Home » Innkjøp og gaver » Hei sveis og nye øresmykker!

Hei sveis og nye øresmykker!

Tenkte jeg skulle vise fram den nye hårklippen litt ordentlig, jeg! Klippet for litt over en uke siden, da jeg satt hårmodell hos Nikita på Byporten Shopping. Jeg er skikkelig fornøyd! Håret kan styles “rett opp” sånn som jeg hadde det sist også, men det har jeg ikke fått testa ut skikkelig enda. Moro med litt forandring er det uansett, og panneluggen var savnet!:

Jeg har også på meg et av mine splitter nye øresmykkeinnkjøp, nemlig et par superduperlekre nøkkelhullsvekter! Håndlaget i glass av fantastisk Gorilla Glass. Disse er veldig behagelige å bruke, har en nydelig farge og passer for ører strukket fra 12 mm og oppover. Åh, jeg elsker dem allerede!:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Nye sveisen var utrolig stilig, tøft at du har så vågale frisyrer. Spent på å se det stylet “rett opp” ;)

  Må bare si at jeg savner så de utvidede ørene mine når jeg ser alle de tøffe smykkene du har ;)

  1. Takktakk! Det er moro å eksperimentere med hår:> Så lenge jeg holder det så kort, går det jo kjapt å gro det ut igjen og endre frisyren. Med håret “rett opp” blir det ikke noe særlig annerledes enn sånn jeg hadde det før jeg klippa det. Litt kortere bare:-) Hehe, ja, det skjønner jeg veldig godt at du gjør!

   1. Har vært i vurdering opptil flere ganger de siste månedene om jeg skulle ta å utvide de igjen, men føler at de ikke helt passer inn i “de seriøse økonomistudentenes lag”. Men får se om det kanskje blir noen mm igjen, synd at det ikke er så mange “fine” smykker i små størrelser.

 2. WOW!! Den bloggen her var akkurat hva jeg trengte nå!!
  Jeg har skikkelig farge-craving om dagen,
  og jeg må bare få si at du gjorde dagen min!!
  Jeg ELSKER bloggen din, og den gjorde meg skikleig glad!!!

  *På med lilla bukse, gul genser, turkis skjerf og gule converse!!…

  <3

 3. Kul frisyre, syns du kler både kort og langt hår godt jeg! Og fint at du fikk beholde de turkise stripene på siden :)

 4. Jeg blir glad av fargerike deg! Takk for gledesbringende blogg! Hvor er brillene dine fra?

  1. Og takk til deg for veldig koselig kommentar! Brillene er kjøpt på Ses Optikk på Grünerløkka høsten 2010, og er av merket Booth and Bruce England.

Kommentarer deaktivert.