Home » Q&A » Hjelp meg å gjøre bloggen bedre?

Hjelp meg å gjøre bloggen bedre?

Omtrent på denne tiden i fjor bestemte jeg meg for å ta opp bloggingen igjen, etter å ha latt det støve litt ned i et års tid (ynsyllll!). Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg også det siste halvåret vært flittig med å poste innlegg hyppig her inne (prøver å få til 3 stk per dag), og legger mye tid og arbeid i bloggen daglig. Per dags dato trives jeg veldig godt med det, og morer med med å knipse bilder, redigere, skrive og ordne til poster jeg håper dere vil like. Det er gøy å se at så mange klikker seg inn hit hver dag, og inspirerende og motiverende med tilbakemeldingene dere legger igjen i kommentarfeltet (fortsett gjerne med det, altså!).

I morgen har jeg fri fra jobb, og skal sette meg ned med litt planlegging av bloggen framover. Siden det i aller høyeste grad er dere jeg blogger for, er det naturligvis hyggelig å høre innspill fra dere, så jeg håper dere har lyst til å ta dere et par minutter til å besvare noen spørsmål? Det setter jeg kjempestor pris på, i så fall! Det jeg lurer på er:
faq

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. 1, Maja. Som du sikkert vet har jeg fulgt bloggen din veldig lenge :)
  2. Jeg leser vel egentlig bare din blogg fast akkurat nå.
  3. Time for time innleggene dine er veldig fine, også liker jeg å se outfit bilder. Det er også veldig koselig å lese om livsverdiene dine, og små tips om å gjøre hverdagen finere.
  4. Jeg har dessverre ikke noen svar på dette spørsmålet da jeg ikke enda har funnet et innlegg jeg ikke liker :)

  1. Jeg synes det er så hyggelig at du fortsatt leser, Maja! Etter alle disse årene..! Tusen takk for en så fin tilbakemelding!

 2. 1. 20 år gammel jusstudent bosatt i Oslo. Elsker mummikopper, solstråler og øl i parken.
  2. Leser din, Hjartesmil, Nettenestea, Casakaos :-)
  3. Mer outfits, mer mummi, mer interiør – mer av det gode!
  4. Egentlig ingenting? Syns balansen er god, og ingenting er ‘dårlig’.

  1. Tusen takk, Solveig! Det er stas at det er flere av dere som nevner flere antrekksinnlegg, for en stund virket det som om dere var litt lei av dem. Da kjører jeg på med flere, hurra! (Og Mummi blir det alltids en rå med, hihi!)

 3. 1. Hei, Caroline her. Fast følger, selvfølgelig. Snart 26 år, bor i Bergen og liker sunnhet.
  2. Mine favorittblogger er de som skiller seg ut. Enten det er ærlighet, annerledes mat, stil eller annet. Du kan finne mine favoritter her: http://carolinesverden.com/lenker/
  3. Jeg elsker time for time innleggene, tips til kaféer og attraksjoner, videoblogg, enkle oppskrifter, ærlige innlegg med personlige meninger og bilder av hverdagen din generelt.
  4. Jeg er ikke veldig interessert i mote og klesstil, så for min del kan det godt bli mindre av det. Men igjen, det er jo en stor del av deg, så ikke hør på meg!

  1. Caroline! Jeg tror jeg sier det hver gang, men jeg synes det er så hyggelig at du er så glad i time for time-innleggene mine! Jeg har deg i tankene hver gang jeg lager dem, skal du vite. Tusen takk for tilbakemelding (du er flink på det! Takk!)

 4. 1. Neo Mikaela, 20 år gammel fotograf/barista bosatt i Halden. Brenner for dyrevern, bruker mye av fritiden på gaming og fnising og gode øyeblikk med venner og familie ellers. Er også “rottegal” og driver et lite oppdrett med mine seks fantastiske søte små babyer.
  2. Følger egentlig en haug med blogger via bloglovin, men er mange innlegg jeg aldri åpner fordi de ikke virker “spennende” fra utsiden. Så da blir vel de bloggene jeg leser mest din, tidstjuven.se, diverse vegan/vegetarianer blogger, Sandra Beijer sin/Niotillfem samt Kajsa Göransson sin som jeg dessverre ikke husker linken/navnet til.
  3. Jeg er veldig begeistret for oppskriftsinnleggene dine og vil gjerne se mer frokost/lunsj relatert. Ellers elsker jeg å se pusebilder, snapchat innleggene dine og lese hverdagsglede innleggene. Jeg finner også outfit innleggene fine, men synes allerede du har balansert dette bra, men en ting du gjorde relativt ofte før som jeg ikke ser så ofte er slike “dette ønsker jeg meg innlegg” når det kommer til klær og annet og de vil jeg gjerne se flere av igjen! Vet forøvrig at du nylig postet et, men synes det er fint å se hva du ønsker deg og kanskje finne noe nytt fint selv som jeg ikke visste at fantes.
  4. Hmm, jeg vet ikke? Det er helt klart andre ting jeg foretrekker å se enn andre, men samtidig så synes jeg balansen er god og jeg endte opp med å ta meg en titt gjennom bloggen din nå, men nei, jeg er fornøyd. Synes ikke du poster noe som ikke fortjener en plass!

