Home » Risør » Helgebesøk i Risør

Helgebesøk i Risør

IMG_8751

IMG_8780

Tidlig fredag morgen, mens det enda var mørkt ute, satt jeg meg på bussen fra Oslo til Risør. For å klippe håret, feire en åttiårsdag og kose meg med familie, pusene og den vinterkledde byen min. Det har vært veldig fint! Jeg har bilder på lur til dere, men jeg venter med å ordne med dem til jeg er på plass i Oslo igjen til uka. Litt datafri var nemlig nøyaktig det jeg har trengt denne helga! Håper dere har hatt en bra helg, kjære lesere! Fortell meg gjerne om den:-)!

IMG_8755

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Fin helg med gode venner! Noe jeg virkelig trengte, din virket koselig også! :D Godt å kunne tilbringe litt tid med familie ^_^

  2. Har vært i Oslo med venninner en liten tur, og på 73års bursdag i kveld med heftig UNOspilling og masse gøy :D Samt litt lesing til studiet da, men ikke mer enn helgemengden kan være ;) Håper du koser deg i Risør!

    1. Høres ut som en veldig bra helg! Er viktig å ta seg pauser fra hverdagen (lesing) i helgene! Takk, jeg koser meg masse:-)

  3. Jeg har faktisk hatt en helt og holdent super helg, takket være snøfallet i Paris. Få ting gjør meg så glad som snø! Kos deg videre hjemme i Risør!

Kommentarer deaktivert.