Home » Risør » Stas og moro » Hipp, hipp, hipp, hurra, hurra, HURRA!

Hipp, hipp, hipp, hurra, hurra, HURRA!

GRATULERER MED DAGEN, ALLE SAMMEN!
Jeg skal feire nasjonaldagen i solfylte Risør by, med is-spising, korpsmusikk, festglade mennesker, heliumballonger, kake, og stas. Hvordan feirer dere nasjonaldagen i år? Det er så spennende å høre hvordan deres tradisjoner er på denne dagen, for vi har vel alle en litt forskjellig måte å feire på? Fortell, fortell!

Her er noen bilder fra tidligere års nasjonaldager. Som i 2009 da Ane var russ, og i 2010 da Silje Elisabeth var russ. Fra det året jeg tok toget sammen med mormor til Trondheim på nasjonaldagen, og Silje disket opp med rawkake. Og det året det var så kaldt, at selv ikke ullkjole og et digert tyllskjørt holdt meg varm:
17mai
Uansett hva dere fyller dagen med, håper jeg den blir finfin!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Etter flere år med lite oppstyr på 17 mai, blir jeg i år værende på stuiestedet mitt for å feire siste 17 mai med mine fantastiske medstudenter, med en stor lunsj og festligheter! Gledet meg i en måned nå xP

  2. Jeg har selv aldri hatt noen tradisjoner på denne dagen, men samboeren og hans familie har. Så dagen ble feiret på Eidsvoll Verk og lunch ute etterpå :)

  3. I år som i fjor ble tradisjonene brutt. I fjor feiret jeg i Paris med guidet sykkeltur rundt i byen. I år var jeg russ, så jeg og noen andre russ brukte 16. mai på å henge skrive og henge opp russeplakater i bygda jeg kommer fra. 17. mai ble morsomheter fra begynnelse til slutt. En gjeng russ ble med å gå i barnetoget, og skapte litt stemning der, så bar det avgårde til middag på Pers hotell på Gol, der russetoget skulle være. Jeg hadde bare sett russetoget en gang før, så det var helt spesielt å være med i det. Så mange folk som så på! Senere på kvelden, var jeg sjåfør for en superkoselig vennegjeng av meg på en russebil som heter Huldreberget. Alt i alt en super måte å runde av en rolig russetid på.

    1. Høres ut som om du hadde en riktig så fin nasjonaldag! Det er vel litt vemodig at russetida er over, men jeg satser på at du har hatt en fin tid, og at du i det minste sitter igjen med en del erfaring og fine opplevelser. Hipp hurra!

Kommentarer deaktivert.