Home » Helgekos » “Hjemmebesøk”, kanelbolle, og regnvær

“Hjemmebesøk”, kanelbolle, og regnvær

Idag har vi gjort noe så spennende som å besøke vårt nye hjem! Paret vi kjøpte leiligheten på Kampen av, hadde nemlig sagt vi kunne få komme på besøk og ta en nærmere titt på den, og det benyttet vi oss veldig gledelig av idag. For en luksus!

Da vi var på visningen, var vi nemlig veldig stressa, og hadde svært lite tid på å se den (joda, vi så naturligvis nøye nok på den på visningen, men dere skjønner vel hva jeg mener), fordi vi kom hastende fra en visning, og skulle rekke en annen. Så, denne muligheten var med andre ord gull verdt for oss! Et stort pluss var det også at selgerne er superhyggelige, vi fikk en skikkelig omvisning, hyggelig prat og en titt i boden (som vi ikke fikk sett på visning). Utrolig kjekt, og for å si det sånn; vi gleder oss om mulig enda mer til å flytte inn nå, hoho! Å se vårt nye hjem innredet som nettopp et hjem hvor noen bor, og ikke striglet til visning, var også veldig fint. Hurra!

oss

Etterpå hadde vi en aldri så liten kafétur til vår nye nærkafé LilleKampen, hvor vi møtte Ane og Fredrik:
IMG_5932
De spiste lunsj, mens Åsmund og jeg delte en kanelbolle og drakk hver vår kopp med kaffi. Ute regnet det som bare det, Åsmund og jeg fortalte ivrig om besøket vi hadde vært på, og Åsmund viste stolt fram den nytatoverte armen sin mens vi koste oss skikkelig:
IMG_5951
Da vi skilte lag var det skikkelig koselig å tenke på at neste gang vi treffes sånn på Kampen, er det fordi Åsmund og jeg bor der, og Ane og Fredrik bor rett i nærheten (strengt tatt med gangavstand, eller en liten buss- eller t-bane-tur unna). Takk for idag, fininger!:
IMG_5962
Noe annet som var skikkelig rart, var å være på besøk i noe som kjennes som noen andres hjem, men som faktisk er vårt eget. Det var rart å spasere fra rom til rom, åpne skapdører og skuffer, og vite at dette er vårt hjem, og at vi sånn sett egentlig ikke var på besøk, men hjemme? Hah, hjernen min sliter i alle fall litt med å fatte det! På t-banen hjemover til Skullerud gikk praten mellom Åsmund og meg i ett om hvordan vi skal innrede, hvor hyggelig det hadde vært, hvor glade vi er for at alt (til nå) rundt denne flyttinga har gått så bra. Spennende tider, ja!
IMG_5972

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Det var skikkelig snilt av dem å la oss gjøre det, virkelig! Åh, det kan du tro vi er også, hoho! Jeg tror det blir kjempefint!!

Kommentarer deaktivert.