  1. IIhh, rotter! Så søte! Jeg er kjedelig når det kommer til frokost og lunsj, og spiser ofte bare knekkebrød med gulost, eller middagsrester fra dagen i forveien. Kanskje dette er en god anledning til å bli litt flinkere på å variere det? Så stas at du liker SnapChat-postene. Det er gøy å høre! Mer ønskelister skal jeg nok få til. Tenker du da på klær/tilbehør, eller “ting” generelt? Tusen takk for tilbakemelding!

   1. Ting generelt, men personlig så er jo veldig glad i klær sånn sett! Ja, altså, jeg er jo utrolig dårlig på frokost selv så er derfor jeg gjerne ville samle inn inspirasjon! Og ikke noe problem, tusen takk for respons på kommentaren også! Det er så koselig og se hvor interaktiv du faktisk er med følgerene dine! ^^

    1. Så bra! Kommer antrekkpost seinere idag, forresten! Hehe, ja, det er lett å stå fast på frokostfronten merker jeg. Åh, så hyggelig at du synes det! Føler jo det blir litt hyggeligere for begge parter om vi kan kommunisere litt, hehe!

 5. Line Einvik Løbersli. 21 år fra Trondheim
  Leser din og Maiken Bull sin, + hundekennelen jeg skal kjøpe hund fra sin.
  Jeg ønsker mere dagens outfit bilder og gjerne mere oppskrifter!

  1. Takktakk for tilbakemelding Line! Så moro at du fortsatt henger med her, forresten. Jeg husker etternavnet ditt fra kommentarfeltet (?) fra long time ago. Hurra! Det skal jeg nok få til. Takk!

 6. 1. Jeg heter Anette, er 21 år og bor i Halden. Elsker dyr, te, regnværsdager og lange gåturer.
  2. Nå om dagen er dette den eneste bloggen jeg leser fast.
  3. Synes det er ekstra koselig med innlegg der du forteller oss hva du har brukt dagen din til (noe du gjør svært ofte). Liker at du legger ved bilder, av alt fra hva du spiser til hvem du har tilbragt dagen sammen med :-) De klassiske hverdagsbloggene med andre ord. Du sprer glede med bloggen din, og jeg gleder meg til å kikke innom hver dag! Jeg må også påpeke at jeg synes det er så fint at du svarer på kommentarene du får, og at du er interessert i meningene til leserne dine. Veldig hyggelig!
  4. Vet ikke helt hva jeg skal svare på dette, da jeg synes du har et variert innhold. Det er ingenting det blir for mye av, etter min mening.

 7. Hei!
  1. 22 år gammel vet.student, bosatt i Oslo.

  2. Mange, men daglig blir det fotballfrue, mewkid, kristinaandersen og speiltvillingene. Jeg liker at du skiller deg ut fra de typiske bloggene – pdd er du den eneste som gjør det og som fortsatt holder så god kvalitet på innlegg og bilder.

