Home » Innkjøp og gaver » Lush » Hoppity Poppity
    1. De er til en gangs bruk (boblebitene kan deles), og jeg vil nok si at de holder seg freshe og bør brukes innen et halvt år.

  1. Brukte dragonsegg badebombe i boblebadet i går, herlig lukt og det ble masse bobler (det hadde jeg ikke venta så der ble jeg positivt overrasket)

    1. Nice! Dragons egg er sånn “second edition bath bomb”, og de har et boblebitaktig lag ytterst! Den er det lenge siden jeg har bada med…!

  2. Har ikke prøvd noen av disse, men plukket med meg dragon egg og golden egg da jeg var på Lush nå nylig. Har aldri vært på Lush før så ble litt sånn “oi, hva skal jeg velge?”. Luktet på alle badebombene, men syns alle lukta likt x) Jeg skal tilbake til Oslo i oktober og må da selvfølgelig innom Lush igjen om jeg blir fornøyd med de to jeg kjøpte – har du tips til hvilke badebomber man bør prøve? (:

    1. Ahh, det kommer an på hva du liker av lukt! Mine favoritter på badebombefronten av fastsortimentet er Avobath, Sex Bomb, Big Blue og Granny Takes A Dip, tror jeg! Alle er i grunn gode, hver på sin måte… (Twilight, Honey Bee, Fizzbanger, Sakura… Ah!). Håper du blir fornøyd!

Kommentarer deaktivert.