Home » Hverdagsblogg » Here, beneath my lungs, I feel your thumbs press into my skin again

Here, beneath my lungs, I feel your thumbs press into my skin again

Herlig å kunne sove så lenge vi bare orket i morges, og omsider dra seg ut av senga til lyden av plaskende regnvær utenfor. Kose oss med lang lørdagsfrokost, og bruke god tid på alt. Lese ukeblader i fleng og drikke masse te og pakke enda en pappeske full med saker til vi flytter. Når ettermiddagen kom og regnet var forbi, sminket jeg munnen med rødt, kledde på meg ullgenser og busset med Åsmund avsted:

Til Fuglen for å være sosial med fine mennesker:

Som Mari og Hannah! Mari var kamerasky, men Hannah lot seg fange på film, nydelig som hun er:

Åsmund og jeg delte en brownie, og drakk hver vår kopp kakao, mens vi fire pratet om jobb, løst og fast:

Kulda kom snikende inn under ullgenseren, Hannah dro, og Mari, Åsmund og jeg satt oss inn i en av de myke sofaene på Fuglen. Pinpointkollegaene Cristiano og Sala meldte etterhvert sin ankomst, og Åsmund og jeg ble lekende lett værende i det lystige laget i et par timer til. Vi fniste og lo, og hadde det veldig moro, fram til magene våre rumlet høylytt. Hei Sala!:

Da var det bare for Åsmund og meg å forlate de glade tre, og reise hjem.

Hjem til pizza, avslappende musikk på popanlegget, kos og mer helg. Bra lørdag!

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Hehe, ja, er ikke så ofte det er svart/hvitt bilder her, nei! Ble ikke fornøyd med fargene på det, uansett hva jeg gjorde, så da ble det sånn. Takk for det:-)!

  1. Så nydelig det første bildet var:D Røde leppor<3<3
    Så ut som en finfin lørdag, og likte bildet av Sala:D Hihi!

  2. Hørtes koselig ut! :) jeg har et spm til deg jeg som ikke har nooe som helst med det innlegget her og gjøre menmen.. Jeg vet ikke,men du virker som en som kanskje har litt peil på piercinger ogsånt,right? Såå, mitt spm er vet du noe som helst om piercing i utovernavler, må man settte piercingen i “selve navlen” eller kan man bare feste den i hudfollen over, sånn som man gjør til vanlig? Har en vennine som av en rar grunn har null selvtillit og det er barr pga den dumme navlen! Jeg personlig syns den er søt jeg, men hun klarer lixm ikke å like den.. Hmmh.. Håper jeg kan få litt hjelp ihvertfall! ;-) btw, utrolig fin blogg! Blir i godt humør med en gang!

  3. Fuglen er fantastisk! Spesielt kakaoen… Den er en drøm altså! For en herlig dag du har hatt^^

  4. Så fin du var med røde lepper og det hørtes ut som en deilig lørdag:) Koselig med slike glad-innlegg!<3

Kommentarer deaktivert.