  3. Så vidt jeg har skjønt er dette gull verdt dersom man har bloggtørke, så skal komme med innleggstips i tillegg til det du allerede publiserer som jeg liker ekstra godt:
  – Turbilder, både fra Risør, Oslo og østmarka. Generelt om turtips (gjerne med telt og overnatting) i Oslomarka
  – Portretter, typ bilder du har tatt (feks de innleggene med bilder av Rakel, Jonas, Ine osv) og dem du har stilt opp på
  – Antrekksbilder/-innlegg
  – Tips, feks til en god sjokolade, en vintagebutikk, etsybutikk, ting du liker å gjøre i Oslo, osv
  – Hverdagslykke! De innleggene er så fine :D
  – Detaljbilder, feks av hyllene, av hår- og ørepynt,
  – Humorinnlegg (noen satt litt på spissen), feks: “Hvordan holde ut med en gamerkjæreste”, “Hvordan orke å ha så mye nips” (støv :P ), “Ting som irriterer”, “Tips til pusenavn”, “Finn din hobby”, ol
  – “Drømmeinnlegg”, feks steder du kunne ha tenkt deg å reise til, fremtidig hus-innlegg, hunderaser du vil ha,
  – Hvorfor velge katt fra omplassering
  – Div. dyrevelferdsrelatert (så vidt jeg har forstått så er mange av leserne dine opptatt av dette, men mulig jeg tar feil). Alt fra hvordan velge dyrevennlig mat, kosmetikk, husholdningsprodukter, hvordan ta vare på kjæledyr riktig
  – Tegning! Liker tegneinnleggene dine veldig godt. Vet det tar lang tid å tegne egne bilder, så kan feks være inspirasjonsbilder av grafitti, venners tegninger, evt tegninger du liker fra nettet
  – “Hvordan få seg venner på nytt sted”
  – Bildeinnlegg fra Oslo, og hvor fint Oslo kan være :) Feks fruktsjappe på grønland, marka, akerselven, kuene på bygdøy, stort utvalg i ting å gjøre, se på og shoppe,
  – Bøker som står på leselisten din, evt bokanbefalinger
  – Topp 3 (eller 5)-lister. Feks teer, lushprodukter, kjoler, frukter, reisedestinasjoner, byer, blomster, matretter, navn, spisesteder, filmer, opplevelser, type folk, kunstverk, gaver gjennom tidene, mummikopper, nips/vintagekupp, ting å gjøre, kaker, fargekombinasjoner, hårpynt, osv osv :)
  – “Ina utforsker” – feks møter/intervjuer med folk det kan være gøy å høre mer om. Ting jeg kan komme på nå er Mensa, yrker man egentlig ikke kan mye om (flyvertinne, IT-folk (?), butikkansatt, kokk, tatovør, reiseguide på hop-on/off-bussen, prest), piercingmiljøet, tatoveringsmiljøet (er det noe som heter det? :P) ,
  – Tatoveringer du kunne tenkt deg å ta men som du mest sannsynlig ikke kommer til å ta
  – Gjennom tiden: bilder fra du var yngre

  4. Generelt er det ikke mye jeg ikke liker her. Pleier ikke å lese gjesteinnleggene (m/ unntak av dem av folk man kjenner via bloggen, feks Åsmund og Synne).

  Ble mye dette, bare skrev ned det jeg kom på :)

  1. Wooooooohh, maaaasse tips! Tusen takk! Dette må jeg notere ned i bloggboka mi i morgen. Takk for en så konkret og utfyllende liste! (Du får forresten booke meg til å fotografere deg, vettu! Tusen takk for at du liker bildene mine!!). Kommer du på mer, er det bare å si ifra! Det trenger ikke være relatert til et innlegg. Jeg setter bare pris på å høre fra dere lesere uansett hvor/når!

   1. Hehe, jeg har vurdert å booke deg, om ikke for meg så for katten ;) Veldig trivelig at du svarer på alle kommentarer også.

    1. Ååååå!! Det hadde vært en ære og stor glede! Mjau! Hehe, jeg må jo det! Det synes jeg bare skulle mangle!

 8. 1. Marit 23år, bor på Ørlandet i Sør Trøndelag og jobber på sjøen.
  2. I hovedsak er det deg jeg leser fast og er innom hver dag om jeg får det til, men er innom Daintysquid, Liseliten, Casakaos og hun finske “mummibloggern” jeg ikke husker navnet på.
  3. Tja, hva med et innlegg om hvordan man “bygger” opp en blogg, med både innhold og hvordan få lesere til å bli? Hvordan stadig komme på nye ideer? Ikke at jeg har tenkt å starte en blogg, men kanskje noen andre trenger tips?
  Jeg liker godt interiør innlegg, mer av det kanskje?
  Hva med tips til å få pengene til å strekke til og spare? Vet selv hvor fort pengene kan fly avsted på ingenting (Trooor jeg husker du har lagt ut noe slikt, men mulig det var noen andre)
  Noen gjesteinnlegg fra lesere?
  4. Ingenting! Syns du er veldig flink!

  :-)

  1. Hei Marit! Jeg har alltid tenkt at jeg ikke er den rette til å komme med tips om hvordan å blogge/bygge opp en blogg, men kanskje det er nettopp det jeg skulle ha gjort? Der sådde du en tanke. Takk! Mer interiør skal nok også gå greit, for nå som vi har kommet inn i lysere tider, er det så mye gøyere (og lettere!) å få knipset bilder innendørs, med pent naturlig lys. (Gjesteinnlegg tenker jeg det blir en del av i juni etter planen,faktisk! Send meg gjerne en mail om du vil bidra med noe!). TUSEN TAKK!

