Home » Hverdagsblogg » Helga mi, fram til det vonde

Helga mi, fram til det vonde

IMG_3346

IMG_3357

Fram til lørdag kveld hadde jeg en strålende helg. Mamma kom nemlig på Oslobesøk tidligere i uka, og overnatta hos Åsmund og meg fra torsdag til fredag. Hun møtte oss på jobb torsdag ettermiddag, og sammen dro vi på Vietnam House for å spise nydelig middag. Hjemme i leiligheta drakk vi te og slappet av, og dagen etterpå hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å tilbringe dagen med henne :-) Vi busset og trikket til Grünerløkka, hvor vi spiste frokost på Liebling, tittet i fine butikker og sjåppa litt. Ferden endte på Mathallen, hvor vi brukte god tid på å titte, og spise lunsj.

Lørdag møtte Åsmund og jeg opp på The Nighthawk Diner hvor vi skulle spise frokostlunsj med mamma, pappa, min storesøster og min onkel, før mine foreldre tok bussen tilbake il Risør. Det var utrolig god mat, og hyggelig samvær! Jeg koste meg veldig mye, og det var så godt å være samlet igjen :-) Åsmund og jeg var heldige og ble kjørt hele veien hjem av min onkel, og like etter at vi var hjemme fikk vi besøk av Åsmunds bror. Han ble værende på kaffibesøk hele ettermiddagen, noe som var riktig så trivelig! Da han dro, ble det godis og tegnefilmer på Åsmund og meg, fram til den vonde telefonen om Kass. Resten vet dere allerede. Men fram til det var det en utrolig bra helg! <3 Takk for alle gode ord, dere er fine!

IMG_3341

IMG_3379

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
    1. Ja, den var jo i grunn super fram til lørdag kveld! Ja, det tror jeg på! De har veldig god mat der, til en rimelig penge!

Kommentarer deaktivert.