Home » Lister » Hekta på lister? Her kommer enda en!

Hekta på lister? Her kommer enda en!

Om du bara fick ta på dig en sminkprodukt på morgonen, vilken skulle det vara?
Åh, det er vanskelig å svare på! For, i perioder hvor huden slår seg vrang, ville jeg sagt concealer. Men, i gode hudperioder ville jeg kanskje sagt øyebrynsfix/gelé. I Thailand endte jeg opp med å kun bruke sistnevnte mesteparten av oppholdet, og det trivdes jeg godt med, i grunn
PB211108
Vilken är din favoritdrink?
Jeg drikker ikke alkohol, og har heller ikke smakt noe særlig av alkoholfrie drinker, faktisk. Men, om jeg hadde drukket alkohol, tror jeg nok litt syrlige, friske drinker hadde vært å foretrekke!
8
Vad vill du förbättra i ditt liv?
Jeg vil fortsette å pushe grensene mine, å utfordre meg selv. Prøve nye ting, være mer impulsiv, slippe kontrollbehovet mer enn jeg gjør den dag i dag. Være enda mer tålmodig og tålerent enn nå

jeje
Om du bara fick ha på dig en färg på dina kläder för resten av livet, vilken färg skulle du välja?
Turkist, lett! Hallooo, jeg giftet meg til og med i den fargen! <3 Turkis i mitt hjerte <3
tannlaus
Har du någonsin brutit ett ben?
Nei, *bank i bordet* heldigvis ikke! Men, jeg knakk en tann da jeg var liten (den pålimte biten datt av under kjærestejubileumsmiddagen for 9 årsdagen vår! Da hadde den sittet på siden jeg var rundt sju år. Haha!)

Tror du på Gud?
Nei, jeg la religion på hylla for godt for omlag ti år siden. Nå tror jeg på indre styrke og godheten i mennesket

Vad gjorde du för ett år sedan?
Feiret nasjonaldagen i Risør med fine folk, og var veldig spent på å gifte meg et par måneder fram i tid

IMG_8962
När var du full för första gången?
Det har jeg enda ikke vært! Skal heller komme tilbake til dere om det noen gang skulle skje, hehe!
IMG_3822 IMG_7878
Kaffe eller te?
Jatakk, begge deler? Kaffi på morgenen og på kafé. Te på dagtid og kvelden. Hvis jeg aaaabsolutt måtte velge, så kanskje te? Siden det finnes så mange varianter som smaker så vidt forskjellig, og det er så enkelt å lage i stand en skikkelig god kopp
eiffel
Vad är du lyckligast över för tillfället?

At det har skjedd så mye fint og spennende til nå i 2015 (Paristur, Mew-intervju, fotooppdrag og annet spennende bloggrelatert) gjør meg veldig glad, og jeg ser fram til mer reiser utover året og sommeren (inkludert sommerferie)
IMG_1182
Vad är frihet för dig?
Å kunne ta de valgene jeg vil, tenke deg jeg vil og stort sett gjøre som jeg vil

Liste lånt fra Elsa / Mariell

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
  1. Heisann vakre deg! :) jeg liker disse listene, og all applaus til deg som har klart å gå imot strømmen og holde deg helt unna alkohol!
    Også over til noe helt annet. Har du endret noe på designet ditt de siste månedene? Det er tilnærmet umulig å lese bloggen din på mobil (iPhone 5S), da hele siden henger seg opp når jeg skal scrolle. Merker også nå at det tar noen sekunder fra jeg skriver til det dukker opp i feltet her :) ellers ønsker jeg deg en nydelig Risør-17 mai.
    Klem <3

    1. Hei AM! Så fint at du liker dem, og tusen takk for ros! Vet du, vi har ikke endret noe som helst i mobildesignet siden i høst/vinter, så det høres litt rart ut. Jeg skal få Åsmund til å se på det, så sender han deg en mail (er han som fikser med koding osv). Takk for at du sier ifra! Tusen takk, ha en strååålende nasjonaldagsfeiring! Klem tilbake!

  2. Lister <3 Fine og morsomme bilder <3 Det kan henne jeg låner denne listen til min blogg (linker såklart hit da). Tror bloggen min trenger en morsom oppmuntrings liste :)

    1. Ja! Jeg har blitt helt hekta, hihi! Bare stjel i vei; de er jo allerede stjålet! Morsomme er de.

Kommentarer deaktivert.