 9. 1:20 år gammel student, fra Toten, bosatt i Oslo
  2:I tillegg til mewkid leser jeg carolinebergeriksen, etdrysskanel, casakaos og voe.
  3: Hm, jeg vet ikke helt jeg. Jeg liker hvertfall alleraller best innleggene som inneholder en mummikopp eller ti. Kanskje mer om radio?, hvilke programmer du liker best, og hvorfor.
  4: Synes alt er fint jeg, det er jo nettopp det at du ikke blogger innen én spesiell kategori (mat, trening, interiør etc) som gjør bloggen din så varierende og fin.

  1. Mer Mummikopper blir det garantert på bloggen, for det kommer ut så mange fine i år! Radio, ja! Takk for tipset! OG TUSEN TAKK FOR ROS!!

 10. 1. Rebekka heter jeg. 22 år gammel fra Larvik. Bor i ei bygd utenfor byen i et hus sammen med kjæresten og tre katter. Liker alt som har med kreativitet å gjøre, bøker, interiør og er ikke minst en ivrig Mummi-samler :-)
  2. Leser en god miks av blogger, som f.eks: A Beautiful Mess, Koffeine, Hjartesmil, Jessica Silversaga, Storms magasin, the road is home, Homesick, Kamilla K og Bratte Bakka.
  3. Liker videobloggene, outfit-innlegg, Mummi-relaterte bloggposter, oppskrifter m.m!
  4. Ikke bestandig jeg leser gjesteinnlegg, med mindre det er interessant for meg. Ellers er det faktisk vanskelig å trekke frem ting jeg ikke liker ved bloggen din – for jeg liker stort sett det meste :-) Fast leser!

  1. Åh, høres ikke dumt ut med hus utafor sentrum med puser og din kjære! Tusen takk for innspill (og så fin bloggen din er!)!

 11. 1. 22 år gammel dyrevenn fra Trøndelag. Realistisk optimist som setter pris på de små ting i hverdagen; gledeslydene marsvinene mine lager når de får ferske løvetannblader, duften som siver ut fra blomsterbutikker, varm lakriste.
  2. Har lest bloggen din fast siden 2010 (og skriver nå min første kommentar). Leser ellers en del blogger om dyrevennlig og bærekraftig livsstil, klær og reise.
  3. Variasjonen av temaer, samt kvaliteten på hvert enkelt innlegg, er grunnen til at jeg er fast følger av bloggen din. Jeg setter ekstra pris på de ærlige, nære og personlige innleggene – du er god på å uttrykke dine meninger om ulike tema, noe jeg vet ofte kan være vanskelig, særlig om man ikke har det “typiske” synet på ting. Ellers elsker jeg antrekksbildene, time for time-innleggene, oppskriftene og Oslo-tipsene. Vil se mer av? Heh, ønsker bare at du fortsetter å drive bloggen med din egne, fargerike og positive innstilling. Jeg tror det er denne folk returnerer for!
  4. Se mindre av? Nei, jeg kommer ikke på noe. Hei jo,

  Beklager en heller mindre konstruktiv tilbakemelding. Men en tilbakemelding i det hele tatt på disse fem årene, er vel bedre enn ingen? :)

  1. HURRA for første kommentar!!! Det er absolutt ikke dumt. Jeg håper ikke det blir fem år til neste kommentar nå, hehe! Tusen takk for en kjempefin førstekommentar, fine innspill og tilbakemeldinger! Synes det var en ganske så konstruktiv kommentar jeg ;-) Og ja, det er nesten alltid bedre med noe enn ingenting!

 12. 1. 22 år fra Mo i Rana, men studerer barnehagelærer i Kristiansand.
  2. Jeg leser faktisk bare din blogg (+ min lillesøster på 13 sin. men hun er helt i startfasen). Ble ganske lei av blogger for mange år siden, men din sjekker jeg hver eneste dag! Det er virkelig noe avhengighetsskapende med deg! (hehe!)
  3. Det som er veldig morsomt er det at du er en heelt annen person enn meg. Jeg liker best å gå i mørke klær, og elsker svart/hvit interiør. Noe som er heelt annerledes fra deg. Men det er noe med deg som virkelig fanger meg. Tror det er bildene dine. Også er det veldig interessant å se hva som interesserer deg.
  4. Synes bloggen din er kjempefin som den er!

  :) :)

  1. Åh, for en ære å være den eneste ufamiliære bloggen du leser (og å få være avhengighetsskapende attpå til! Takk, hihih!)! Tuuusen takk for ros!!

