Home » Hverdagsblogg » Hektisk junimandag med god mat

Hektisk junimandag med god mat

Arbeidsdagen igår var superhektisk! Jeg ble pilende rundt med skuldrene oppunder ørene, mens jeg hjalp kunder, svarte på telefonen som ringte i ett og prøvde å få gjort ting som måtte ordnes samtidig. I tillegg var det varmt og klamt på jobb, noe som heller ikke hjalp på. Puh! Selv om lunsjpausen både ble forskjøvet og oppdelt, var det fantastisk å fylle på med næring i form av en slevplukket vegetarsalat, sammen med en ferskpresset juice laget av vannmelon og jordbær, begge fra  supre Kvadrat Salat:
DSCF3268

Da jeg omsider var ferdig for dagen, og kunne låse meg ut, var det kjempekoselig å møte beste Linda (og Åsmund som kom traskende også). Vi gikk de få meterne til Mono, og Linda og jeg måtte såklart ta det obligatoriske bildet i speilet på do der. Haha, sjekk så konsentrerte vi begge er! Dette bildet måtte jeg bare dele, enda det ikke ble helt som planlagt:
DSCF3285

Vi satt oss ved et langbord utenfor, siden det var så varmt og godt ute:
DSCF3274

Mono hadde pyntet med friske blomster på bordene. Sånt gjør meg så glad!:
DSCF3272

DSCF3270

Jeg spiste en nydelig vegetarsuppe med godt brød til, og delte stekte poteter med de to andre. Supergodt med mat som det etter en lang dag! Jeg kjente skuldrene sakte, men sikkert senke seg, mens vi satt og pratet og koste oss:
DSCF3276

Da maten var spist opp, reiste vi på trening, trente beinhardt i en time, og da Åsmund og jeg låste oss inn hjemme etter ukeshandelen av mat, var klokka passert ti. Vi var begge superslitne og trøtte, og jeg sovnet nok med en gang hodet traff puta, haha! I dag står atter en arbeidsdag for tur, men først skal jeg treffe fineste Synne! God tirsdag, kjære lesere!

Bilder tatt med Fujifilm FinePix X10

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Så fine dere er :D Det så kjempefint ut på Mono. Aldri vært der, må nok testes ut neste gang jeg skal til Oslo ;D Jeg skal tilbringe dagen ute med venner B) Blir superglad av været om dagen !

    1. Det er riktig så koselig der altså, så du kan absolutt legge inn et besøk ved neste Oslotur! Ooh, kos deg masse i finværet!

  2. Jeg er så glad for at du har begynt å oppdatere mer i det siste :) Man kommer sikkert i “en god periode”, jeg kjenner det igjen selv. Jeg er så spent på å følge med på bryllupsplanleggingen :D

Kommentarer deaktivert.