – kjempepes både å ha i og å få ut (har mellomlangt og veldig tykt hår), men det ER så verdt det. Jeg har naturlig rødt hår, men fargen har bleknet gjennom årenes løp. Caca Rouge gir meg tilbake den dypt savnede rødfargen min, hurra! :)

  1. Takk! Det skjønner jeg godt; Caca Rouge er så fin for å friske opp naturlig rødfarge også. Flott at den finnes, ikke minst for sånne som deg :-D

 7. Åh, så pent! Den fargen kledde du virkelig! Jeg visste du hadde brukt Lush henna med en gang jeg så bildet. Jeg har selv brukt Lush Caca Noir og var ganske fornøyd, men jeg trives best med å lage min egen hennablanding av rent hennapulver. :D

  1. Takk for det! Det er moro å endelig få prøve hennafargene våre selv, etter å ha solgt dem i snart to år, uten personlig erfaring.

 8. Dette kledde du, Ina! Så høstfin og varm farge, nesten så eg fekk lyst på kort, rødt hår eg óg… :D Fekk inspirasjon til ei eller anna forandring, så no må eg i tenkeboksen her! ;-)

 9. Herlighet, så fint det ble! Satt nettopp å tenkte på å fornye hårfargen selv – hvordan tror du disse fargene hadde virket på mørkebrunt hår med en del rødskjær fra tidligere farging? Eventuelt å bleke det først?

  1. Takk! Hvis du vil ha det rødbrunt kan du gå for Caca Marron. Vil du ha det mer rødt, kan du bruke den jeg brukte. På mørkere hår vil den bli endel mørkere, logisk nok. Søk opp fargenavnene i bildesøket på google, så får du masse treff! Da kan du se etter før og etterbilder av noen med tilnærmet lik hårfarge som deg, og se hvordan det ble på dem :-)

 10. Superfint, og du har tidenes smil!!!! Veldig pent med blått i øyekanten også – er det en av linerne fra emotional brilliance?

  Jeg har veldig lyst til å prøve hennafargene fra lush selv, men har hørt at man kan få uønskede resultater om håret er mye kjemisk behandlet fra før. Med mitt superlange hår så er det jo en del forskjellige farger og behandlinger som sitter i det og overlapper hverandre, så jeg tør faktisk ikke å gjøre det nå. Men en gang jeg får kortere og går mer mot min naturlige, lyse hårfarge igjen så må jeg prøve henna når jeg vil ha en forandring :-) Elsker konseptet, og resultatet på deg her ble jo superfint!

  1. Hihi, takk! Nei, det er nok dessverre ikke det. Har ikke fått kjøpt meg noen av de blå enda :-( Hmmm.. Vi anbefaler jo alltids å farge en “testbit” av håret først, og at du i den sørger for å få med hår i litt forskjellige farger (hvis det er sånn at du har mange forskjellige sjatteringer i det). Det hadde jo gått an å teste det ut, og om du likte det farget hele håret? :-)

 11. Hely sinnsykt rått!! Skal heeelt klart ta meg en tur innom Lush i nærmeste fremtid å kjøpe inn hårfarge selv! Du kledde fargen som et blunk!

 12. AWESOME!!
  Jeg farget akkurat håret selv, fra platina til mørkbrunt og elsker det. Du ser rett og slett så himla smashing ut på det siste bildet. Tror nesten du gjorde dagen min med tanke på positivitet og smil :-)

  1. Herlig med forandring, eller hva? :-)) Det var utrolig koselig å høre, Jannicke:-D Tusen takk!

 13. Helt sykt fint!! :) Fineste fargen du har hatt, fremhever din naturlige skjønnhet perfekt!

   1. Nå er du awesome-redhead på toppen av bloggen, og awesome-blondie i kommentarfeltet, hihi. Jeg har også veldigveldigveldig lyst på rødt hår igjen, det er jo så fiiiiint. Bare kjipt at det må farges minst hver måned for å holde seg i mitt tilfelle.. ;P Dessverre tror jeg ikke hennaen kommer til å sitte i håret mitt, både pga at jeg har farget det så mange ganger samt pga hårtypen. Vanlig “frisørfarge” sitter heller ikke spesielt godt – alt i alt har jeg dustehår :< Synes du fikk utrolig fin gulltone i rødfargen din, det ser hvertfall rålækkert ut ;D

    1. Må få fiksa nytt bilde til kommentarfeltet, ja. Takk for at du minnet meg på det! Og takk for ros!! Hennafarge legger seg på utsiden av håret, og fungerer derfor annerledes enn kjemisk farge. Verdt et forsøk en vakker dag? ;-)

 14. Hvem tar de superproffe, superkule, gledesspredende bildene på bloggen din? Må jo også legge til at du gjør deg superbra som modell, skikkelig herlig utstråling har du og nydelig er du!

  1. Det er jeg som tar alle bildene til bloggen, utenom de hvor jeg er foran kameraet. Da er det min bedre halvdel som er fotografen, med pirkehjelp fra meg ;-) Så hyggelig å høre at du liker dem! Tusen takk for all ros!!

   1. Ja, selv om jeg er en helt annen generasjon enn deg og befinner meg i en ganske annerledes livssituasjon enn deg (eller kanskje nettopp derfor!?) finner jeg bloggen din utrolig inspirerende, den er så full av livsglede i kombinasjon med estetikk av høy klasse og ren skjønnhet, jeg nyter, fryder meg og inspireres. Veldig glad jeg tilfeldigvis kom innom når jeg søkte på Mummi-kopper :) Gleder meg til å gølge deg videre!

    1. Kanskje nettopp derfor, ja? Ulikheter tiltrekker hverandre, er det ikke det som sies? :-) Utrolig koselig med så positiv tilbakemelding på det jeg driver med, uansett. Det setter jeg veldig stor pris på! Håper du vil fortsette å finne glede og inspirasjon her i tida framover også :-) Ha en fin uke!

 15. Wow! Virkelig ingen farger du ikke kler! Ser uansett sunn, lykkelig og vakker ut :) Og for noen fantastiske bilder du tar! Må dessuten også gi deg megacreds for hvor mye tid du legger i bloggen ellers, du svarer jo så og si på hver eneste kommentar du får! Flinke flinke Ina

  1. Hehe, jo, det er det nok så absolutt! Men, tusen mange takk for den fine rosen! Kjempestas å høre at du synes jeg er flink til å ta meg tid til bloggen; det er absolutt en prioritering i en travel hverdag, og da er det hyggelig å få tilbakemeldinger som din. Takk!

 16. Kjempekledelig hårfarge, jeg har tenkt lenge på å prøve ut den fargen. Så jeg ville spørre deg om du har rød eller blå undertone i huden ? Det er vanskelig å se for seg resultatet, jeg vil så gjeren vite om jeg passer til den fargen før jeg prøver det ut :)

  1. Takk! Jeg har vel strengt tatt lite peiling på sånt, men den er vel heller mot rød. Det ser nok du bedre enn meg ;-)!

 17. Oh lord, du ble fin på håret!!=O Det der kledde du skikkelig godt Ina!:)
  Artig å se hvordan hennafargene til Lush blir forskjellig fra person til person. Selv bruker jeg Rouge og er stooorfornøyd!:D<3

Kommentarer deaktivert.