 13. 1. Jeg er Ine Desiré, kaller meg egentlig bare Ine, 23 år, gift, kattedame / dyreelsker, miljøentusiast, kreativ sjel…

  2. Vel, jeg har lest bloggen din så og si fra starten av, men ellers leser jeg… mest deg, egentlig. Hadde mange faste før, men er så mange som dabber av, da de ikke oppdaterer noe serlig… Jeg kikker i ny og ne innom bloggene du har på din liste da c: Ellers kan jeg jo som jeg har nevnt før si at jeg fortsatt leser the dainty squid, til tross for litt slappe innlegg… Liker generelt blogger som gjør litt ut av seg, om det gir noe mening… ? Ingen spesifike typer. Haha.

  3. Trives veldig med sånn du har det, men det er alltid morsomt å se bilder fra hjemmet deres f.eks! Hyggelig med bilder fra turer, ærlige litt seriøse innlegg er fint… Alt er fint! hihi.

  4. Synes du har mye fint og variert, så kan egentlig ikke peke på noe du kunne hatt mindre av… MER INA, bare MER! c; Du gjør en super jobb, er vel egentlig bare det jeg mener :D

  1. Tusen takk for at jeg får være på leselista di fortsatt, etter alle disse åra! Mer interiør skal bli, hihi! Og turer blir det også framover,både hit og dit. Haha, MER INA! Tusen takk!! <3

 14. 1) Jeg er Linn, jente på 31 år som bor i Lillestrøm.
  2) Jeg følger din blogg fast, og http://www.cdidriksen.femelle.no er min andre favoritt :) http://tuven.me/ har mange viktige innlegg, og http://www.heddaingeborgvik.no/ er supermorsom! http://ingenvetomdennebloggen.blogspot.no/ er dyp, ærlig og flott.
  3) Jeg liker godt de typiske “hverdagsinnleggene” dine, med bilder av deg (selvfølgelig) og de du er glad i. Og så kattene da!!!!!! :)
  4) Vil ikke si at det er noe jeg vil ha mindre av egentlig, for det du skriver om viser personligheten din og jeg leser jo bloggen din fordi jeg liker nettopp den :) Dog er kanskje produktanmeldelser fra Lush det jeg finner minst interessant, for jeg er en sånn en som bare kjøper det jeg kjenner til selv og ikke skjønner meg på skjønnhetsprodukter :p

  1. Takk for alle linkene, Linn! Og takk for tilbakemeldinga (igjen!). Puuuuser må tiiiil, hihi! Blir ikke like mye Lushstuff nå, naturligvis, så jeg håper det går greit når det en sjelden gang dukker opp? Men skjønner godt at det ikke fenger alle! Takk!!

 15. Hei!
  1) Jente 22 Oslo.
  2) Følger mange veganske matblogger, og blogger som skriver om naturlig hudpleie/sminke, klær, interiør.

  3)Det jeg liker aller best på bloggen din er fargene, bilder av ting du kjøper, antrekksbildene, Oslo-tips og interiør-innleggene dine!(jeg strides mellom og i det ene øyeblikket ikke ville eie noen ting og ha masse rene flater, til i det andre øyeblikket ønske å fylle rommene rundt meg med farger, planter, gamle ting, loppemarked-funn og masse minner og fine ting på veggene. Og gjett hvilken side av meg som blir veldig inspirert av deg!)

  4) Ingenting jeg vil ha mindre av, men en ting, som kanskje egentlig er bloglovin sin feil, er at når man skal inn på innleggene dine fra bloglovin, må man trykke seg videre inn på bloggen din fra en link for lese hele innlegget, istedet for å lese innleggene i bloglovin og det syntes jeg er litt tungvint.

  Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt! Veggismat-inspirasjon setter jeg også stor pris på!

  1. HAHA, jeg tipper jeg inspirerer til ” ikke ville eie noen ting og ha masse rene flater”? Klassisk meg! Meg, jeg føler jo med deg, hehe! Vet du, den “feilen” er meningen. Det er fordi innlegg som vises bare på bloglovin’ genererer ikke trafikk eller inntekt til bloggen det gjelder (bloglovin’ tar faktisk det selv! Makan!), så derfor er det sånn. Så får jeg riktig statistikk her inne, og tjener noen slanter ekstra på annonser, i stedet for at de går i lomma på Bloglovin’. Rett og rimelig synes jeg, men jeg skjønner at det er litt tungvint. Håper allikevel på forståelse for det! Tusen takk for innspillene og fine ord!

