Home » Lush » Sponsor, Giveaway » Hjemmespagave fra Lush

Hjemmespagave fra Lush

–Sponset–

Jeg var så heldig å få denne finfine Lushgaven fra Lush Norge for å blogge litt om! Det passet meg i grunn utmerket, for jeg har faktisk været på nippet ved å kjøpe den to ganger allerede, hoho! Grunnen? Ved første øyekast er en av grunnene at det er en urolig fin gaveeske, med en av mine favorittblomster på (valmuer):
IMG_8662
Så kommer innholdet da. Fem produkter finnes i gavepakka, og tre av dem er produkter som ikke går an å kjøpe i Lushbutikk ellers! DET er noe en Lushjunkie som meg selv kan like, hoho!:
IMG_8673
Fotskrubben Stepping Stone og massasjebaren Therapy finnes begge i butikk ellers:
IMG_8686
Men, disse tre godsakene gjør ikke det! Dreamtime Temple balm, Golden Slumbers badebombe og Comforter Body Scrub(!!!)! Mmm, så mange gode lukter!:
IMG_8693
Innholdet er beroligende, fuktende og herlig, og skal gi en skikkelig følelse av å være på et Lush spa. Det blir ikke feil, vel? Dessuten var det også syv nydelige postkort i pakka. Disse gleder jeg meg til å sende avsted!:
IMG_8716

Gavepakka er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men kan kjøpes i Lushbutikk på Byporten eller i Karl Johans Gate 20 her i Oslo, på Strømmen Storsenter, på kjøpesenteret Xhibition i Bergen, eller i Dronningens gate 14 i Trondheim.

Ps: Kunne dere tenke dere at jeg lagde en videoblogg om innholdet i gavepakka? Litt sånn som de populære “Lush Haul”-YouTubevideoene? En video hvor jeg forteller litt om produktet, ingredienser, lukt og om hvordan det brukes?

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Ååh, herlige produkter! Kunne gjerne tenke meg en videoblogg der du forteller mer om produktet, ja! :-D

  2. Åh,den såg heilt fantastisk ut! Eg sko jammen ønska at det var Lush her i stavanger!

    Eg seier alltid ja til videoblogg,hehe! Synes det er kjempegøy:)

  3. Vel, vi sier da ikke nei til videoblogg :D Og lushprodukter er jo så kjekke! Har alltid med meg noe gøy fra Bergen når jeg skal hjem til mamma på Sunnmøre siden hun har badekar!

    1. Hurra, så hyggelig at det virket interessant med video! Åh, det skjønner jeg godt. For en luksus å bade med Lush-saker!

Kommentarer deaktivert.