Home » Hverdagsblogg » Hei mai, velkommen skal du virkelig være!

Hei mai, velkommen skal du virkelig være!

Noe tog ble det ikke på oss, men flagget hang vi ut på terrassen!:

Denne herlige dagen startet med sløving i senga og lang og stor frokost. Se, det var disse jeg var og hentet på posten for ikke lenge siden! Koppunderlag fra Mari Martin på Etsy. Fire små pærer, hihi. Så søte!:

Før sola dukket opp på terrassen vår kosa vi oss med en barnslig film ilag:

Og da sola traff terrassen, skyndtet vi oss ut for å nyte den. 17 grader i skyggen, strålende sol og vindstille!:

Hjemmelaget iskald iste måtte såklart med:

Hatt og solbriller, (nye) åpne sandaler og ingen jakke på! Hei mai, du skjønne milde!:

Vi feiret arbeidernes internasjonale kampdag med årets første is. Hva gjorde dere?:

Del: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
 1. Åååh, skulle ønske det var like varmt hjemme! Jeg var med kjæresten min, nøt været ute med venner, var på middagsbesøk og dro tilbake til hybellivet i bartebyen ;)

 2. Mai er så fantastisk <3 Jeg ar for det meste sittet inn og jobbet med oppgaver, men måtte snike meg ut en liten tur og knipse noen bilder :D

 3. Fine pærer, og herlig uten jakke!

  Jeg har “feira” ved å skrive bacheloroppgave inne i det fine været… huff. Men jeg har vært litt ute i sola også da, stod en time utafor Sirkus Arnardo med plakat for å demonstrere mot bruk av dyr i sirkus.

  1. Æsj, kjedelig feiring med skolearbeid! Men, flott tiltak med demonstrasjon! Er selv en ivrig plakatnedriver :-)

  1. Er ikke stort å vise; Har bare te i løsvekt (fra Palais des Thés) i iskaldt vann i stedet for varmt, og lar den trekke i rundt 15 minutter :-) Veldig godt! Jeg liker ikke å sukre den, men det går jo også såklart an, for en søtere variant!

 4. Kjærestedag: sov lengelenge, spiste frokost på terrassen, gått ute i det fine været = basically veldig lik din dag :)

 5. Så herlig! :) I dag har virkelig vært en fantastisk fin dag! Jeg feiret den med å sove lenge, gå i tog, snike meg forbi (og helt inntil) en smilende Eskil Pedersen på youngstorget, spise is og gjøre alt jeg kan for å glemme at jeg egentlig har en hel del å gjøre til i morgen. <3 Og kost en hel del med dreadsene til Einar. En veldig fin dag! :) Fine bilder! :)

 6. Ennå jeg har ligget med influensa siden fredagen så ble det en liten tur ut. I snøværet!(nordnorge vett’u. Her starter vi mai med snø..) Så ble resten av dagen brukt til å lese i Den Komplette Haikerens Guide til Galaksen, og litt serietitting, med god varm te og litt mørk sjokolade ! :3

 7. Her i Irvine California har 1. mai blitt tilbrakt med Mamma og Bestefar som er på besøk fra Norge. Vi har vært en liten tur på Balboa Peninsula og sett på havet og tatt den lille bilfergen (som har plass til tre biler) over til Balboa Island. Snart skal vi spise pizza, og det blir kos :) Forresten så tror jeg 1.mai-været har vært mye bedre i Norge i år, for en gangs skyld ;)

 8. Oooh, tror min dag lignet på din! Været var jo nesten ikke til å tro. Jeg spiste også is fra DeliDeLuca, og jeg valgte også kirsebær som en av smakene – den er supergod. Ha en fin onsdagsomfølessommandag!

 9. Fine bilder, og hørtes ut som en super dag!

  Jeg har skrevet under på en kontrakt, overlevert en liten haug med penger, og er nå offisielt hesteeier! :D

 10. Vi gikk lang tur i finværet, og satt på terassen og leste resten av dagen. Grillings hørte til, samt tur til bensinstasjon for å kjøpe is:)

 11. Mummiii! <3 Det så ut som om dere koste dere masse og ja, endelig er mai her. Mai er så fin:D
  Digger pærene, dine sexi nye sandaler og hatten:D<3 Finfine begge to:)

 12. Kjenner jeg blit litt missunnelig når jeg ser at dere kan gå uten ytterjakke…=P Her i Trondheim går jeg fortsatt med vindtett vinterjakke…sukk…

Kommentarer deaktivert.