   1. Oi, det visste jeg ikke! Hvordan har du klart å gjøre det slik at man må trykke seg videre?

    1. Hei Caroline, det er jeg som har fiksa det, så da svarer jeg.

     I WordPress kan du velge “Sammendrag” under “Innstillinger -> Lesing”. Da vil RSS feeden din (som Bloglovin og andre readers bruker) ikke vise hele innlegget ditt og lesere må klikke seg inn på bloggen.

     Hilsen Åsmund

     1. Tusen takk, nå har jeg ordnet det hos meg også. Og takk for at dere opplyste om dette, er jo faktisk ganske viktig!

     2. Bare hyggelig! Ja, det synes jeg også. Da Åsmund gjorde meg oppmerksom på det, etter at han hadde satt seg inn i det hele, ble jeg ganske forbanna. Lurer jo da naturligvis på hvor mye jeg har blitt “snytt for” i “alle disse årene”, i forhold til statistikk! Jaja. Nye tider! Bare dumt det er litt tungvint, hehe!

     3. Men er det slik at alle som leser gjennom Bloglovin ikke blir registrert? Det er jo nesten horibelt!

     4. Det kommer litt an på. Når man leser gjennom applikasjon på mobil og nettbrett blir ingen ting registrert på bloggen. Verken annonseinntekter eller sidevisninger. Når man leser på nett får man hvertfall sidevisninger (fikk ikke det før, men de endra det), men annonseinntekter vet jeg ikke sikkert.

     5. Så rart, de fleste leser jo faktisk gjennom mobil i dag har jeg inntrykk av. Jeg skal informere om dette videre.

     6. Ja, i alle fall innimellom. Det gjelder når en leser på mobil via Bloglovin da, ikke ellers. Gjør det gjerne!

 16. Hei :)
  22 år, bor i Tromsø. Student, sfodame, lærervikar, bartender, mummisamler, fargeglad, kjole- og skjørtdame(helst mormor og mammas gamle).

  Jeg leser din, et dryss kanel, koffeine, inspirato, fotballfrue, hvaskjerakine, apairandasparediy og sophieelise.

  Jeg liker når du poster antrekk, interiør og hverdagsglimt. Sånne fine, fargerike, glade ting :)

  Jeg kunne hatt ferre oppskrifter. Selvom du klarer å lage fine innlegg om det og!

  1. Så mye fint (hurra for gjenbruk av kjoler og skjørt!)! Mange takk for tilbakemelding og innspill!

 17. 1. Jente på 27 år, bor litt utenfor Oslo, samler også på Mummikopper og andre ting med mummi, liker å ta bilder bl.a.
  2. Fulgt bloggen din veldig lenge, leser ellers forskjellige andre blogger som jeg blir inspirert av, bokblogger og fotoblogger bl.a
  3. Mer av det du allerede blogger om, mer mummi, bokanbefalinger, videoblogger og gjerne mer av de nydelige kattene! :D
  4. Hmmm, vanskelig denne siste delen her… Ikke noe som jeg kan si her og nå.

  1. Tusen takk for innspill, Ingrid! Så moro at så mange av dere også samler på Mummisaker! (skulle øsnke jeg kunne poste bilder av pusene hver dag, hihih!). Takk!

 18. 1) Jeg er Andrea, og har lest bloggen din leeeenge, men det vet vi!
  2) Det er svært få blogger jeg faktisk leser, og bortsett fra din, så leser jeg crueltyfreekitty.com, sophieelise.blogg.no, annijor.blogg.no og titter innon voeblogg.no.
  3) Dyrevern, jeg vil se mer dyrevern på bloggen din (kom det som en overraskelse, hihi?) og LUSH og god mat!! Videoer blir alltid tatt godt i mot hos meg også forresten! #youtubejunkie
  4) Det er ikke noe jeg vil se mindre av på bloggen!

 19. 1. Marie 23 år gammel :3
  2. Akkurat nå er det bare din blogg jeg leser fast ^^
  3. Time for time innlegg. Videoblogger, som f.eks en time for time videoblogg eller “ta oss med en tur til oslo”. Setter også veldig pris på Oslo tips, spesielt resturant tips, men det må jo selvsagt komme etterhvert som du har tips :3 Har også lenge hatt lyst til å se bilderedigeringsprossesen din, men skjønner hvis du ikke har lyst til å dele det.
  4. Ingenting jeg vil se mindre av. Leser tilogmed de innleggene som ikke har like stor interesse for meg. Har f.eks lest alle innleggene om piercing og hvordan gro piercing etc, selv om jeg ikke har piercing selv XD

  1. Åå, så hyggelig at jeg får den æren av å være den eneste faste du leser! Tusen takk! Spisesteder skal testes ut og tipses om kan jeg love! Nei, bilderedigering føler jeg ikke for å dele. Det har tatt meg så mange år å finne min stil og måte å gjøre det på, så der vil jeg være litt ego, hehe! Haha, aaaww, så koselig at du leser absolutt alt! Det setter jeg kanonstor pris på! TAKK!

 20. 1. Bente 28 år, har 32 typer te i skapet og en mummikopp! :D
  2. Jeg leser din blogg fast og tilfeldige som flyger forbi :P
  3. Jeg liker å lese om din hverdag, nye innkjøp, tegningene dine er veldig inspirerende og så skulle jeg ønske du kom med mer video blogging, synes det er morsomt.
  4. Jeg har så og si ingen interesse for piercing og slikt, så de innleggene leser jeg aldri. Men så er det ikke så mange av de at det plager meg, det er jo ofte fine bilder å se der.

  Du har den fineste bloggen jeg noen gang har vært innom og den gir meg et smil når jeg har mine gråe dager. :D

  1. Hei Bente! Jeg skal nok få laget flere videoer snart. Det er i alle fall på lista, hehe! Tusen mangemangemange takk for så koselig tilbakemelding<3!

 21. Hei Ina! Jeg er Ida, 22 år og studerer I Trondheim. utenom din blogg leser jeg hjartesmil, koffeine, pappahjerte og voe. Jeg liker så godt alt du blogger om, men spesielt stor pris setter jeg på mummiinnlegg, Risør (for et fint sted!), matoppskrifter og interiør :) også liker jeg veldig godt når du deler litt mer personlig med oss, som tanker rundt det å få barn etc. har ikke konkrete forslag til forbedring, da du alltid leverer fantastisk og leseverdig! :)

  1. Iiih, så koselig at du liker Risørinnleggene! Takk for en fin tilbakemelding. Det er så fint å høre hva dere vil ha mer/mindre av. rett og slett inspirerende!

 22. 1. Jeg er en 21 år gammel Multimediestudent bosatt i Steinkjer.
  2. Bloggen jeg leser mest er vell din, og følger også med på Den Rosa Bondebloggen og en diverse matblogger.
  3. Jeg vil se mer interiør og sånne småproskjet i hjemmet, og mer matoppskrifter :D Selv spiser jeg kjøtt, men ser alltids etter oppskrifter uten kjøtt til mine kjøttfriedager. Og mer personlige innlegg om det er mulig. Likte veldig godt den om valget å være barnløs :)
  4. Kan ikke komme på noe det trenger å være mindre av ;)

  1. Hyggelig at du likte innlegget mitt om å være barnefri! Det blir mer interiør framover; ser at mange av dere er gira på det (hurra!)! Takk for tilbakemeldingen!

 23. 1: Hun der rare fra nord ;)
  2: Leser litt forskjellig, går en del i vegetar/vegan, miljø, dyrevern og kunst.
  3: Katter! Og andre fine dyr :) Fristende reisebilder, “så-man-har-noe-å-drømme-om” type bilder :D Og jeg er et matvrak, såe.
  4: Aner ikke for å være helt ærlig.

  1. Katter blir det alltid! De er så herlige, fantastiske og nydelige! Reisebilder også, for noen reiser er planlagt framover, hoho! Takk for innspill!

 24. 1. Jeg heter Åshild og kommer fra Sørlandet :) Jeg kom over deg på nettby for mange år siden. Der pratet vi bittelitt (jeg var nok en selvhøytidelig fjortis som var skikkelig emo, også så jeg veldig opp til hun Lik) også ble det etterhvert til at jeg begynte å lese her. Nå er jeg innom et par ganger i uken.
  2. Jeg leser ikke så mange blogger. Titter oftest innom din, nettenestea sin og Amalie Wessel. Om jeg virkelig kjeder meg, tar jeg en tur innom blogg.no.
  3. Liker godt mummikopper jeg da og synes det er ekstra gøy når du viser fram dine. Liker godt fine bilder, hverdagsprat, lush og pusekatter.
  4. Kommer ikke på noe i farten. Pleier som regel å hoppe over det som ikke interesserer meg :)

  1. Hei Åshild! Så gøy at du har hengt med så lenge! Hva het du på nettby?? Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det setter jeg pris på!

   1. Jeg het spiritlord. Kanskje du husker meg? Har forandret meg veldig siden da (heldigvis). Nå har jeg normal farge på håret, piercingene mine er borte og klesskapet mitt består av flere farger enn svart :)

    1. Spiritlord husker jeg! Husker ikke hvordan du så ut eller noe, MEN husker navnet. Sånn er det ofte med nettbynavn, merker jeg. Hehe, ja, vi har vel alle det! Nye tider, osv osv.

 25. Heter Tiina, finsk 36 år dame. I slekt med lille my.

  Leser din blogg, ninasprelllevende.blogg.no og http://blogg.aftenbladet.no/gultar/ litt siljesreise innimellom. Xmauix ble stille etterhvert.

  Liker godt alt du skriver, risørlivet og pusene, mummisamlingen, tattoos og veggisliv, bare herligt. Flotte bilder!

  Ingenting jeg skulle ønske mindre av, kan jo ikke si til ei venninne at sku ønske at du snakket mindre om ditt og datt, eg er åpen og nysgjerrig på det meste!

  1. Å! Bor du i Finland også, kanskje? Har så lyst til å besøke Helsinki! Tusen mange takk for bilderos og innspill! Og, hihi, så fint sagt til sist der. Det er jo absolutt noe i det! Takk!

 26. Hei og hopp, Maria det er meg!

  Eg leser ganske mange bloggar! The dainty squid og din er mine favorittar!

  Eg elskar outfitbileta dine! Og foto-rike innlegg! snapsamlinga har eg og falt for! og kvardagsdokumentering er velgid fint! Og videoblogg..(dokk må slenge dokk på youtubechallenge-bølga, det er veldig gøy, haha!)

  Eg kjem ikkje på noko som eg ikkje likar, for eg synes bloggen din har ein veldig god blanding av det meste!

  Du legger ned masse tid om omsorg i innlegga dine, og dette siste året har blogen din blitt heilt fantastisk, sjølvom eg alltid har likt den, så likar eg den enndå betre nå, sikkert fordi det kjem meir av alt det fine du klarar å skape her inne.

  1. Også likar eg så godt at du tar deg tid til å svara på kommantarar, for det tar sikkert si tid! hehe!

  2. Iiiih, tusen mange takk for en så finfin tilbakemelding, Maria!! YouTube challenge har jeg ikke hørt om. Hmmm! Så veldig hyggelig at du synes det jeg legger i bloggen gir bra utslag. Det setter jeg stor pris på å høre, så tusen takk! Du får gi beskjed om det skulle være noe å utsette på det!

 27. Hei!
  Fekk lyst til å skrive nokre ord!

  Eg heiter Annette og er 44 år. Eg oppdaga bloggen din for omtrent eit år sidan og tenkte med ein gong at denne må eg tipse dotter mi, Anne, om. Det viste seg at ho nettopp hadde oppdaga den sjølv!

  Eg fall for bloggen din fordi den (og du!) er så fargerik. I tillegg syns eg det er spennande med tatoveringar. Har tatt mine to etter eg fylte 40.

  Dette var sjølvsagt også grunnar for at eg ville tipse dotter mi. I tillegg er ho “skjørtedame” som du. Det er også inspirerande for ho å lese om dine livsstilsval. Særleg det med at du er avholds. Det har vist seg at det ikkje er enkelt sosialt sett å vere 17 år og avholds… Då er det godt å ha gode forbilder :-)

  Ho vart nok litt starstrucked då ho tok smileypiercing på Pinpoint i vinter, for ho torde ikkje si til deg at ho kjende deg som mewkid ;-) Men det var stor stas med helsing på Instagram etterpå! (@sjokolademynt)

  Fortset som du gjer!

  Beste helsing frå Hallingdal

  1. Hei! Å, så koselig! Tusen takk for veldig motiverende og fine ord; det setter jeg stor pris på å høre! Så hyggelig at det ble satt pris på med hilsen, hehe! Nei, det er ikke bestandig lett å velge litt annerledes. Men, jeg tror det gjør oss godt å stå på vårt, og å gå våre egne veier. Ønsk henne lykke til fra meg!

 28. 19 år gammel fast følger – historiestudent som for tiden er bosatt i Bergen :)

  Jeg leser din blogg, miiiken.blogg.no også stikker jeg innimellom innom “toppbloggerne”.

  Det hadde vært gøy med flere antrekksbilder (både deg og Åsmund), innkjøp, Lush, tips til ting å se/gjøre i Oslo også liker jeg time-for-timeinnleggene og hverdagslykkeinnleggene veldig godt! :)

  Det er egentlig ikke noe jeg vil se mindre av. Jeg synes du har en fin balanse av forskjellige innlegg på bloggen :)

  1. Hei Stine! Tusen takk for tilbakemeldingen din! Jeg håper på flere antrekksbilder framover, og planen er å besøke (for meg) nye og spennende steder i Oslo, som jeg kan dele med dere her. Det blir bra! Jeg er glad du er fornøyd med bloggen! TAKK!

Kommentarer deaktivert.